FOTBAL  »  Superliga  »  PETROLUL

CORESPONDENȚĂ GSP DIN TURCIA Petrolul se reunește în Antalya, „găzarii” își adună jucătorii din cele 4 zări » Florin Pîrvu îi bagă direct în ședință pe toți!

Voluntari - Petrolul, în etapa #18 din Superliga, live
Voluntari - Petrolul, în etapa #18 din Superliga, live

Articol de - Publicat joi, 04 ianuarie 2024 10:07 / Actualizat joi, 04 ianuarie 2024 10:20

Petrolul va sosi astăzi pe tărâm turcesc pentru a pregăti lupta pentru play-off, ploieștenii vor veni cu aceeași aeronavă cu alte două contracandidate la top 6, Hermannstadt și Voluntari. Pîrvu îi adună pe toți fotbaliștii diseară, după antrenament, pentru a le explica propria situație!

  • GSP are 4 reporteri în Antalya: Eduard Apostol, Remus Dinu, Cristian Preda și Ionuț Iordache vor fi prezenți pe toată durata cantonamentelor echipelor din Superliga

Petrolul Ploiești a parcurs convulsiile care au atacat clubul în preajma Sărbătorilor, iar astăzi va ajunge în cantonamentul din Antalya, mai exact în Lara. „Găzarii" vor continua să lupte pentru un loc în play-off sub comanda lui Florin Pîrvu, care a fost susținut în special de galerie ca să-și ducă munca mai departe.

Prahovenii vor împărți aceeași aeronavă cu Hermannstadt și cu FC Voluntari pentru a ajunge în Antalya, concurența dintre cele trei grupări, printre altele, pentru un loc în top 6, fiind lăsată deoparte, pentru ceea ce va urma în ediția de primăvară a stagiunii 2023/2024.

Previziunile lui MM Stoica și Panduru pentru 2024 » Cine câștigă Superliga? Care va fi transferul anului? Retrogradează Dinamo?
PREVIZIUNI
Previziunile lui MM Stoica și Panduru pentru 2024 » Cine câștigă Superliga? Care va fi transferul anului? Retrogradează Dinamo?

Florin Pîrvu vrea să lămurească situația tulbure de la Petrolul

Câțiva fotbaliști nu vor sosi din România în Turcia, alături de restul echipei. Conform informațiilor GSP, o parte dintre străinii Petrolului vor face joncțiunea cu formația prahoveană direct în cantonamentul din Antalya.

Astfel, Jefferson vine direct din Brazilia, Zima din Cehia, Jair din Brazilia, via Portugalia, Diomande din Franța, Seniko Doua din Coasta de Fildeș.

În Lara, Florin Pîrvu a stabilit o ședință de pregătire, nu vrea să piardă ziua, mai ales că va fi singurul antrenament al zilei. Iar peste două săptămâni, Petrolul începe 2024 pe teren propriu, pe stadionul "Ilie Oană", împotriva lui Dinamo.

Totodată, și pentru a lămuri situația ce l-a privit pe el însuși în ultimele săptămâni, antrenorul de 48 de ani a considerat că este necesară o ședință la care să participe toți jucătorii. Tehnicianul vrea să clarifice tot ceea ce s-a întâmplat, detalii cu care GSP.ro v-a ținut la curent, în detaliu.

La Ploiești, "au pupat toți Piața Endependenți" înaintea Revelionului!

În orașul lui Caragiale, s-a făcut liniște înaintea Anul Nou, ulterior a venit și comunicatul oficial al clubului. Finanțatorul Marian Copilu a făcut un pas înapoi, Florin Pîrvu continuă ca antrenor principal, așa cum GSP v-a informat.

După Sărbători agitate, în care Florin Pîrvu a fost aproape de a fi "suprimat" în Ajunul Crăciunului. La Ploiești s-a ajuns la situația de a "pupa toți Piața Endependenți!", ca-n opera inegalabilului Ion Luca Caragiale.

Marian Copilu, finanțatorul formației, a făcut un pas înapoi și a decis să-l (re)confirme pe Florin Pîrvu ca antrenor principal.

Citește și alte știri:

EXCLUSIV Cornel Dinu vede un singur salvator la Dinamo: „N-a știut în ce troacă a intrat”

5 detalii inedite despre primul jucător transferat de Dinamo în 2024: „Nici n-a făcut o avere, nici n-a jucat. Și-a ruinat cariera!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează