FOTBAL  »  Superliga  »  OȚELUL - DINAMO 1-0

EXCLUSIV / VIDEO Oțelul și-a depus candidatura oficială la play-off: „Gladiatori!” » Ce sfat au primit dinamoviștii

Foto: Raed Krishan (GSP) +29   FOTO
Foto: Raed Krishan (GSP)

Articol de - Publicat sambata, 30 septembrie 2023 14:51 / Actualizat sambata, 30 septembrie 2023 15:14

Cristi Munteanu, 48 de ani, președintele Oțelului, a mărturisit după victoria cu Dinamo (1-0) că Dorinel Munteanu (55 de ani) este neprețuit și a evidențiat calitățile tehnicianului și cum echipa a urcat din liga a treia! Totodată, ex-dinamovistul a trimis un mesaj de susținere pentru Ovidiu Burcă. 

Oțelul a învins Dinamo vineri seară, scor 1-0 la Galați, prima victorie acasă de la revenirea în primul eșalon. Dunărenii se bat pentru play-off, nu se feresc de obiectivele îndrăznețe, chiar dacă echipa este nou promovată în Liga 1.

Ro-alert la Galați și ce a urmat după acest mesaj: „Aveți grijă să nu «danseze» casa cu voi!” + Ce se va întâmpla dacă un astfel de mesaj va veni în timpul unui meci și ce măsuri vor lua FRF și LPF
OȚELUL - DINAMO 1-0
Ro-alert la Galați și ce a urmat după acest mesaj: „Aveți grijă să nu «danseze» casa cu voi!” + Ce se va întâmpla dacă un astfel de mesaj va veni în timpul unui meci și ce măsuri vor lua FRF și LPF

 Aceasta după ce, în vara 2022, formația a fost promovată, tot cu Dorinel Munteanu la conducere, din al treilea eșalon.

Gălățenii s-au răzbunat și pe eșecurile din play-off-ul eșalonului secund în dubla confruntare cu Dinamo.

5goluri au marcat dinamoviștii în dubla confruntare din play-off-ul Ligii 2 cu gălățenii, scor 3-0 la București, 2-0 pe terenul Oțelului

VIDEO. Cristi Munteanu a scos în evidența forța Oțelului: „Dorinel Munteanu nu s-a jucat cu vorbele, e doar disciplina”

Președintele Oțelului, Cristi Munteanu, era satisfăcut de victorie și și-a arătat mulțumirea în cadrul interviului acordat GSP.ro după meci. Galațiul a urcat până în vecinătatea locurilor de play-off, a egalat echipele care sunt în acea zonă, având 14 puncte. 

Este a doua victorie consecutivă a dunărenilor în Liga 1, după 2-0 cu FCU la Craiova. În rest, mai are 8 remize și o singură înfrângere, cu FCSB.

„Sunt fericit, mulțumit, ce pot să spun mai mult?! Continuăm seria bună. Ceea ce spunea Dorinel Munteanu, când am promovat în Superligă, se adeverește, nu s-a jucat cu vorbele, ne dorim în play-off!

Suntem o echipă disciplinată, care practică un joc la sacrificiu, care respectă indicațiile antrenorului. Nu întâmplător suntem aici, am văzut niște gladiatori în meciul cu Dinamo.

Vreau să scot în evidență că multă lume a luat în derâdere vorbele lui Dorinel, imediat după promovare, faptul că putem ajunge în play-off. 

Echipa e disciplinată tactic, aici am făcut diferența. Suntem o echipă pe val, în formă, cu un antrenor care știe ce face", a comentat Cristi Munteanu la microfonul GSP.ro.

Dorinel Munteanu, „blocat” la Oțelul: „Are mentalitatea de campion, îți propui puțin, vei obține puțin!”

Giani Kiriță îl recomanda vineri, înaintea meciului, pe Dorinel Munteanu să preia Dinamo, fostul fundaș al „câinilor” declarând la Fanatik că Ovidiu Burcă ar trebui sacrificat. 

Gălățenii nu l-ar lăsa pe Dorinel Munteanu, 55 de ani, nici la echipa națională! A spus-o Cristi Munteanu.

„Dorinel Munteanu nu are preț în acest moment! Nu avem ce discuta. Tot clubul se învârte în jurul lui. Din mai nimic, ați văzut ce-a obținut la Galați, e un moment bun și pentru fotbalul românesc. Nu degeaba e istorie pentru fotbalul românesc.

