FOTBAL  »  Superliga  »  PREȘEDINTE

EXCLUSIV Echipa a rămas fără președinte! Azi a fost chemat la ședință, dar postul lui fusese desființat de 7 zile

Articol de - Publicat luni, 05 aprilie 2021 15:32 / Actualizat luni, 05 aprilie 2021 16:02

Nu trece zi fără ca la Politehnica Iași, ultima clasată din Liga 1, să nu apară noi episoade uluitoare.

UPDATE 15:55 » Ciprian Paraschiv reacționează

Ciprian Paraschiv a postat pe contul său de Facebook un mesaj în care critică situația tensionată din cadrul conducerii lui Poli Iași.

 Dacă mai era nevoie de vreo probă a lipsei totale de caracter a sabotorilor care au aruncat în aer Politehnica, aceasta a apărut astăzi, când împreună cu reprezentanții ieșenilor din Consiliul Local am fost victimele unei piese de teatru de prost gust.

Chemat să prezint un plan de redresare al clubului, pe care l-am tot discutat în ultima perioadă, am aflat că orele de discuții constructive cu consilierii locali, în care s-au creionat diferite soluții de intrare pe un făgaș normal, au fost în van. Asta pentru simplul motiv că de o săptămână eu nu mai reprezint Poli, postul de președinte executiv fiind desființat de Consiliul Lipitor! 

Un organism care se pregătește să-l instaleze pe Adrian, copil de casă, în fruntea clubului, ca manager executiv! Nu i-au ajuns anii în șir în care a jecmănit Politehnica și a târât-o în scandaluri urât mirositoare! A ieșit din subteranele de unde a săpat de când i-am tăiat sinecura grasă pe care și-o acordase și vrea să fie iarăși plătit pentru că își bea cafeaua la stadion!

Alături de mine, au plătit pentru loialitatea față de club și alte persoane care au trudit la Poli zi și noapte. Călăii au fost aceeași! Incompetenții, depășiții de vremuri, agramații care desființează postul de „referend” marketing!

Avizi de bani și de putere, inconștienți, rupți de realitate, de voința suporterilor, care, practic, au fost de ani buni principalii finanțatori ai echipei, au transformat din nou Politehnica Iași în Politehnica Lor!

Chiar dacă am fost îndepărtat mișelește, voi continua să lupt pentru a reda Politehnica ieșenilor și a o scăpa de oamenii care duc la groapă simbolul clădit în decenii de trudă de personalități precum Emil Alexandrescu, Vasile Simionaș, Andrei Cristea ori regretații Mihai Romilă și Ionuț Popa
- Ciprian Praschiv pe Facebook

Tensiuni la Poli Iași

Săptămâna trecută, președintele executiv al clubului, Ciprian Paraschiv, a fost invitat să prezinte astăzi un plan strategic la Primăria Iași, într-o întâlnire cu primarul Iașiului, Mihai Chirica, și membrii Comisiei pentru Sport a Consiliului Local Iași.

Poli Iași nu mai are președinte

La finalul ședinței, la care au participat și doi membri ai Consiliului Director, Leonid Antohi și Ioan Melinte, s-a lăsat să se înțeleagă că toată lumea va lupta pentru evitarea retrogradării, urmând ca în vară să se tragă linie. După întâlnire s-a aflat însă că postul lui Paraschiv fusese desființat de CD de lunea trecută!  

Consiliul a desființat și posturile de director de scouting, ofițer de presă și referent marketing, ocupate de oamenii loiali președintelui în războiul intern derulat în ultima perioadă cu membrii Consiliului Director. În această lună, va fi înființat un post de manager executiv, persoana care îl va ocupa urmând a conduce clubul. 

Conform lui Paraschiv, Adrian Ambrosie are mari șanse de a ocupa postul de manager executiv.

Tot azi, antrenorul Nicolo Napoli s-a mai jucat o dată cu ideea de a pleca de la Iași, ruperea contractului cu italianul nefiind oficializată nici de această dată.

VIDEO Schimb de replici dur între Adrian Ambrosie și Ciprian Paraschiv, în direct la GSP Live

Citește mai multe știri din fotbalul românesc: 

Fostul director din FRF face acuzații grave: „3.000 euro selectarea, 5.000 euro folosirea”

„Rădoi vede dușmani unde nu sunt” » Ce probleme crede Andrei Vochin că are selecționerul

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (1)
risen3
risen3  •  05 Aprilie 2021, 17:15

Nici Dumnezeu nu mai salveaza echipa asta. Retrogradeaza de pe ultimul loc, garantat. Lot praf si multe scandaluri in interior.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close