FOTBAL  »  Superliga  »  

Orlando Nicoară, directorul companiei care deține drepturile TV pentru Liga 1: „Aveam impresia că ne pregătim pentru reluarea campionatului. Să ne dea banii înapoi!”

Orlando Nicoară este uimit de decizia celor şapte cluburi din play-out, care au cerut îngheţarea competiţiei
Orlando Nicoară este uimit de decizia celor şapte cluburi din play-out, care au cerut îngheţarea competiţiei

Articol de GSP - Publicat vineri, 15 mai 2020 18:13

Orlando Nicoară, directorul general al companiei care deţine drepturile TV pentru difuzarea meciurilor din Liga 1 de fotbal, a declarat că este uimit de decizia celor şapte cluburi din play-out, care au cerut îngheţarea competiţiei.

"Sunt extrem de surprins de poziţia celor 7 cluburi. Aveam impresia că ne pregătim pentru reluarea campionatului de luna viitoare. Discutăm cu LPF-ul în fiecare zi, noi ne pregătim, sau cel puţin asta a fost senzaţia noastră, pentru reînceperea campionatului. 

Faptul că se discută în acest moment despre alte lucruri, după ce am atras atenţia că Liga 1 trebuie să se joace pe teren, ne va face să ne reconsiderăm poziţia. Dacă nu se livrează meciurile, trebuie să ne dea banii înapoi. Şi, cel mai probabil va exista şi o renegociere a contractului", a declarat Orlando Nicoară pentru Agerpres.

EXCLUSIV „Cutremur” în Liga 1: 6 echipe nu mai vor să joace play-out-ul! Cerere OFICIALĂ către LPF

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
100000583129623
Stefan Constantin  •  15 Mai 2020, 20:19

Ca să vă dați seama de imensitatea prostiei,președintele Iașiului,care a vorbit în numele celorlalte cluburi,nici măcar nu s-a semnat la final,cum era profi sa se facă!A invocat motivul lipsei suporterilor pe timpul pandemiei,când lor le e frică de retrogradare defapt :)))

116538290032900
Alice Popa  •  15 Mai 2020, 19:51

Este o dovada de imensa prostie sa dai o gramada de bani pentru a transmite Liga noastra. Dar sa-i si dai anticipat, asta n-are egal pe planeta noastra!!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează