FOTBAL  »  Superliga  »  FCU CRAIOVA

VIDEO Pace între Adrian Mititelu și Răzvan Burleanu » Ce interese sunt la mijloc

Articol de - Publicat miercuri, 16 martie 2022 19:01 / Actualizat miercuri, 16 martie 2022 20:32

Adrian Mititelu, patronul celor de la FCU Craiova, și Răzvan Burleanu, președintele FRF, inamici ani de zile, au îngropat securea războiului. 

Semnul de pace dintre cei doi a apărut marți, 15 martie, când șeful de la Casa Fotbalului, aflat în campanie electorală la Craiova, a vizitat și baza de pregătire în care patronul lui FCU a investit 12 milioane de euro.

Gigi Becali i-a stabilit prețul lui Octavian Popescu: „Credeți că sunt nebun să nu-l dau?!”
FCSB
Gigi Becali i-a stabilit prețul lui Octavian Popescu: „Credeți că sunt nebun să nu-l dau?!”

Pace între Adrian Mititelu și Răzvan Burleanu

Interesele sunt reciproce, susțin oameni cu ștate vechi din fotbal. „Mititelu are nevoie de FRF pentru licență, iar terenurile de antrenament și celelalte facilități disponibile de un club pe tot parcursul sezonului competițional reprezintă un capitol important manualul de licențiere a cluburilor. 

De partea cealaltă, Burleanu a mai bifat o activitate în campania electorală din Dolj, dar și-a făcut și o impresie despre un posibil loc pentru antrenamentele naționalei, când România va juca la Craiova", a descifrat pentru GSP un insider vizita lui Burleanu la baza lui Mititelu.

27 martie 2018este data în care România a jucat ultimul meci la Craiova, o partidă amicală cu Suedia, terminată scor 1-0

Tensiuni între Mititelu și Burleanu de-a lungul timpului

În lumea fotbalului românesc este cunoscut faptul că relația dintre Adrian Mititelu și Răzvan Burleanu a fost foarte tensionată, după alegerile din 2014. Ani la rând patronul FCU Craiova i-a făcut plângeri penale și l-a târât prin tribunale pe șeful Federației, acuzându-l că a pus batista pe țambal în cazul dezafilierii Craiovei, și a continuat să facă jocurile CSU Craiova.

Aflat în campanie electorală în Bănie, președintele FRF a fost însoțit de o cohortă federală din care au făcut parte printre alții secretarul general adjunct Gabriel Bodescu, directorul tehnic Mihai Stoichiță și șeful departamentului de scouting Gheorghiță Geolgău, fostă glorie a Craiovei Maxima. 

În ”Tărâmul Leilor”, cum este denumit cantonamentul celor de la FCU, Burleanu a fost întâmpinat cu tort și cu șampanie de Adrian Mititelu jr. Patronul Adrian Mititelu senior a împlinit 54 de ani pe 15 martie, dar nu s-a întâlnit cu Burleanu, întrucât a avut permisie din penitenciar doar în weekend.

Din martie 2014, de când l-a înlocuit pe Mircea Sandu în fruntea FRF, Răzvan Burleanu a fost „mitraliat” de nenumărate ori de Adrian Mititelu.

Cele mai dure atacuri ale patronului FCU Craiova

Atac suburban în 2015

Enervat că Burleanu a susținut într-o conferință de presă că rivala CSU Craiova a primit drept de promovare în Liga 1 „conform tuturor statutelor FRF”, Adrian Mititelu a reacționat suburban la adresa șefului de la Casa Fotbalului.

Burleanu! Nemernicule! Ai uitat când te maimuțăreai la mine în birou și mă implorai să te ajut să câștigi mandatul de președinte? Ticălosule ce ești! Ți-am adus 17-18 voturi. Rotaru nici măcar nu te-a primit la discuții în campanie. Ai promis în mod ferm că faci dreptate Universității Craiova! Mai ai de stat foarte puțin la FRF ordinarule! Esti mai rău ca Mircea Sandu
Adrian Mititelu pe pagina sa de Facebook

Pace între Adrian Mititelu și Răzvan Burleanu » Ce interese sunt la mijloc

Mititelu, în 2015: „Burleanu va face pușcărie”

În 2015, Adrian Mititelu l-a reclamat pe Răzvan Burleanu la DNA, cu privire la modul în care a fost reziliat contractul dintre FRF și selecționerul Victor Pițurcă, plecat apoi în Arabia Saudită, la Al Ittihad. Procurorii au cercetat cazul, dar n-au găsit nereguli.

