FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA

EXCLUSIV Prima reacție de la Craiova, după ce Rotaru l-a „sacrificat” pe Ivaylo Petev: „Nu era momentul!”

Mihai Rotaru, finanțatorul Universității Craiova
Mihai Rotaru, finanțatorul Universității Craiova

Articol de - Publicat miercuri, 10 aprilie 2024 13:14 / Actualizat miercuri, 10 aprilie 2024 14:30

Vestea zilei în Superligă: Ivaylo Petev nu mai este antrenorul Universității Craiova, patronul Mihai Rotaru luând decizia de a-l concedia pe antrenorul bulgar pe fondul ultimelor două rezultate, eșecul cu FCSB și eliminarea din „sferturile” Cupei României Betano.

Continuă sezonul plin de suișuri și coborâșuri al Craiovei. Oltenii și-au periclitat ambele obiective, sunt în pericol să rateze inclusiv calificarea în cupele europene, iar în club domnește iar incertitudinea. Patronul Mihai Rotaru și-a pierdut definitiv răbdarea cu Ivaylo Petev și a luat decizia de a-i rezilia contractul tehnicianului de 48 de ani instalat cu mari speranțe astă-toamnă.

Șoc la Craiova! Ivaylo Petev, DEMIS » Noul staff tehnic pentru meciul cu Farul + Rotaru alege înlocuitor dintre doi foști antrenori de la FCSB
UNIVERSITATEA CRAIOVA
Șoc la Craiova! Ivaylo Petev, DEMIS » Noul staff tehnic pentru meciul cu Farul + Rotaru alege înlocuitor dintre doi foști antrenori de la FCSB

Pavel Badea, despre decizia lui Rotaru de a-l da afară pe Ivaylo Petev: „Nu era momentul unei schimbări!”

Nume important în istoria modernă a Craiovei, Pavel Badea, directorul Clubului Sportiv Universitatea, a comentat, în exclusivitate pentru Gazetă, decizia luată azi de Rotaru:

„Vă rog să mă credeți, nu știam. Chiar vorbisem zilele trecute despre acest aspect și nu era luat în calcul. Chiar patronul a declarat că nu are intenția asta...

Să sperăm că decizia luată de management este de bun augur pentru ultimele șapte etape pe care le mai avem de disputat, având în vedere obiectivul de a participa în cupele europene.

Din punctul meu de vedere, nu era momentul unei schimbări! Ești în fază finală a unei competiții în care ai un obiectiv important (n.r. play-off-ul Superligii), ești în continuare în obiectiv, decizia luată poate prejudicia obiectivul principal.

Prima reacție de la Craiova, după ce Rotaru l-a „sacrificat” pe Ivaylo Petev: „Nu era momentul!”
Pavel Badea / Captură GSP Live

Dar mai multe informații vă poate da cel care se ocupă de managementul echipei, de tot ceea ce se întâmplă în club, domnul Rotaru. El centrează, el driblează, el finalizează, este și președinte, și director sportiv, și patron. El are toate responsbilitățile și atribuțiile funcțiilor de conducere din cadrul echipei”, a declarat Pavel Badea, la telefon cu reporterul GSP.ro.

Contactat telefonic de GSP.ro, patronul oltenilor, Mihai Rotaru, a precizat că nu dorește să comenteze subiectul în momentul de față.

Mirel Rădoi și Costel Gâlcă, favoriți să-l înlocuiască pe Ivaylo Petev la Universitatea Craiova

Petev a stat pe banca oltenilor pentru 20 de meciuri. A avut 10 victorii, 5 egaluri și 5 înfrângeri. Ultimele două sale meciuri au scos-o pe CSU Craiova din lupta la titlu (0-2 cu FCSB) și din Cupa României (0-1 cu Oțelul).

Rotaru s-a reorientat rapid și a găsit deja înlocuitori pentru Petev. Conform surselor GSP, Mirel Rădoi, dat afară marți de la Al-Jazira și Costel Gâlcă sunt principalii favoriți să ocupe locul lăsat vacant de Petev. Despre subiect a scris și Fanatik.

