FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

VIDEO Povestea lui Denis Haruț, viitorul fundaș de la FCSB: „Mânca la caserolă, se schimba într-o baracă. Nimeni nu poate simți ce a simțit el”

Denis Haruț (21 de ani), viitorul fundaș al celor de la FCSB, a avut multe obstacole în carieră. Marius Croitoru (40 de ani) a povestit cele mai dificile momente.
Denis Haruț (21 de ani), viitorul fundaș al celor de la FCSB, a avut multe obstacole în carieră. Marius Croitoru (40 de ani) a povestit cele mai dificile momente.

Articol de GSP - Publicat vineri, 08 ianuarie 2021 20:15 / Actualizat vineri, 08 ianuarie 2021 21:16

Denis Haruț (21 de ani), viitorul fundaș al celor de la FCSB, a avut multe obstacole în carieră. Marius Croitoru (40 de ani) a povestit cele mai dificile momente.

  • Gigi Becali și Valeriu Iftime au căzut de acord în privința mutării lui Denis Haruț. FCSB va plăti suma de 700.000 de euro, iar FC Botoșani va păstra 20% dintr-un viitor transfer. Detalii AICI!

Internațional U19 în urmă cu doi ani, Denis Haruț a fost supus unui tratament discriminatoriu, după cum îl numea Emilian Hulubei, șeful AFAN. În momentul în care a refuzat reducerea salariului, Haruț a fost exclus din lotul lui ACS Poli Timișoara, echipă care retrogradase în liga secundă. A trebuit să se antreneze singur, în condiții dificile. Salvarea lui a venit în vara lui 2019, când a semnat cu FC Botoșani. 

Marius Croitoru, despre problemele din cariera lui Haruț

„Eu sunt mândru că am ajuns să dau jucători la FCSB, CFR, Craiova. Vă dați seama, sunt foarte fericit pentru Haruț. E un copil care s-a reapucat de fotbal, pentru că a avut o perioadă foarte grea. Mânca la caserolă, se schimba într-o baracă. Cum poate un club să facă asta (n.r. ACS Poli)... Sunt oameni care se pot juca cu soarta unui copil. Asta doar din ambiție. Se laudă că-s mari și tari, deși n-au făcut nimic în fotbal. Mă bucur că a avut susținerea noastră”, a declarat Marius Croitoru, la „Digi Sport Special”.

VIDEO Povestea lui Denis Haruț, viitorul fundaș de la FCSB: „Mânca la caserolă, se schimba într-o baracă. Nimeni nu poate simți ce a simțit el”
Denis Haruț, în perioada petrecută la ACS Poli

FCSB. Prin ce a trecut Denis Haruț, înainte să ajungă la FCSB

„Toate prin care a trecut l-au făcut mai puternic. Chiar dacă i-a fost greu, ușor, ușor a redevenit acel jucător. Eu îl știam de când era junior la Timișoara. El a avut un contract, nu a vrut să își micșoreze salariul când echipa a căzut în Liga 2. A fost trimis să se antreneze singur, 8 ore pe zi, pentru că avea contract cu ore stipulate în el. Lucra 4 ore, pauză de masă, alte 4 ore. În tot timpul ăsta se schimba într-o baracă. 

Mai bine vă poate explica chiar copilul. Nimeni nu poate simți ce a simțit acel copil. Doar el știe exact. Noi doar l-am susținut. Dacă a devenit jucător liber, înseamnă că au făcut anumite greșeli. Eu vorbeam zilnic cu el, cu familia lui, îi încurajam. Eram ferm convins că va fi un jucător mare. M-a ascultat, apoi a venit la Botoșani și acum uite unde a ajuns”, a încheiat Croitoru povestea.

VIDEO. Emilian Hulubei, despre tratamentul la care era supus Denis Haruț de ACS Poli

Citește și alte știri despre FCSB: 

Ilie Dumitrescu și Florin Bratu, cuceriți de un jucător din Liga 1: „În 2 ani va fi cel mai bun fotbalist român”

Vedeta de la FCSB a dat lovitura cu noul contract! A încasat și o primă uriașă: „Pentru apartament!”

Dinamo e condamnată la retrogradare! Nici victoria cu UTA nu îi asigură barajul » Toate CALCULELE: de ce rezultate indirecte au nevoie „câinii”

În 1987 termina în fața lui Hagi în cursa pentru Balonul de Aur, acum e agent imobiliar » Și-a schimbat și look-ul: „Samuraiul a plecat în vacanță!”


Comentarii (6)
aurelianionut
aurelianionut  •  09 Ianuarie 2021, 14:45

Serios? Glumiti?Nimeni nu poate sa simta?Pai ma ''ziaristule''..extrem se multi oameni o duc extrem de rau si voi faceti dintr-un jucator de fotbal un martir? Cu ce contribuie asta la orice pentru tara asta?Aaaa...face parte din banda lui Becali si incepeti cu laudele? Sunteti niste *** ***,*** de doi lei care faceti orice numai presa nu..

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

scorillo07
scorillo07  •  09 Ianuarie 2021, 10:51

Din puţul gândirii croitorului : "M-a ascultat, apoi a venit la Botoşani şi acum uite unde a ajuns " !!!

johnwick
johnwick  •  08 Ianuarie 2021, 23:50
Postat de Cris Juganaru pe 08 Ianuarie 2021, 23:38

Manca la caserola? Sunt avocat si, de 20 de ani, mananc doua din cele 3 mese ale zilei la caserola, de cele mai multe ori din mers intre instante. Sa inteleg ca duc un trai greu si sunt de compatimit? Unii oameni nu au proprietatea termenilor sau nu au prea multe in comun cu realitatea inconjuratoare.

procesele se gată cel târziu la 14:00. dup-aia de ce mănânci din caserolă?

Vezi toate comentariile (6)
Comentează