FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

STEAUA. Adrian Bumbescu, fundașul care i-ar eclipsa pe Ramos și Pique » Victor Pițurcă: „Acum ar fi plătit cu 20 de milioane de euro pe an”

Victor Pițurcă este acum liber de contract
Victor Pițurcă este acum liber de contract

Articol de GSP - Publicat joi, 16 aprilie 2020 18:36

Victor Pițurcă (63 de ani) a vorbit despre calitățile lui Adrian Bumbescu, fundașul de fier al Stelei din anii '80, titular în echipa câștigătoare a Cupei Campionilor Europeni.

Fostul atacant al roș-albaștrilor a vorbit și despre fostul său coleg Adrian Bumbescu, despre care a spus că ar fi fost acum unul dintre cei mai buni fundași din lume.

„Bumbescu, dacă era tânăr acum și juca meci de meci, câștiga 20 de milioane de euro pe an. Eu nu văd în lume fundaș ca Bumbescu. Mă uit și nu văd. Era foarte bun. Deposeda bine și avea un joc excelent de cap. Lovea toate mingile din careu. Avea o plăcere diabolică de a lovi mingea cu capul și avea un plasament fantastic. În plus, nu pierdea mingea și avea un procentaj excelent al paselor”, a declarat Victor Pițurcă la TV Digi Sport.

  • Bumbescu (60 de ani) a jucat la Universitatea Craiova, Dinamo, FC Olt, Steaua și Steaua Mizil.
STEAUA. Adrian Bumbescu, fundașul care i-ar eclipsa pe Ramos și Pique » Victor Pițurcă: „Acum ar fi plătit cu 20 de milioane de euro pe an”

Citește mai multe știri din Liga 1: 

Un stelist surprinde: „Armata are nevoie de Gigi Becali! FCSB trebuie să joace în Ghencea”

Victor Pițurcă nu se joacă: „Nimeni nu intră în casa mea fără să fie testat” » De unde a făcut rost de teste

Dinamo e condamnată la retrogradare! Nici victoria cu UTA nu îi asigură barajul » Toate CALCULELE: de ce rezultate indirecte au nevoie „câinii”

În 1987 termina în fața lui Hagi în cursa pentru Balonul de Aur, acum e agent imobiliar » Și-a schimbat și look-ul: „Samuraiul a plecat în vacanță!”


Comentarii (18)
emil1986
emil1986  •  17 Aprilie 2020, 11:55
Postat de rapidist57 pe 17 Aprilie 2020, 11:52

Mare jucator Bumbescu asta, rupea orice os intalnea in cale, cel mai mare cotonogar al Romaniei.

Nu intelegi nimic din fotbal. N-ar fi rau sa urmaresti alt sport, fotbalul e prea dificil pentru tine. Eventual popice sau badminton. Succes!

rapidist57
rapidist57  •  17 Aprilie 2020, 11:52

Mare jucator Bumbescu asta, rupea orice os intalnea in cale, cel mai mare cotonogar al Romaniei.

catalin.palcu
catalin.palcu  •  17 Aprilie 2020, 11:05
Postat de hhannibal pe 16 Aprilie 2020, 23:40

Doar echipele englezesti au fost suspendate, nu si cele italiene! Juve a fost eliminata chiar de Barca! "Puteai prinde asa un culoar cu noroc"...bai baiatule, Steaua a fost prima (din cele doar doua) de echipe est-europene care au castigat CCE/CL! Asa ca nu mai abera...

Te superi degeaba, culoarul ala a fost'de porc'. Sa bati campioanele Ungariei, Danemarcei si Finlandei ca sa prinzi semifinalele CCE, e ceva! Ca o paranteza, acele echipe sunt acum in diviziile secunde, cu exceptia lui Lahti care sunt in liga a4a finlandeza. Ca a o a doua'paranteza in acelasi sezon Barca trecea de Sparta Praga, Porto si Juventus in drumul spre semifinale. Parca altceva, nu? Echipe serioase si in prezent si acum 34 de ani. Iar legat de Bumbescu, in contextul arbitrajului modern, nu cred ca termina multe meciuri in teren.

Vezi toate comentariile (18)
Comentează