FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAȘI - SEPSI 1-0

A cedat după a 6-a înfrângere la rând: „Play-off? Eu mă tem să nu retrogradăm”

Articol de - Publicat joi, 19 octombrie 2023 22:42 / Actualizat joi, 19 octombrie 2023 22:56

Portarul Roland Niczuly (28 de ani) a avut un discurs dur după Poli Iași - Sepsi 1-0. 

Văzută ca una dintre favoritele la calificarea în play-off la începutul sezonului, Sepsi trece prin momente delicate. Trupa lui Liviu Ciobotariu are 6 înfrângeri la rând, fiind acum pe locul 12. 

După meciul cu Poli Iași, căpitanul Roland Niczuly a avut un discurs dur. 

Cât cheltuie fotbalul românesc într-un an? Suma tocată de cluburi, FRF, LPF trece de 160 de milioane + Chiricheș NU  e cel mai bine plătit din România
FINANCIAR
Cât cheltuie fotbalul românesc într-un an? Suma tocată de cluburi, FRF, LPF trece de 160 de milioane + Chiricheș NU e cel mai bine plătit din România

Roland Niczuly după Poli Iași - Sepsi: „Mă tem de retrogradare” 

„Ne doare că nu putem să marcăm nici din penalty și nici din 2 metri! Suntem cu moralul la pământ! Este un dezastru și nu găsim soluții! Dăm pe lângă minge tot timpul! Banca tehnică ne spune ceea ce trebuie să facem, ne-a pregătit, dar noi nu urmăm indicațiile. 

E o perioadă dificilă, e cea mai grea perioadă. Ne așteaptă un nou meci greu, cu FC Botoșani, o echipă rănită. Trebuie să facem ceva, pentru că dacă vom continua așa, vom retrograda. 

Play-off? Ce să vorbim de play-off? Mă tem de retrogradare. Arătăm foarte rău. Nu arătăm de primele 10. Play-off-ul e departe. Trebuie ca fiecare să dea mai mult. Dacă vom continua așa, nu va suferi doar clubul, ci și noi”, a spus Roland Niczuly la OrangeSport.

Citește și:

VAR inexplicabil » L-au „uitat” pe Bordeianu în analiza VAR?!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează