FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

VIDEO Ovidiu Burcă are o favorită clară în duelul dintre Rapid și FCSB: „M-aș bucura să câștige campionatul. Se va cocoța în vârful fotbalului românesc”

Ovidiu Burcă
Ovidiu Burcă

Articol de , - Publicat sambata, 09 martie 2024 16:18 / Actualizat sambata, 09 martie 2024 16:58

Ovidiu Burcă (43 de ani), fostul antrenor al lui Dinamo, a vorbit despre lupta la titlu în contextul în care în această seară se joacă derby-ul dintre Rapid și FCSB.

  • Partida Rapid - FCSB începe la ora 20:00 și este liveTEXT pe GSP.RO. Va fi în direct pe Orange Sport 1, Prima Sport 1, Digi Sport 1

Ovidiu Burcă a fost în Giulești în mai multe funcții și situații. De la jucător la oficial al clubului și antrenor la juniorii giuleșteni, Burcă le ține pumnii strânși rapidiștilor. Și-ar dori ca aceștia să câștige cât mai repede titlul și e convins că diferența dintre ei și rivala FCSB nu este atât de mare. Proiectul giuleștenilor este unul de succes în viziunea lui Ovidiu Burcă.

N-a nimerit niciunul :) Ovidiu Burcă, declarație haioasă la evenimentul lui Badea: „Gnohere și Pavicevic, jucătorii care îmi plac cel mai mult de la Dinamo”
DINAMO
N-a nimerit niciunul :) Ovidiu Burcă, declarație haioasă la evenimentul lui Badea: „Gnohere și Pavicevic, jucătorii care îmi plac cel mai mult de la Dinamo”

VIDEO. Ovidiu Burcă, despre duelul la titlu dintre Rapid și FCSB: „Foarte puțini vor reuși să dea Rapidul la o parte”

Prezent la evenimentul din mall Băneasa, acolo unde a fost deschis un magazin de articole sportive pentru dinamoviști, Ovidiu Burcă a lăudat proiectul de la Rapid, pe care îl consideră unul sănătos pentru fotbalul românesc. Tehnicianul și-ar dori ca acesta să aibă succes cât mai repede pentru a inspira și alte cluburi să urmeze aceeași „rețetă”.

Îmi place foarte mult ceea ce se întâmplă la Rapid și m-aș bucura ca Rapid să câștige campionatul anul acesta pentru că tot ce se întâmplă acolo e la modul superlativ, investiții în infrastructură, în lotul de jucători și cred că un proiect de genul merită să aibă cât mai repede succes ,e un model pentru fotbalul românesc.

Uitați-vă ce forță are și Rapidul, achizițiile de jucători, lotul pe care îl are, eu cred că nu este diferență între FCSB și Rapid. E o chestiune de timp, dacă Rapid va continua să facă lucrurile așa cum le-a făcut în ultimii ani, cred că se va cocoța în vârful fotbalului românesc și foarte puțini vor reuși să-i dea la o parte.

Nu doar Bergodi are merite pentru ce se întâmplă acolo. Venirea domnului Șucu, alături de Victor (n.r. Angelescu), suporterii, noul stadion. Nu putem vorbi doar de munca unui antrenor, dar munca tehnicianului este cel mai important aspect atunci când vine vorba de fotbal”, a explicat fostul antrenor al lui Dinamo, la evenimentul de lansare a magazinului Bitolia.

Match Quiz Rapid - FCSB

Te pricepi la Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe derby-ul Rapid - FCSB și câștigă premiile puse în joc!

Citește și alte știri:

Anunț de ultimă oră făcut de Rapid » Derby-ul cu FCSB, direct în top
RAPID - FCSB
Anunț de ultimă oră făcut de Rapid » Derby-ul cu FCSB, direct în top
Motivație suplimentară pentru jucători la Rapid - FCSB! » Cine va fi prezent pe Arena Națională
RAPID - FCSB
Motivație suplimentară pentru jucători la Rapid - FCSB! » Cine va fi prezent pe Arena Națională

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
mvm1955
mvm1955  •  09 Martie 2024, 19:03

Ce pretentii sa ai de la un *** !!!!!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează