FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAȘI - HERMANNSTADT 1-3

A câștigat fără drept de apel, dar trage un semnal de alarmă: „Nu știu de ce, i-am încurajat tot timpul!”

Marius Măldărășanu, antrenor Hermannstadt
Marius Măldărășanu, antrenor Hermannstadt

Articol de - Publicat duminica, 23 iulie 2023 21:13 / Actualizat duminica, 23 iulie 2023 22:04

Marius Măldărășanu (48 de ani), antrenorul lui Hermannstadt, a comentat victoria de astăzi cu Poli Iași, scor 3-1. „Principalul” sibienilor a tras un semnal de alarmă cu privire la numărul mare de ratări pe care-l înregistrează elevii săi.

După 0-1 cu Farul în prima etapă a sezonului, Hermannstadt a câștigat cu nou-promovata Poli Iași, 3-1.

Tensiune în Copou » Leo Grozavu a „sărit” la jucătorul său!
POLI IAȘI - HERMANNSTADT
Tensiune în Copou » Leo Grozavu a „sărit” la jucătorul său!

În ciuda faptului că Hermannstadt a obținut primele puncte ale sezonului, Măldărășanu a tras un semnal de alarmă cu privire la ocaziile ratate de elevii săi. Antrenorul sibienilor simte că în rândul jucătorilor există o problemă de încredere.

Concluziile lui Marius Măldărășanu după Poli Iași - Hermannstadt

„L-am felicitat pe Leo (n.r. - Grozavu, antrenorul lui Poli) pentru că încearcă să joace. Chiar mi-a plăcut, este o echipă care vrea să joace fotbal. Normal că așa sunt foarte expuși, lasă spații adversarului și dacă poți profita normal că marchezi multe goluri.

Nu sufăr jocul pe contre, dar din păcate asta s-a întâmplat în prima repriză. Am avut multe oportunități să marcăm, au fost spații foarte mari, dar pierdeam mingea, apoi atacau ei. Era un du-te, vino, dar foarte cald, efortul foarte mare. Apoi am marcat și am intrat în avantaj la pauză.

A doua repriză s-a jucat cam în același ritm, cu ei la posesie. Era normal să fructificăm, am avut două bare, alte ocazii mari, spații foarte mari în apărarea lor de care n-am profitat în anumite momente. Din păcate, ca și în prima etapă, ratăm foarte mult. Mă bucur că ajungem acolo, dar ocaziile se pot răzbuna.

Cred că este o victorie meritată, îmi felicit băieții pentru efort. A fost foarte cald și s-a văzut asta în ritm”, a transmis Măldărășanu la PrimaSport.

Marius Măldărășanu, îngrijorat: „În anumite momente nu avem încredere”

„Vrem să obținem cât mai multe puncte în începutul de campionat. Odată cu victoriile apare și încrederea, care în anumite momente nu există.

Nu știu de ce, eu sunt un antrenor care le dă încredere, i-am încurajat tot timpul. Vom vedea, după aceste 3 puncte încrederea ar trebui să apară”, a adăugat Măldărășanu, care nu ascunde că visează la play-off:

„Play-off-ul nu este un obiectiv declarat, ne dorim, dar până la urmă toate echipele doresc asta. Îmi doresc să obținem puncte multe”.

UTA este o echipă foarte bună, vom pregăti bine meciul. Va fi o deplasare lungă înapoi la Sibiu, va trebui să ne refacem rapid pentru că sâmbătă avem un nou meci. 

- Marius Măldărășanu, antrenor Hermannstadt

Tot despre Poli Iași - Hermannstadt: 

Gafă hilară în Poli Iași - Hermannstadt » Neguț și Balaure au profitat și au deblocat tabela

Tensiune în Copou » Leo Grozavu a „sărit” la jucătorul său!

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (1)
patratel2019
patratel2019  •  24 Iulie 2023, 08:27

Felicitari Sibiu! Anul trecut ar fi trebuit să jucați in play-off. Manevrele federației v-au lasat pe afara... Cotonogarul de Itu trebuia dat afara de mult de catre arbitru, excesiv de indulgent cu gazdele. Un jucator mai rudimentar ca el n-am vazut. Poli ar trebui sa mai concedieze cativa jucatori care habar nu aveau ce cautau pe teren. Leo s-a prins tarziu ca ei jucau țurca!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează