FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

VIDEO Ovidiu Burcă a comentat posibilitatea cooptării lui Ștefan Radu la Dinamo: „Ar fi ceva extraordinar”

Foto: Ovidiu Burcă
Foto: Ovidiu Burcă

Articol de , , - Publicat miercuri, 21 iunie 2023 13:04 / Actualizat miercuri, 21 iunie 2023 17:30

Ovidiu Burcă a susținut o conferință de presă în care a vorbit despre planurile pe care le va avea în următoarea perioadă la Dinamo. 

Tehnicianul a explicat că poartă discuții cu mai mulți jucători, astfel ca atunci când echipa va scăpa de interdicție să-i poată aduce cât mai repede. De asemenea, acesta a fost întrebat de o revenire în cadrul echipei a lui Ștefan Radu despre care a explicat că poate fi un plus pentru tinerii din echipă.

VIDEO. Ovidiu Burcă, despre posibilitatea cooptării lui Ștefan Radu: „Ar fi exact ca venirea lui Gică Popescu”

„Nu vreau să entuziasmez prea tare cu venirea lui Ștefan Radu la echipă. Din punct de vedere al antrenorului, să ai un lider în echipă precum Radu Ștefan este foarte greu. Impactul lui Radu Ștefan ar fi unul extraordinar pentru tinerii care sunt azi la Dinamo. Ar fi exact ca atunci Gică Popescu a venit și ni s-a alăturat la echipă. Țin minte că ne-a schimbat viziunea complet”, a spus Ovidiu Burcă.

Ovidiu Burcă a anunțat cine continuă la Dinamo: „Ei au semnat prelungirea de contract”

Antrenorul alb-roșiilor a mai explicat că le-a prelungit contractele jucătorilor de bază care ar fi urmat să se despartă de echipă. De asemenea, a asigurat că se va baza pe Ricardo Grigore, dar în cazul lui Geani Crețu rămâne să decidă dacă rămâne sau nu.

„Obiectivul meu este să câștigăm prima etapă. Pe Ricardo Grigore îl cunosc de când era la juniori. Din varii motive a avut o stagnare și poate aduce un plus la Dinamo. În cazul lui Geani Crețu, evoluau juniorii anul trecut și am decis să-l împrumutăm. Până la urmă vom decide în următoarea perioadă dacă va rămâne la club.

Sunt jucători cu care vorbim pentru un transfer și cărora vrem să le cunoaștem caracterul, iar pentru acest lucru căutăm să le oferim garanții. Patriche , Moura și  Alex Pop vor continua alături de noi. Au fost jucători de bază anul trecut și le-am prelungit contractele.

Citește și alte știri:

Cum încearcă Dinamo să rezolve problema interdicției la transferuri: „Vom merge la FIFA și vom face asta”

„Bine ai revenit, Nicolo Napoli” » Fanii FCU Craiova fac haz de necaz: „Suntem de râsul lumii”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (11)
dobrin
dobrin  •  22 Iunie 2023, 01:37
Postat de lapusneanul pe 21 Iunie 2023, 23:59

Noi, cine fiind ?

Nu te-am urmarit, dar din cate imi aduc aminte pe articolele lui Dinamo postezi.

lapusneanul
lapusneanul  •  21 Iunie 2023, 23:59
Postat de dobrin pe 21 Iunie 2023, 22:05

Nu ma intereseaza sa jucam in Liga 1, dar nici voi n-aveti ce cauta acolo. De fapt cred ca nici n-apucati sa incepeti campionatul.

Noi, cine fiind ?

creeperno534
creeperno534  •  21 Iunie 2023, 22:39

Nu mor cainii cand vor vulturii!

Vezi toate comentariile (11)
Comentează