FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CFR CLUJ 0-2

Planul lui Becali distrus în direct la TV! De ce niciunul dintre cei care-l pot schimba pe Dică nu e văzut ca o variantă bună + atac la patronul FCSB: "Nu vrea antrenor cu idei și personalitate"

Articol de GSP - Publicat duminica, 23 decembrie 2018 11:29

Nana Falemi, fost jucător la FCSB, a vorbit despre situația de la echipa roș-albastră după ce patronul Gigi Becali i-a cerut demisia antrenorului Nicolae Dică.

Falemi a vorbit despre posibilii înlocuitori ai lui Nicolae Dică, dar și despre tipul de antrenor pe care Becali îl vrea la FCSB.

"Nu găsesc o explicație logică a schimbărilor făcute de Dică pe final de meci. Nu știu cum a gândit. Probabil avea schimbările cerute de Becali, avea și schimbările gândite de el și a fost bulversat de ce s-a întâmplat în timpul meciului.

Reghecampf dacă vine, o face pentru a-și repara imaginea și pentru a prinde un contract în străinătate. Steaua nu poate oferi un contract la nivelul pretențiilor lui.

Și Teja, și Alexa ar avea probleme. La Steaua sunt mulți tineri, precum Man, Coman, Moruțan sau Nedelcu, iar ei nu pot crește dacă nu sunt protejați de antrenor. Nu pot crește dacă în vestiar nu e o atmosferă bună. Alexa și Teja nu-i pot proteja pe jucători de patron. Cei doi nu au argumente în fața lui Becali.

Becali nu vrea un antrenor cu multe idei. Nu vrea un antrenor cu personalitate. El nu poate lucra cu antrenorii care au personalitate", a declarat Nana Falemi la TV Pro X.

 

Citește și:

 

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (5)
rumunek
rumunek  •  23 Decembrie 2018, 13:57
Postat de cneius pe 23 Decembrie 2018, 13:28

Schimbarile facute la final au fost la misto ! Dica stia ca va pleca asa ca a ales sa fie independent in ultimele minute ! Bravo !

Dacă vroia sa fie independent, Dică trebuia sa joace cu Stan fundaș stânga de la început, indiferent de dorința Atotștiutorului. Nu am nimic cu Roman, e un jucător foarte util, însă nu putea sa dea o centrare din stânga, iar după ce a ieșit Coman, a rămas și fără mijlocaș pe partea lui, pentru ca Tănase nu a mers acolo, a căutat in continuare centrul. Tot timpul echipa a fost aplecată spre dreapta, către Benzar, dar Man nu a avut loc de mișcare și nici realizări. Atât a putut Dică, valoarea lui s-a văzut anul trecut, când avea lot, nu acum. Nu e însă vina lui că a fost numit și nici că a stat atât antrenor la această echipă.

cneius
cneius  •  23 Decembrie 2018, 13:28

Schimbarile facute la final au fost la misto ! Dica stia ca va pleca asa ca a ales sa fie independent in ultimele minute ! Bravo !

schwartz69
schwartz69  •  23 Decembrie 2018, 13:09

Ilie Stan mi se pare cel mai potrivit :)

Vezi toate comentariile (5)
Comentează