Constantin Gâlcă (52 de ani) e liber de contract din noiembrie 2023, când a plecat de la polonezii de la Radiomiak, pe care îi preluase în aprilie. El a mai antrenat la Almeria B, România U 17, FCSB, cu care a fost campion în sezonul 2014-2015, Espanyol, Al Taawoun, Al Fayha, Velje și Al Hazem.

Mirel Rădoi (43 de ani) a fost demis marți, 9 aprilie, de la Al Jazira, din Emiratele Arabe Unite. El a mai avut un mandat de antrenor la CSU Craiova între august și decembrie 2022.

VIDEO Anghel Iordănescu, după FCSB - CSU 2-0: „Craiova ne lasă mereu impresia că se poate lupta pentru titlu...”

Citește și alte știri despre Universitatea Craiova:

Șoc la Craiova! Ivaylo Petev, DEMIS » Rotaru alege înlocuitorul dintre doi foști antrenori de la FCSB

Șoc la Craiova! Ivaylo Petev, DEMIS » Rotaru alege înlocuitorul dintre doi foști antrenori de la FCSB

Dinamo e condamnată la retrogradare! Nici victoria cu UTA nu îi asigură barajul » Toate CALCULELE: de ce rezultate indirecte au nevoie „câinii”

În 1987 termina în fața lui Hagi în cursa pentru Balonul de Aur, acum e agent imobiliar » Și-a schimbat și look-ul: „Samuraiul a plecat în vacanță!”


Comentarii (7)
eunescu09
eunescu09  •  11 Aprilie 2024, 07:09

Ai dreptate. Pavel Badea, nu era momentul acum pentru schimbare caci trebuia sa o faca in clipa in care a vazut ca in jocul Craiovei este o harababura de nedescris. Tu singur ai spus ca Universitatea nu joaca nimic, a spus-o si Cartu si toti oamenii de fotbal din tara asta. In plus, modificarile aiuristice pe care le facea, etapa de etapa, trebuia sa dea de gandit dar Rotaru , el insusi nu pricepe. Acum reluam sarabanda numirilor de dragul numirilor. Care vrei, ma, sa vi la Craiova, pare sa fie singura logica. In loc sa ai o strategie clara vizavi de ce iti doresti de la echipa, care este stilul de joc pe care sa il implementezi, care este filozofia si eticheta echipei si in functie de asta sa alegi antrenorul, la noi totul este vraiste. Sa numesti 10 antrenori cu stiluri si filozofii total diferite, sa treci de la autobaza la atacul lent gen, da-te, ma, la o parte sa dau si eu in mingie, inseamna ca chiar nu pricepi nimic. Uitati-va la Gigi Becali, *** cum este a urmarit mereu un anume stil de joc si a cerut sa se mearga doar pe linia asta. Noi am probat toate stilurile posibile si era firesc sa contabilizam atatea frustrari. Vom numi un alt antrenor si tot la nimereala. Asta nu este management.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

sadiku_is_back
sadiku_is_back  •  10 Aprilie 2024, 16:26

Rotaru ospataru (lui FCSB) !!!!!

dandana
dandana  •  10 Aprilie 2024, 14:24

Era momentul sa fie demis după astfel de prestați contra fcsb. A făcut echipa să ia bătaie sincer, nu ai cum sa faci erori de 2 ori la rând. Asta arată o simpatie față de fcsb și ca nu îți pasă de universitatea Craiova. După mine la acest meci mateiu nu trebuia sa lipsească și un atacant ge Markovici sau Kolici care puteau face mai mult doar prin nume. Și este și recalcitrant și dă vina pe toți înafară de el. Dacă era calm era bun la Craiova, dar asa agită și jucători care și asa au moralul la pământ. Eu cred ca trebuie adus șumudică și nu Rădoi încă. Îl simpatizez pe Rădoi, dar Craiova are nevoie de mai mult decât spirit de războinic. Dar niciodată Reghe la Craiova după ce a făcut. Și asta am văzut că a plecat, deci sper sa nu-l văd că din clipa următoare Craiova moare pentru mine. Gâlcă poate sa vina ca are ceva în ca de Spania care poate sa ajute jucători de la Craiova având talent. Deci este Șumudică, -Gâlcă și restul aici, iar rotaru trebuie sa aducă ce este mai bun și ce poate face Craiova sa joace fotbal

Vezi toate comentariile (7)
Comentează