FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAȘI - VOLUNTARI

Poli Iași - FC Voluntari, remiză albă în primul meci al zilei în Superliga

Poli Iași - FC Voluntari, în etapa #25 a Superligii, live
Poli Iași - FC Voluntari, în etapa #25 a Superligii, live

Articol de - Publicat sambata, 10 februarie 2024 16:01 / Actualizat sambata, 10 februarie 2024 17:35

Poli Iași și FC Voluntari au remizat, scor 0-0, în runda #25 din Superliga, într-un meci care nu a oferit mai deloc faze de poartă.

FC Voluntari a pus pericol pentru prima dată în acest meci, când Răduț ('21) l-a pus la încercare pe Ailenei cu un șut din afara careului, respins însă de portarul Iașiului.

Apoi, moldovenii au trimis de două ori spre poarta lui Fernandez prin Kabran ('28) și Saghiri ('29), dar șuturile celor doi nu i-au produs emoții portarului spaniol.

În minutul 32, Nemec a marcat cu o lovitură de cap, după centrarea lui Florea, dar golul a fost anulat pentru offside.

Pe finalul partidei, ambele echipe au avut încercări „timide” de a pune în pericol poarta adversă, dar niciuna dintre formații nu a dorit să riște prea mult, asemenea unui meci în care ambele combatante sunt mulțumite cu un rezultat de egalitate. 

În minutele de prelungire, cei de la Poli Iași au încercat să pună presiune pe adversari, dar nu au reușit să își creeze ocazii.

După acest meci, Poli Iași și FC Voluntari rămân vecine de clasament, ambele cu 27 de puncte, clasându-se pe 14, respectiv 13. FC Botoșani și Dinamo au șansa să se apropie de locurile care duc la baraj.

NOTE GSP: Poli Iași - FC Voluntari 0-0

  • Poli Iaşi: Ionuţ Ailenei 5 - Todor Todoroski 5 (72 Marius Martac 4), Rachid Bouhenna (cp) 5, Nicolas Samayoa 5, Ştefan Ştefanovici 5 - Carlos Jatoba 4, Julian Marchioni 4, Hamza Saghiri 4 (71 Mihai Bordeianu 4) - Adel Bettaieb 4 (63 Andrei Gheorghiţă 4), Shayon Harrison 4 (62 Sergiu Buş 4), Kevin Kabran 4 (54 Allan Oliveira Mota 4). 
    Antrenor: Leo Grozavu - 5. 
     
  • FC Voluntari: Jesus Fernandez 5 - 'Ricardinho' Miranda (cp) 5, Grigore Turda 5, Patricio Matricardi 5, Radu Boboc 5 - Juan Cascini 5 (89 Lukas Droppa), Ljuban Crepulja 4 - Daniel Florea 4 (65 Nicolae Carnat 4), Mihai Răduţ 4 (76 Andrei Ciobanu), Robert Popescu 4 (65 Doru Andrei 4) - Adam Nemec 5 (65 Andri Dumiter 4). 
    Antrenor: Nicolae Dică - 6. 
     
  • Arbitru: Iulian Călin 6. Asistenţi: Mihai Marius Marica - 7, Andrei Constantinescu - 7.

Programul complet din Liga 1

FINAL. Poli Iași - FC Voluntari 0-0

Poli Iași - FC Voluntari, echipele de start: 

Poli Iași(4-3-3) : Ailenei - Todoroski, Bouhenna, Samayoa, Ștefanovici - Jatoba, Marchioni, Saghiri - Bettaieb, Harrison, Kabran
Rezerve: Niga, Martac, Ilie, Katanec, Ispas, Bordeianu, Gheorghiță, Buș, Mota, Mihai
Antrenor: Leo Grozavu

FC Voluntari (4-2-3-1): Fernandez - Veiga, Turda, Matricardi, Boboc - Cascini, Crepulja, Florea, Răduț, Popescu - Nemec
Rezerve: Vâlceanu, Armaș, Rață, Ciobanu, Dumiter, Carnat, Cocian, Andrei, Droppa, Voican
Antrenor: Nicolae Dică

Stadion: „Emil Alexandrescu”
Arbitru: Iulian Călin (Argeș). Asistenți: Mihai Marica (Bistrița), Andrei Constantinescu (București).
Arbitru VAR: Marian Barbu (Făgăraș). Asistent VAR: Claudiu Marcu (Constanța)

Citește și:

Nicolae Dică a fost complimentat de un tehnician experimentat din Superligă: „Antrenor tânăr, ambițios, cu idei moderne”
Politehnica Iași - FC Voluntari
Nicolae Dică a fost complimentat de un tehnician experimentat din Superligă: „Antrenor tânăr, ambițios, cu idei moderne”
O sală polivalentă de 100 de milioane de euro e pe masa Guvernului! Proiectul arată extraordinar
INFRASTRUCTURĂ
O sală polivalentă de 100 de milioane de euro e pe masa Guvernului! Proiectul arată extraordinar

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (10)
istet10
istet10  •  10 Februarie 2024, 21:46
Postat de CN72 pe 10 Februarie 2024, 15:18

Ma intreb de ce un oras asa frumos si populat ca Iasi nu are interes pentru fotbal. De fapt in Moldova in general pare sa fie mai putina pasiune decat in alte zone ale tarii.

Lasa ca ne-au umplut de "pasiune" pe vremea cu Piatra Neamt, Bacau, Galati, Vaslui la care se mai adauga aparitiile celor de la Falticeni si Onesti.

istet10
istet10  •  10 Februarie 2024, 21:44
Postat de Randoomlegend pe 10 Februarie 2024, 17:10

un rezultat bun pentru retrogradarea lui vitan barzesti. in mod normal egalurile nu sunt bune intre echipele din subsolul clasamentului,dar in situatia asta este bun pentru ca ambele echipe au acelasi numar de puncte. nu este bun egalul cand fcu are 30 de puncte si otelu are 28. dar a batut otelu si s-a terminat cu bine. pai daca batea una dintre cele 2 astazi,vitan barzesti era la 10 puncte de salvare,asa este la 11 puncte de salvare. doar iasi si voluntari nu au facut sau trecut de 30 de puncte.daca trec si ele de borna de 30 de puncte si vitan barzesti ramane la 16-18 puncte,vitan barzesti este ca si retrogradata inca dinainte de playout.

DA.

rav410wrc
rav410wrc  •  10 Februarie 2024, 21:38

MINUNAT REZULTAT !! Perfect pt UTA !! :)))) Acum mai tre' sa batem noi, luni la Arad, pe Botseni, si treaba-i oabla !! ;))))

Vezi toate comentariile (10)
Comentează