FOTBAL  »  Superliga  »  PETROLUL - UTA 1-1

VIDEO „Sunt liber la vară” » Gheorghe Grozav a vorbit despre viitorul lui, după remiza cu UTA

Articol de - Publicat luni, 22 aprilie 2024 22:49 / Actualizat marti, 23 aprilie 2024 00:24

Neliniștea și dezamăgirea sunt sentimentele predominante în tabăra „lupilor galbeni”, după Petrolul - UTA, scor 1-1. Veteranii Paul Papp (34 de ani) și Gheorghe Grozav (33 de ani) au spus ce au pe suflet la finalul duelului de tradiție din Superligă.

Petrolul a condus din minutul 11, de la reușita lui Grozav, până în minutul 83, până la egalarea semnată de Claudiu Micovschi pentru UTA. Ploieștenii au pierdut astfel, spre finalul jocului, două puncte care le-ar fi adus mai multă liniște în lupta pentru salvarea de la retrogradare.

După 5 etape din play-out, Petrolul se clasează pe locul 11 cu 26 de puncte, aflându-se la doar 5 „lungimi” avans de Poli Iași, ocupanta locului 13 de baraj. Paul Papp și Gheorghe Grozav au semnalat, după duelul cu UTA, că Petrolul trebuie să rămână în gardă pentru a se salva de la retrogradare, chiar dacă situația nu este una disperată.

VIDEO Petrolul - UTA Arad » Paul Papp, dezamăgit după ce Petrolul a „scăpat” pe final victoria cu UTA: „Suntem supărați, însă trebuie să o luăm de la capăt de mâine”

„Nu, nu suntem mulțumiți de rezultat. Aveam 1-0, eu zic că am controlat jocul. S-a întâmplat o greșeală în apărare, am pierdut două puncte. Sperăm să nu mai facem aceleași greșeli la meciul următor. Mi-a plăcut că domnul arbitru a lăsat jocul liber. Felicitări brigăzii de arbitraj pentru că au făcut un joc extraordinar.

Nu suntem liniștiți. Am vorbit și acum în vestiar. Trebuie să adunăm victorii și să scăpăm o dată de la retrogradare. Suntem neliniștiți pentru că încă nu suntem salvați. Orice echipă poate bate pe oricine. Sunt toate meciuri tari. Astăzi nu am știut să gestionăm o fază și din păcate am luat un gol.

Vor conta forma fizică și inspirația. Cred că suntem pregătiți din punct de vedere fizic să jucăm din trei în trei zile”, a declarat Paul Papp, la finalul partidei.

VIDEO Petrolul - UTA Arad » Gicu Grozav: „Una peste alta, este un rezultat echitabil”

La rândul său, Gheorghe Grozav a subliniat că „lupii galbeni” trebuie să se mențină în gardă până la momentul în care vor reuși matematic să se salveze de la retrogradare.

În privința viitorului său, marcatorul golului de 1-0 din Petrolul - UTA (1-1) a spus că nu a luat încă o decizie de a continua sau de a pleca din tabăra ploieșteană. Contractul lui Grozav cu Petrolul expiră în vară.

„Puțin supărat pentru că aveam toate cele 3 puncte în buzunar. Pe final am primit acel gol și am luat un punct. Eu zic că au fost ocazii de ambele părți, însă din păcate punctele s-au împărțit și am rămas doar cu unul.

E nativ să am astfel de execuții. Mă bucur că am reușit să marchez, sunt puțin supărat că nu am reușit să luam toate cele trei puncte. Capul sus pentru că nu avem mult timp, ne așteaptă un meci foarte greu la Sibiu.

Eu zic că încă trebuie să fim foarte atenți, pentru că lupta este foarte strânsă. Avem câteva zile la dispoziție să ne recuperăm, avem un meci foarte greu la Sibiu, pe care trebuie să îl tratăm cu maximă seriozitate.

În acest moment sunt foarte focusat și sper să rămân concentrat. Sunt liber la vară, sunt în discuții și vedem”, au fost și cuvintele lui Gheorghe Grozav.

Citește și:

Eurogolul etapei, anulat de VAR » Ghinionistul suprem din Petrolul - UTA
Petrolul - UTA 1-1
Eurogolul etapei, anulat de VAR » Ghinionistul suprem din Petrolul - UTA
Rednic acuză decizia VAR la golul anulat lui Omondi la Ploiești: „Eu așa știu că e regula” » De ce nu are dreptate antrenorul arădenilor
PETROLUL - UTA 1-1
Rednic acuză decizia VAR la golul anulat lui Omondi la Ploiești: „Eu așa știu că e regula” » De ce nu are dreptate antrenorul arădenilor

„Urmează producții de un mare impact, participă și el ...” » Soția unui fost star de la PSG, decizie controversată: „Planul e un milion de dolari în 6 luni”

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează