FOTBAL  »  Superliga  »  VICTORIA BRĂNEŞTI - POLI TIMIŞOARA 0-2

Poli Timişoara a urcat pe primul loc după victoria cu Brăneşti: O jumătate de zîmbet

Victoria Brăneşti - Poli Timişora +6   FOTO
Victoria Brăneşti - Poli Timişora

Articol de - Publicat sambata, 19 martie 2011 00:00 / Actualizat sambata, 19 martie 2011 00:42

Vestea bună pentru Poli după 2-0 cu Brăneştiul: e liderul Ligii 1, măcar pînă mîine. Vestea proastă: i-a pierdut pe Zicu şi pe Bourceanu, suspendaţi pentru derbyul cu Steaua, de etapa viitoare

Poli s-a cocoţat în vîrful Ligii, dar şi-a procurat destule dureri de cap după 1-0 cu Brăneştiul.

Înaintea meciului, Iancu a pus presiune pe gazde, pe dîmburile de la centrul terenului, pe Oţelul, pe arbitri şi pe orice altceva i-a mai ieşit în cale. Dar a uitat de propria echipă. Iar Timişoara n-a avut mai nimic din ce a aratat pînă acum. Nici efervescenţă în atac, nici siguranţă în apărare. Nici măcar atitudine.

Pentru că Brăneştiul a stat în terenul lui Poli mai mult decît o făcuseră, la un loc, toţi adversarii bănăţenilor din ultimele 5 etape. Şi n-a stat degeaba, chiar l-a chinuit pe Pantilimon. Primul care i-a dat emoţii a fost Dorinel Popa (bară în minutul 5), apoi Oprea (24). Abia după o jumătate de oră a venit prima fază adevărată a Timişoarei: Zicu a scăpat singur, dar Stoicescu a apărat excelent.

După alte două ocazii ale gazdelor (Oprea 38, Popa 40), Ispir l-a luat din voleu pe Goga în careu. Penalty clar, 1-0 Zicu, linişte la pauză în vestiarul lui Uhrin. Partea a doua a păstrat şi dominarea Brăneştiului, şi ocaziile la poarta lui Pantilimon (Popa 47, Vasilescu 78), şi jocul haotic al lui Helder, iertat de eliminare. În plus au fost golul lui Goga (83), după o cursă elegantă a lui Nikolici, şi migrena care l-a lovit din două părţi pe Uhrin, pentru că Zicu şi Bourceanu au luat cartonaşe care le interzic să se ia de piept cu Steaua, etapa viitoare.


Iar fanii lui Poli au nimerit în cea mai adîncă dilemă: să se bucure pentru recolta de la Buzău, adică 3 puncte importante şi, măcar temporar, locul de lider? Sau să treacă pe Xanax, de nervi că derbyul îi prinde descoperiţi?

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (20)
argus112
argus112  •  19 Martie 2011, 11:58

Nimeni nu poate şti de ce surprize vom mai avea parte până la finalul campionatului. Nu mă simt prea confortabil pentru că lipsesc cei doi cu Steaua, dar nici griji prea mari nu-mi fac, ,,avem cu ce".

gazistu
gazistu  •  19 Martie 2011, 11:31

adevarul e ca merita... is cei mai buni din campionat, fara doar si poate! bravo lor! BRAVO POLI, HAI CU TITLUL IN BANAT!

morales2010
morales2010  •  19 Martie 2011, 11:02

Coltescu, sa treci pe la caseria din Ghencea.

Vezi toate comentariile (20)
Comentează
Close