Etapa viitoare, se vor întâlni doi granzi ai fotbalului românesc, Dorinel Munteanu și Gică Hagi, va fi extrem de interesant.

Dorinel știe ce face, nu aruncă vorbele aiurea, are mentalitatea de campion. Am mai spus, îți propui puțin, voi obține puțin. De aceea Generația de Aur a avut rezultatele alea mari. 

Omul a fost campion, iar clubul trebuie să aibă mentalitatea asta. Noi am urcat din Liga 3 într-un an și jumătate!", a spus conducătorul dunărenilor.

Bați Dinamo, bați Craiova, ai o singură înfrângere în atâtea etape, precum FCSB, noi cu un buget micuț. Am pierdut cu FCSB, dar am avut două bare. Cum ar fi să intre cineva în vestiarul Oțelului și să spui: Anul ăsta ne gândim să nu retrogradăm?!. Nu ne mulțumim cu puțin
Cristi Munteanu, președinte Oțelul

Avem cel mai bun antrenor din România. Toată lumea l-ar vrea pe Dorinel Munteanu, un nume uriaș pentru fotbalul nostru. Suntem mândri că Dorinel este cerut, este propus la alte echipe. Dorinel nu are preț, ca să vă spun sincer!
Cristi Munteanu, președinte Oțelul

Cristi Munteanu, susținere pentru Ovidiu Burcă: „Nu poți vorbi acum de retrogradare. Viața ne-a răsfățat”

Cristi Munteanu a fost campion la Dinamo, în 2004, alături de Ovidiu Burcă, printre alții. S-a salutat cordial, amical, cu antrenorul dinamovist înaintea partidei.

„Repet, nu poți vorbi acum de retrogradare, Dinamo rămâne Dinamo, indiferent de poziția din clasament. Am încredere în Ovidiu Burcă, în antrenorul Ovidiu Burcă, a luat echipa de nicăieri din Liga 2 și a promovat-o în Superligă. Eu zic că răbdarea e cea mai importantă monedă acum.

Mi-aduc aminte cum ne strângeam la Ovidiu în cameră, în cantonamente, el stătea alături de Fane Grigorie, făceam planuri. Erau momente frumoase.

Eu îmi doream să fiu în Liga 1 cu Oțelul, el cu Dinamo, iată că am ajuns unde ne-am dorit. Viața ne-a răsfățat și ne-a oferit ceea ce ne-am dorit. 

Dar e multă muncă, multă. În fotbalul românesc, ești campion când ai echipa platită la zi", a mai spus conducătorul Oțelului.

Orașul Galați respiră fotbal. Echipa a lipsit 8 ani, am readus echipa unde voiau oamenii. Pentru gălățeni, e o normalitate să vină la stadion, nu e ceva wow. Jucăm cu un jucător în plus. Nu e noroc că am ajuns aici. Vin oamenii cu copii, cu familiile, fetele, elevii, vin la stadion
-Cristi Munteanu, președinte Oțelul

Ovidiu Burcă este un băiat inteligent, îi cunosc mentalitatea, am fost prieten intim cu el, cred că va reuși în cariera de antrenor să ajungă foarte sus. E devreme să vorbim de retrogradare, asta nu avem cum să știm
-Cristi Munteanu, președinte Oțelul

Citește și alte știri:

Andrei Nicolescu anunță că Ovidiu Burcă are credit în continuare din partea conducerii: „Nu se pune problema să fie schimbat”

Ionuț Lupescu, la Dinamo? Andrei Nicolescu a dat detalii de la negocieri: „A fost abordată zona de viziune”

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (4)
creeperno534
creeperno534  •  30 Septembrie 2023, 22:39

Asa zicea si Torje inainte sa retrogradam :))

boierasul
boierasul  •  30 Septembrie 2023, 18:00

Așa scriați acum o lună în urmă și despre Voluntari))) eu zic să așteptăm 1 ianuarie 2024)))

blahblahblah111
blahblahblah111  •  30 Septembrie 2023, 16:12

Dinamo are printre cele mai slabe defensive din liga 1.Cu toate astea, puteau sa joace pana dimineata ca otelul nu ar fi marcat. golul a venit pe noroc chior, alte ocazii nu au avut. Nu mai beti gaz, otelul e echipa de loc retrogradabil.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează
Close