FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAȘI

video Poli Iași simte miros de sânge la Dinamo! Vrea să bată „câinii” la București: „În ultimele șapte jocuri am pierdut unul singur”

Articol de - Publicat miercuri, 25 octombrie 2023 14:54 / Actualizat joi, 26 octombrie 2023 22:59

Politehnica Iași a anunțat că vine cu gânduri mari la București, pentru duelul cu Dinamo, de vineri, pe Arena Națională. 

Antrenorul moldovenilor, Leo Grozavu, a declarat astăzi că echipa sa vrea să profite de forma slabă a „câinilor” și să câștige.

Dinamo susține că pierde zeci de mii de euro la fiecare meci jucat acasă, indiferent de stadion! Pentru „decisivul” cu Poli Iași s-au dat extrem de puține bilete
DINAMO - POLI IAȘI
Dinamo susține că pierde zeci de mii de euro la fiecare meci jucat acasă, indiferent de stadion! Pentru „decisivul” cu Poli Iași s-au dat extrem de puține bilete

Leo Grozavu: „Sunt absolut convins că va fi o partidă dificilă”

„Va fi o partidă încrâncenată datorită situației din clasament a dinamoviștilor, dar noi avem dorință să câștigăm. Avem problemele noastre, nu ne interesează ce se întâmplă în alte părți. Dinamo e o echipă bună, mai puțin omogenă în ultima perioadă, pentru că au apărut foarte mulți jucători noi, pe care nu-i cunoaștem foarte bine, jucători care au nevoie de timp de acomodare. 

Noi suntem în creștere, în ultimele șapte jocuri am pierdut unul singur, în deplasare, la Rapid, la un gol diferență” a spus tehnicianul, care a adăugat: „Știm cu toți ce înseamnă Dinamo, presiune mare... Sunt absolut convins că va fi o partidă dificilă.

 Au un antrenor care a făcut un sezon al promovării fantastic, care știe să-și motiveze echipa. Va trebui să ne întrebuințăm foarte serios pentru a reuși să obținem ceva”.

Buș crede în victorie

Optimist că Poli se va impune s-a arătat a fi atacantul Sergiu Buș: „Ne așteaptă un meci foarte greu. Dinamo, chiar dacă trece printr-o perioadă proastă, vor fi foarte motivați, vor vrea să-și revină cu noi. Își doresc victoria și ei, și fanii, care-i împing de la spate. Noi, însă, avem o perioadă foarte bună, cu o singură înfrângere în șapte meciuri, vom merge foarte hotărâți, foarte concentrați. 

Poli Iași a câștigat în Liga 2 cu Dinamo și, cu plusurile din această vară, eu și alți colegi, eu zic că putem să câștigăm și vineri” a spus atacantul, care a adăugat: „Eu m-am acomodat la Iași, după ce am avut nevoie de două luni pentru a reveni fizic, chiar dacă am făcut cantonamentul cu CFR Cluj. Am avut răbdare, sper să ajut echipa și să fim pe un loc confortabil în clasament”.

Luis Phelipe e suspendat

Moldovenii nu vor putea conta cu Dinamo pe brazilianul Luis Phelipe, care e suspendat. În schimb, două piese de bază, care au lipsit în ultimele meciuri, Lung și Samayoa, sunt apte de joc. 

Internaționalul din Guatemala are șanse mari de a fi titularizat, în timp ce utilizarea lui Lung în locul lui Ailenei este încă studiată de staff-ul tehnic al ieșenilor.

VIDEO Etapa 14 / Match Preview Dinamo - Poli Iași

Andrei Nicolescu face o comparație între Dinamo și echipa din grupele Champions League: „În situaṭii grele rămânem împreună”
DINAMO
Andrei Nicolescu face o comparație între Dinamo și echipa din grupele Champions League: „În situaṭii grele rămânem împreună”
Interes uriaș pentru duelul FC Bihor - Dinamo, din Cupă » Cozi la case + Biletele online, vândute în mai puțin de 5 minute!
FC BIHOR ORADEA - DINAMO
Interes uriaș pentru duelul FC Bihor - Dinamo, din Cupă » Cozi la case + Biletele online, vândute în mai puțin de 5 minute!

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (5)
tivireli
tivireli  •  26 Octombrie 2023, 00:07

Dl Leo, Poli era sa piardă in ultimul meci acasa, daca nu era Covaci cel mic sa anuleze un gol valabil oltenilor și un rosu al portarului rachetă. Săracul Chițu a avut cumpănă la Iași. Dacă il lovea racheta in cap, era dus pe viață. Mă bucur și mă rog să dispară acesti indivizi periculosi pt adversari lor.

creeperno534
creeperno534  •  25 Octombrie 2023, 22:44

Urmeaza aceeasi serie pentru Dinamo

danutcornel
danutcornel  •  25 Octombrie 2023, 17:24

ole ole ole dinamo victorieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează