FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Basarab Panduru, impresionat de noul transfer de la FCSB: „Este un jucător elegant! Îmi place”

Luis Phelipe, în meciul FCSB - LASK Linz
Luis Phelipe, în meciul FCSB - LASK Linz

Articol de - Publicat luni, 15 ianuarie 2024 07:11 / Actualizat luni, 15 ianuarie 2024 13:34

Fostul internațional Basarab Panduru a urmărit amicalul de duminică al celor de la FCSB, câștigat cu 3-1 de roș-albaștri în fața celor de la LASK Linz, și l-a lăudat pe brazilianul Luis Phelipe (23 de ani) pentru prestația avută.

Brazilianul venit pe 200.000 de euro de la Iași s-a remarcat încă din primul meci la FCSB. Phelipe a înscris golul de 1-0 al bucureștenilor și a reușit mai multe driblinguri de efect în fața austriecilor, lucru care l-a impresionat pe Panduru. 

„Tot ce făceam era să plâng alături de soție” » Dialog emoționant cu Luis Phelipe, brazilianul luat de FCSB. Renăscut după depresie, la un pas să-i fie amputat piciorul + Lacrimi când a văzut surpriza pregătită de GSP
SPECIAL
„Tot ce făceam era să plâng alături de soție” » Dialog emoționant cu Luis Phelipe, brazilianul luat de FCSB. Renăscut după depresie, la un pas să-i fie amputat piciorul + Lacrimi când a văzut surpriza pregătită de GSP

Basarab Panduru: „Luis Phelipe e un jucător elegant”

„Tehnică are. Gândeşte-te că probabil a fost selecţionat de Red Bull. Ceva are omul ăsta, nu poţi să spui că nu are. L-am văzut şi la Iaşi. Tehnica lui este foarte bună. Este un jucător elegant. 

A dat cu crampoanele peste minge. A tras mingea cu crampoanele şi i-a dat-o printre picioare. Îmi place! Nu ştiu... Miculescu dă şi el gol, dar el, Coman au probleme. Poate poţi să îl bagi şi inter dreapta pe Luis Phelipe în anumite meciuri. În play-off nu este uşor. 

Are ceva (n.r. - din Octavian Popescu). Controlul este bun. A făcut o fentă atât de frumoasă şi de naturală. Şi banderola aia cred că îţi dă puţin curaj. Bravo lui! Se vede că se mişcă într-un fel. S-ar putea să fie o achiziţie bună dacă este lăsat să joace”, a declarat Panduru potrivit orangesport

Luis Phelipe trage tare la antrenamentele FCSB

Într-un interviu exclusiv acordat pentru GSP.ro, Luis Phelipe a vorbit despre calitățile sale, dar și despre slăbiciunile și aspectele la care lucrează intens la FCSB.

„Sunt bun în duelurile unu la unu, consider că sunt bun la finalizare, sunt un jucător rapid, driblez. Cred că pot să-mi ajut colegii cu aceste caracteristici, sper să reușesc să înscriu, să ofer assist-uri. Sunt brazilian, deci trebuie să vin cu ceva diferit. Probabil că fizicul meu e o slăbiciune. 

Am un corp adecvat, dar nu sunt atât de puternic. Însă lucrez din greu la acest capitol, lucrez zi de zi cu Tommy (n.r. - Neubert). Trebuie să o fac! Într-un loc cum e fotbalul din România, n-am încotro, întâlnesc jucători puternici, în formă. Trebuie să lucrez pentru a fi din ce în ce mai puternic”, a declarat Philipe pentru GSP.

VIDEO Luis Phelipe, mesaj în portugheză pentru suporterii FCSB într-un 2024 ce se anunță provocator + pe ce poziție preferă să joace

Citește și alte știri despre FCSB: 

Doi fotbaliști de la FCSB au părăsit terenul accidentați în amicalul cu Linz
FCSB
Doi fotbaliști de la FCSB au părăsit terenul accidentați în amicalul cu Linz
Florin Tănase a analizat mutările celor de la FCSB: „Sper să nu îi mai poată opri nimic!” + Pariul cu Andrei Burcă
FCSB
Florin Tănase a analizat mutările celor de la FCSB: „Sper să nu îi mai poată opri nimic!” + Pariul cu Andrei Burcă

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (10)
Averroes
Averroes  •  15 Ianuarie 2024, 18:39
Postat de valentindragobete pe 15 Ianuarie 2024, 18:20

Din ciclul când prostul ii răspunde prostului.

Orice prost anti-stelist ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

valentindragobete
valentindragobete  •  15 Ianuarie 2024, 18:20
Postat de Van_Basten pe 15 Ianuarie 2024, 12:17

George (nu ala cu care faci banking): "Despre Luis Phelipe mi s-a spus că e fenomen și că în curând cineva îi va plăti clauza de 10 milioane de euro." Operatiunea de vopsire a inceput. Dupa un singur gol marcat intr-un amical.

Din ciclul când prostul ii răspunde prostului.

flick2020
flick2020  •  15 Ianuarie 2024, 12:21
Postat de demolarii pe 15 Ianuarie 2024, 11:13

Analizând un pic limitele pe care Panduru le exprima în funcție de subiectul analizei sale , de la Drăgușin la situația lui Dinamo, ori alte marote ale fotbalului romanesc, constatam o mobilitate în spațiul valorii și cantității prea mare pentru a putea fi plătit ca și expert.....și atunci pentru ce este plătit? Și de ce e prezentat ca și expert? Ca și microbist am considerat ca un jucător care a jucat la Benfica sau Porto si-a îmbunătățit valorile prin experienta acumulata. Se pare ca acest "Nica" a preferat "poleiala de aur"/praful de pe pereții celor 2 cluburi, preferând modul oborean/geambas de a fi. Rezultatul: celebra "vânarea de vant" a lui Dylan. Pare ca generația "de Aur" pentru impresari și jurnalist, are un război cu toate generațiile care i-au urmat cu scopul de a nu fi depășită.....Urata miza, mai ales ca a fost însușite și de unii jurnaliști....

Toata polologhia asta dezlanata, e rezultatul faptului ca Panduru, lauda un jucator, care intamplator e la FCSB - Steaua acum. E cineva vinovat , pentru ca la echipa ta nu e nimic bun de remarcat ?

Vezi toate comentariile (10)
Comentează