Eu am făcut plângerea la DNA împotriva lui Burleanu. Pentru că ar fi trebuit să-i ia banii lui Pițurcă, care a luat cinci milioane de euro, și el l-a lăsat să plece așa... Chiar dacă a fost sau nu a fost trecută decizia de a modifica acel contract al lui Pițurcă prin Comitetul Executiv tot va face pușcărie. Burleanu a păgubit Federația Română de Fotbal cu cel putin un milion de euro. E vorba de o infracțiune, de abuz în serviciu cu consecințe deosebit de grave. În plus eu suspectez că e vorba și de coruptie, dar nu am dovezi. Bănuiesc că s-a plătit o sumă de bani la negru
Mititelu pentru Mediafax

Mititelu, în 2016: „Vreau demisia lui Burleanu”

În 2016, Adrian Mititelu îi cerea demisia lui Răzvan Burleanu. Se întâmpla după ce Tribunalul București a decis că FRF trebuie să-l despăgubească pe Mititelu cu 220 de milioane de euro, reprezentând prejudiciul solicitat în dosarul dezafilierii clubului FC Universitatea Craiova. 

Vreau demisia lui Burleanu, care a întreținut și a ajutat acest caz cu dezafilierea Universității. Apoi trebuie să își dea demisia tot Comitetul Executiv al FRF, pentru că Federația a trecut de la o sferă de influență la alta. Apoi trebuie să scoată din fotbal tot ce înseamnă CSU Craiova și alte echipe clonă din Craiova, iar la bani, eu nu vreau să distrug fotbalul românesc, nu vreau sute de milioane să zica lumea că m-am îmbogățit eu de la FRF, poate să îmi plătească o sumă mai mică și eșalonat, pe 15-20 de ani
Adrian Mititelu

VIDEO EXCLUSIV Mesaj pentru Răzvan Burleanu: „Trebuie să înființăm fosta Cooperativă! Pe vremuri erau bani negri de îi întorceam cu lopata!”

Citește și alte știri:

Gigi Becali, laude pentru „inamicul” Burleanu, după ce Steaua a fost blocată în Liga 2 + mesaj pentru Florin Talpan

Burleanu a explicat, la evenimentul de lansare al magazinului oficial al echipei naționale, cum se implică FRF în sprijinul refugiaților: „Am creat un fond financiar”

„Lampard” Popescu, primul plecat de la FCSB? » Până să vină oferta lui Becali, a bătut deja palma cu alt club din Superligă: „Suntem încântați, e un campion”

L-a disperat pe Hagi: „Ne despărțim, nu se mai poate! La câți bani îi dăm, trebuia să fie star”


Comentarii (32)
dansy
dansy  •  18 Martie 2022, 20:29
Postat de george_br pe 18 Martie 2022, 20:17

Bai Prostea, ti-am desenat ca la... prosti! Ce vrei sa-ti mai fac? Hai, plimba ursul de-aici si du-te-nvartindu-te! Esti din cale-afara de.... prajit!:)))

Ai citit și te-ai roșit din cauza lipsei tale de înțelegere!Nu ai puterea sa recunoști ca ai dat-o in gard a “n”-a oară dar jignesti!Se vede cât de nervos ești și cât de încolțit te simți!Jalnic răspuns de la un om “gol”!

george_br
george_br  •  18 Martie 2022, 20:17
Postat de dansy pe 18 Martie 2022, 19:00

Citește aici sa vezi ca te-am întrebat dacă eu sunt substantivul.

Bai Prostea, ti-am desenat ca la... prosti! Ce vrei sa-ti mai fac? Hai, plimba ursul de-aici si du-te-nvartindu-te! Esti din cale-afara de.... prajit!:)))

dansy
dansy  •  18 Martie 2022, 19:00
Postat de george_br pe 18 Martie 2022, 16:38

:))) Bai Noapte, tu esti substantivul acolo?? Tu esti doar un prost, cel mult un semidoct, in niciun caz nu esti substantivul, Zapada! Substantivul, in cazul ala, este cuvantul "glumele": "...glumele PE care le faci...":)))) Bineinteles ca poti sa scrii foarte usor "glumele CARE le faci", dar pentru asta trebuie sa fii un agramat pur-sange, asa, ca tine!:)))))))

Citește aici sa vezi ca te-am întrebat dacă eu sunt substantivul.

Vezi toate comentariile (32)
Comentează