FOTBAL  »  Superliga  »  INTERVIU

CORESPONDENȚĂ GSP DIN ANTALYA Ajuns la o rivală, fosta mare speranță a „câinilor” anunță: „Pentru Dinamo, am renunțat la restanțe” + E pe val la noua echipă

Robert Moldoveanu / foto: Eduard Apostol (GSP) +17   FOTO
Robert Moldoveanu / foto: Eduard Apostol (GSP)

Articol de - Publicat miercuri, 11 ianuarie 2023 18:33 / Actualizat miercuri, 11 ianuarie 2023 19:35

Robert Moldoveanu vrea să renască în tricoul Petrolului, considerându-se apreciat printre „lupi”. Le dorește binele ”câinilor” de la Dinamo și a mărturisit că nu a dorit să meargă la comisii ca să nu facă rău clubului la care a crescut. 

Robert Moldoveanu, 23 de ani, a savurat meciul cu Lechia Gdansk, pe ploaie, printr-o dublă impresionantă, semnând a doua victorie a „găzarilor” în 2023, în Antalya. Atacantul, lovit de atâtea ori de ghinioane și ratări, a marcat mai întâi din pasa lui Velisar, pentru ca apoi să-și definitiveze opera la capătul unei curse de 30 de metri. 

Revenit la Petrolul, după ce a retrogradat cu Dinamo în liga secundă și a stat o jumătate de an sub comanda lui Gică Hagi la Farul, atacantul care se anunța una dintre marile speranțe ale fotbalului românesc a mărturisit pentru Gazeta Sporturilor că este nerăbdător să înceapă sezonul de primăvară. 

„Găzari” de neoprit! Petrolul a legat a doua victorie consecutivă în Antalya, în ciuda ploii torențiale
PETROLUL - LECHIA 2-0
„Găzari” de neoprit! Petrolul a legat a doua victorie consecutivă în Antalya, în ciuda ploii torențiale

Robert Moldoveanu, gest față de prima iubire, Dinamo: „Am renunțat la toate salariile, nu voi apela la comisii”

„Mă simt bine și simt bucurie că m-am întors la Petrolul. Joc de plăcere. În tricoul «lupilor» am avut rezultate și vreau să-mi ajut echipa să fie sus”.

Da, am trecut peste perioada Dinamo, cu toate că acea echipă mi-a rămas în suflet. Acolo am crescut, dar asta este, mergem înainte! Mă gândesc să fac lucruri bune pentru Petrolul. Nu știu când mă voi duela cu Dinamo în Liga 1, mi-aș dori cât mai repede. Important e să scape de probleme. Am renunțat la toate salariile, erau câteva... Nu voi apela la comisii, mergem înainte. Nu am vrut niciodată să fac rău”.

+13 FOTO

Robert Moldoveanu: „Mi-aș dori să înscriu din nou din «foarfecă»”

„La Petrolul am fost primit cu brațele deschise, iar eu sper să-i răsplătesc pe oamenii care au avut încredere în mine. Mi-aș dori să înscriu din nou din «foarfecă» pentru ploieșteni”.

Cel mai important acum este să joc, să am continuitate, e cel mai bine la vârsta asta. Cred că a fost o mutare bună să vin de la Farul la Petrolul. Le promit fanilor ploieșteni că vom câștiga la Mioveni și vom începe bine. Mi-aș dori o medalie de campion, la final, dacă Farul va cuceri titlul. Am contribuit și eu puțin și cred că aș merita o medalie”. 

Ajuns la o rivală, fosta mare speranță a „câinilor” anunță: „Pentru Dinamo, am renunțat la restanțe” + E pe val la noua echipă
Robert Moldoveanu / foto: Eduard Apostol (GSP)

1 golîn 7 etape a marcat Moldoveanu pentru Farul în ediția de toamnă

Sunt mulțumit de Moldoveanu, a dat și două goluri, trebuie să facem să fie bine și pentru el, și pentru noi. Păcat că avem niște accidentați, Țicu și Tucaliuc, plus Huja, care ne dă emoții, sper să nu fie ceva grav.

- Nicolae Constantin, antrenor Petrolul

Citește și alte știri de actualitate:

Gigi Becali jubilează! FCSB e cu un pas mai aproape de revenirea în Ghencea » Klaus Iohannis a semnat decretul privind promulgarea legii!

CORESPONDENȚĂ DIN ANTALYA „Găzari” de neoprit! Petrolul a legat a doua victorie consecutivă în Antalya, în ciuda ploii torențiale

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
istet10
istet10  •  11 Ianuarie 2023, 23:58

Asta are apetit pt echipele unde nu se platesc banii.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează