FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAȘI

POLI IAȘI // Potențialii investitori, blocați de disputele politice » „Adevărata țintă e primarul!”

Articol de - Publicat sambata, 11 ianuarie 2020 08:45

Potențialii investitori cu care Adrian Ambrosie, președintele lui Poli Iași, a discutat au făcut pasul înapoi: „Cum să vină? Ziarele locale lovesc în mine, dar adevărata țintă e primarul, pentru că la noi e campanie electorală!”

Poli Iași are 1,5 milioane de euro datorii, deci o nevoie acută de lichidități, însă investitorii care s-au arătat interesați să finanțeze clubul au rămas în stand-by. 

Este vorba despre omul de afaceri german Peter Dohlich, managerul grupului Dim Industrial Services, și de româno-americanul Clement Ifrim, prorietarul unei firme IT cu sediul în SUA.

Președintele Adrian Ambrosie susține că motivul pentru care trenează încheierea unor colaborări cu ei îl reprezintă atacurile din presa locală îndreptate împotriva sa și a edilului Mihai Chirica.

„Mizeriile care se scriu despre mine sunt aberații și minciuni sfruntate, dar chiar și așa, i-au făcut să se mai gândească. Adevărata țintă este primarul, care mă susține. Anul acesta sunt alegeri locale și ziarele de altă orientare politică dau în el prin mine", a comentat Ambrosie.

Oficialul face trimitere la petiția pentru demiterea sa lansată joi în mediul online de un suporter se pare implicat politic. Fanul respectiv îi reproșează managementul defectuos din cei doi ani și jumătate de când e președintele lui Poli, faptul că ar trata clubul ca și cum ar fi al său, precum și sumele foarte mari de bani pe care le încasează, în contrast cu situația financiară a grupării.

Toate acestea girate de primar, care, prin intermediul instituției pe care o conduce, finanțează Politehnica la ora actuală.

„Tocmai am citit că ar trebui să-i plătim 11 salarii fostului nostru director executiv, Laurențiu Sabo, demis în februarie 2019. E o minciună sfruntată, nu trebuie să-i dăm niciun ban" 
Adrian Ambrosie, președinte Poli Iași

„Unii încearcă să câștige capital politic pe seama mea. Dar eu nu fac jocurile politice ale nimănui" 
Adrian Ambrosie, președinte Poli Iași

116 semnăturistrânsese petiția pentru demiterea lui Ambrosie până aseară, la ora 18:00

Patru plecări

Moldovenii s-au despărțit ieri de trei jucători. Este vorba despre Adrian Bălan, Cosmin Bârnoi și Didac Devesa, cărora le-au fost reziliate contractele. Totodată, Chelaru a fost împrumutat la Aerostar Bacău până la vară.

vezi și:

CRAIOVA // Cum le-a tras Edi Iordănescu țeapă oltenilor » Antrenorul știa de la început că nu va pleca de la Gaz Metan

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
1904849899740178
Mos Gerila  •  11 Ianuarie 2020, 15:12

Pana ce Poli nu scapa de hotul de Ambrozie este un club de *** ..chiar daca ar veni si un antremor precum mircea lucescu sau chiar zidan nu va supravetui in liga intai

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

forza_csms
forza_csms  •  11 Ianuarie 2020, 13:01

Ambrosie e un indiot, un mincinos, un incompetent si un ticalos. Nu e nimic politic.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează