FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

EXCLUSIV Portretul transferului așteptat de Gigi Becali: „E exploziv, sunt sigur că se va impune la FCSB!”

Florin Ștefan și Olimpiu Moruțan ar putea deveni colegi la FCSB
Florin Ștefan și Olimpiu Moruțan ar putea deveni colegi la FCSB

Articol de , - Publicat miercuri, 19 mai 2021 11:14 / Actualizat miercuri, 19 mai 2021 12:45

Florin Ștefan (25 de ani), fundașul stânga consacrat la Sepsi Sfântu Gheorghe, e unul dintre transferurile pregătite de Gigi Becali la FCSB pentru această vară. Latifundiarul a anunțat mutarea aseară, o altă certitudine fiind și venirea lui Alexandru Crețu (29 de ani), ex-Maribor.

Astfel, Gigi Becali e pe cale să-și îndeplinească un plan mai vechi, Florin Ștefan aflându-se pe lista lui și în alte perioade de mercato. Diferența e că, de această dată, fotbalistul vine la roș-albaștri din postura de jucător liber de contract.Cornel Șfaițer, managerul general de la Sepsi, a vorbit în această dimineață, la GSP Live, despre transferul fundașului stânga la FCSB.

Cornel Șfaițer: „Ar fi o dezamăgire ca Florin Ștefan să nu se impună la FCSB”

„Văzând ce se întâmplă la FCSB, cu Panțâru accidentat, ei au probleme în partea stângă. S-au gândit bine la Florin Ștefan. Au mai fost discuții pentru el, dar a preferat să rămână la noi. A fost o ofertă și de la FCSB, dar el voia în străinătate. Nu a venit nicio ofertă pentru el, iar acum e posibil să ajungă la FCSB. Acum, a așteptat până în ultima clipă o ofertă din străinătate, dar nu s-a concretizat.

E o urmă de regret că nu luăm bani pe el. La Campionatul European din 2019, a avut o prestație excelentă, a debutat și la naționala mare. Credeam că va fi constant în prestații. Trebuia să dea dovadă de multă maturitate și constanță, dar asta nu s-a întâmplat, a avut și unele accidentări care l-au tras în jos. Apoi, el n-a mai fost jucătorul de acum două sezoane. Dar sunt sigur că, dacă va ajunge la FCSB, va fi bine pregătit fizic și va putea crește în joc. E un jucător exploziv, căruia îi place să vină din spate, un jucător de atac. Sunt sigur că se va impune la FCSB.

Nu-i va fi ușor acolo, depinde de el. Trebuie să se pregătească. E alt nivel, te bați an de la la campionat. Importat e că el a jucat la nivelul unui Campionat European, are și rutină la nivel de Liga 1. E un jucător matur, cu o vârstă bine, care a jucat la o echipă de play-off. Ar fi o dezamăgire și pentru el să nu se impună la FCSB”, a spus Cornel Șfaițer, la GSP Live. 

Portretul transferului așteptat de Gigi Becali: „E exploziv, sunt sigur că se va impune la FCSB!”
Florin Ștefan

Gigi Becali: „O să cumpăr jucători de anvergură mare!” 

Gigi Becali, patronul de la FCSB, a anunțat o campanie masivă de achiziții, în fruntea listei fiind fundașul stânga Florin Ștefan (25 de ani), ultima oară la Sepsi și mijlocașul defensiv Alexandru Crețu (29 de ani), ex-Maribor.

„Nu știu când iau titlul, eu iau milioanele. Dacă am 10 milioane în cont, o să cumpăr și eu doi, trei, patru jucători de 27, 28 de ani, de anvergură mare. Cred că o să vină Ștefan, ăsta de la Sepsi, o să vină și Crețu. Am dat OK-ul pentru ei. Cred că o să luăm vreo 4-5 jucători. Luăm patru, cinci jucători, că nu putem lua campionatul cu copii. 

Dacă făceam ce știam eu, Andrei Burcă era la mine. Dacă făceam ce știam, Ciprian Deac era la mine. Dar m-am consultat cu cineva și am văzut ce înseamnă asta. Nu mă mai consult cu MM și antrenorii. M-am consultat și l-am luat pe Golofca, nu mai vreau”, a declarat Gigi Becali, la emisiunea „Fotbal Club”, de la Digi Sport.

Citește și alte știri despre FCSB:

FCSB. Gigi Becali a anunțat primele două transferuri, în replică la noul titlu cucerit de CFR: „Am dat OK-ul pentru ei, nu-l mai ascult pe MM” » Schimbă strategia la FCSB: „Nu mai pot cu copiii”

Gardă de onoare la CFR Cluj - FCSB? Mesajul ardelenilor pentru echipa lui Gigi Becali: „Așteptăm, așa este normal”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (7)
fibra
fibra  •  19 Mai 2021, 14:46

Da mai atoatecunoscatorule,90% din ce ai adus tu i-ai umilit dupa primul joc.Esti priceput la nimic. Cei care vin trebuie sa-si faca un contract beton,sa-ti ia banii,***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

magic4ever
magic4ever  •  19 Mai 2021, 14:30

Florin Stefan isi rateaza cariera daca merge la Fcsb unde amatorismul si dictatura lui Becali este la putere...daca vrea sa ajunga fotbalist mare sa mearga la Cfr sau sa se transfere in strainatate, sigur o sa aiba oferte....chiar si Crqiova lui Mititelu sau Rapid sunt variante mai bune decat Fcsb....

parpalache
parpalache  •  19 Mai 2021, 14:25

De la Botosani=Chindris si poate Meleke si Brown(cu toate ca a zis ca nu-i plac ***-dar daca„miroase”ca poa sa ia bani pe ei,n-are gretzuri)!De la Clinceni bulgarii Pasov si Giungiukov!Si probabil ca-i„arunca”lui Varga de la CFR, vreun milion doua(crede el),pentru Costache si/sau Petrila!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează