FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA

Schimbare fundamentală la CS Universitatea Craiova » Patronul Mihai Rotaru a cedat puterea în club

Mihai Rotaru vrea să nu mai fie implicat în deciziile tehnice și administrative
Mihai Rotaru vrea să nu mai fie implicat în deciziile tehnice și administrative

Articol de - Publicat miercuri, 13 aprilie 2022 20:59 / Actualizat miercuri, 13 aprilie 2022 21:32

Trioul Reghecampf - Sorin Cârțu - Copilu va decide de acum ce jucători vin la Universitatea Craiova. Trebuie doar să se încadreze într-un buget prestabilit. Până acum, toate achizițiile erau aprobate doar de Mihai Rotaru. 

Deși mai sunt 6 runde din play-off-ul sezonului în curs, la Craiova se fac deja preparative pentru stagiunea viitoare. Obiectivul numărul unu? Întărirea lotului. 

„Am început căutările împreună cu Marian Copilu, pe anumite posturi. Se ştie că Marius Constantin îşi termină contractul, trebuie să căutăm un fundaş central sau doi. Și să vedem cum se va recupera Lyes Houri", a comentat președintele executiv Sorin Cârţu, recent, la Oltenia TV.

Ioanițoaia, întrebare directă pentru Dan Alexa: „Te-ai iubit cu Anamaria Prodan?”
PRIETENII LUI OVIDIU
Ioanițoaia, întrebare directă pentru Dan Alexa: „Te-ai iubit cu Anamaria Prodan?”

Sorin Cârțu la butoane, în echipă cu Reghecampf și Copilu

Față de precedentul său mandat, când a avut mai degrabă un rol de reprezentare, Sorin Cârțu a primit puteri sporite și a decis că, din moment ce pe partea de „administrativ" lucrurile merg foarte bine, e mai potrivit să se implice în zona de „transferuri". 

Acolo unde va lucra „în echipă" cu antrenorul Laurențiu Reghecampf și cu directorul sportiv Marian Copilu.

Cum va funcționa trioul Reghe - Copilu - Cârțu la Craiova? 

Din informațiile Gazetei, antrenorul le va comunica pe ce posturi are nevoie de întăriri și ce profil de jucător își dorește. 

Nume poate propune oricare, iar după ce se pun de acord asupra lor, Cârțu le supune aprobării Consiliului de Administrație al clubului, în baza bugetului repartizat „achizițiilor". Partea de scouting, de negocieri cu fotbaliștii vizați și cu impresarii intră în sarcina lui Marian Copilu.

Până acum Mihai Rotaru dicta transferurile de la CSU Craiova

Patronul Mihai Rotaru, care s-a ocupat exclusiv, până acum, de transferuri, avea o altă strategie. 

Am trei analiști. Nimeni nu știe de ei. Doar eu și directorul economic. Noi nu avem un departament de scouting dezvoltat, aici suferim. Vine Sorin Cârțu și spune «Avem un jucător». Nu mă uit la el, îl dau analiștilor. Dacă are cel puțin trei calități peste mediile specifice postului, îl dau către următorul, fără să mă uit eu. Când avem mai multe păreri pozitive, îl ia antrenorul. El are răspunsul final. Analiștii sunt foști fotbaliști, da. Unul e român și doi sunt portughezi", detalia Rotaru metoda de lucru, în aprilie 2021, la DigiSport Special.

Victor Pițurcă, fost antrenor al oltenilor în perioada septembrie - decembrie 2019, a dezvăluit după plecarea din Bănie că doi dintre oamenii cu care se sfătuia patronul oltenilor erau Marius Șumudică și Edi Iordănescu!  

92 de achizițiidefinitive și împrumuturi, a făcut Rotaru începând din vara lui 2014, când Universitatea a promovat în Liga 1

Citește mai multe articole despre CSU Craiova:

Puștii s-au „obrăznicit”! Se schimbă garda la Universitatea Craiova: cele 3 nume care au făcut diferența la „thriller-ul” cu CFR Cluj

Jovan Markovic, ținta contestatarilor și după gol: „Nu arată a jucător profesionist de fotbal”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (18)
davidgraham
davidgraham  •  14 Aprilie 2022, 14:14
Postat de dumitru82drugan pe 14 Aprilie 2022, 08:42

Marian Copilu va aduce falimentul cat de curand ! Este impatimit al jocurilor de noroc !

Ai pierdut multi bani asa e ? Nu te poti lasa si bagi strambe si pentru altii...

george_br
george_br  •  14 Aprilie 2022, 13:48
Postat de pamparam21 pe 14 Aprilie 2022, 10:18

Papucare, stadioanele alea pline peste tot prin tara când joacă Universitatea spun altceva. CSM Resita scrie pe voi :)))

Mai lasa pet-ul ala, Clonache, ca-ti provoaxa halucinatii in mod grav! Auzi la asta... "stadioane pline peste tot in tara"!:))))))

lionforever
lionforever  •  14 Aprilie 2022, 10:26
Postat de george_br pe 14 Aprilie 2022, 09:42

Cine-a "reaparut", ba, Clonache? Nu mai vorbi prostii, ca poate te crede cineva si-l ai pe constiinta!

Du-te ba la FCUdațimânzu 1948, continuatoarea clubului de traditie csm Reșița, lasă-ne pe noi in pace sa tinem cu echipa noastră Universitatea Craiova.

Vezi toate comentariile (18)
Comentează