FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAȘI - CSU CRAIOVA 1-4

Luat la rost în direct la TV, primarul Iașiului a reacționat în miez de noapte: „Nu vorbesc despre etnie”

Mihai Chirica // sursă foto: Facebook @ Mihai Chirica
Mihai Chirica // sursă foto: Facebook @ Mihai Chirica

Articol de - Publicat duminica, 13 august 2023 07:49 / Actualizat duminica, 13 august 2023 07:57

Seara trecută, Mihai Chirica (51 de ani), primarul municipiului Iași, a izbucnit la adresa arbitrajului din Poli Iași - Universitatea Craiova, meci pierdut de moldoveni cu 1-4. Taxat în direct la TV, edilul a ales să șteargă ulterior seria de postări critice și a explicat de ce a luat această decizie.

Eliminarea lui Alin Roman în Poli Iași - CSU Craiova 1-4, la scorul de 1-0 pentru gazde, nu i-a picat deloc bine primarului Iașiului, Mihai Chirica.

Printre altele, acesta a scris pe contul său de Facebook că „nu merită să faci fotbal în Liga 1” și că așteaptă „ziua în care hoția nesimțită va lăsa sportul din România să performeze”.

Într-un al treilea mesaj, Chirica a făcut și o trimitere la una dintre controversele momentului din România, concertul susținut de artistul Gheboasă la un festival muzical: „Se pare că Liga 1 promovează Gheboasă! Bănui ca acolo ne vreți copiii! Vom căuta alte sporturi!”.

Leo Grozavu a început să țipe în direct: „Mă puneți să comentez ce a zis Chirica?! Dacă nu-s compatibil, plec eu”
Poli Iași - Universitatea Craiova 1-4
Leo Grozavu a început să țipe în direct: „Mă puneți să comentez ce a zis Chirica?! Dacă nu-s compatibil, plec eu”

Luat la rost în direct la TV, primarul Mihai Chirica a reacționat în miez de noapte

Reacțiile după răbufnirea lui Chirica nu au întârziat să apară. Vali Moraru, moderator DigiSport, l-a taxat pe acesta în direct pe post: „Băi, oameni buni, voi vă dați seama pe cine votați? Ce legătură are Gheboasă cu un cartonaș dictat corect?”.

Ulterior, la scurt timp după miezul nopții, Mihai Chirica a șters cele 3 postări. Și a explicat de ce: „Am depostat pentru că eu nu vorbesc despre etnie ci despre rolul sportului in educarea copiilor noștri. Mai avem multe, prea multe de făcut, ca să avem iarăși performanță”.

Primarul a fost contestat și de această dată, acum pentru „inventarea” verbului „a deposta”, unul care nu există în Dicționarul Explicativ al Limbii Române.

Câteva dintre comentariile utilizatorilor:

  • „Dacă nu postai, filosof rămâneai, și acum nu mai depostai!” 
  • „În primul rând cu tine mai ai multe de făcut... gen să înveți limba română” 
  • „Aș dori să mi se aducă la cunoștință ce înseamnă cuvântul «depostat»”

Tot despre Poli Iași - Universitatea Craiova: 

Markovic, la superlativ despre un coleg de la Universitatea Craiova: „E jucătorul «top» al României”

Alin Roman a explicat ce s-a întâmplat în momentul decisiv din Iași - CSU Craiova: „Nu ne băteau niciodată!”

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (23)
tytel
tytel  •  13 August 2023, 23:11

Măi oameni buni.....Iașiul nu e Mioveni sau Voluntari, e cel mai mare oraș din Ro după capitală....ATENȚIE TOTUȘI....NU AVEM AUTOSTRAZI, STADION....dar avem un bazin fantastic de suporteri. ECHIPA ASTA REPREZINTĂ UN ORAS MARE ȘI FRUMOS PLIN DE CULTURĂ... NORMAL CĂ PRIMARUL NOSTRU E PUȚIN SUBIECTIV , E ECHIPA ORAȘULUI ......CUM E GENTEA PRIMARUL DE LA PITEȘTI? JUMATE DIN IAȘI CA ȘI MĂRIME....

yellowstone_vs
yellowstone_vs  •  13 August 2023, 11:08

Ce arfe are si morarul ala , de zici ca este televiziunea lu tac'su !!!!!!!!!!!! BAH BAIATULE EU NU MA UIT LA DIGI SA VAD CUM TE CERTI TU CU LUMEA !!!!!! TU ESTI PUS ACOLO SA FACI EMISIUNI SPORTIVE !!! NU LECTII DE GRAMATICA !!!! UNDE AI MAI VAZUT TU IN LUMEA ASTA , CA UN MODERATOR SPORTIV SA SE CERTE CU PRIMARII ????? SI SA INDEMNE LUMEA SA NU MAI VOTEZE PE X SI PE Y !!!!!!!!!!!! CHESTIA CU ''VOTUUL'' ...AI GRIJA SA NU AJUNGI PE LA TRIBUNAL !!!

parachioara5
parachioara5  •  13 August 2023, 10:56

...da cuvantul job exista ?...omul inventeaza cuvinte romanesti nu spurca limba romana cu cuvinte englezesti ...

Vezi toate comentariile (23)
Comentează