FOTBAL  »  Superliga  »  DECLARAȚII

Povești incredibile dezvăluite de Dragomir cu Becali: "Îl luam la mișto! Ziceam «Pleacă dracului de aici, dementule!»"

Articol de GSP - Publicat duminica, 30 septembrie 2018 09:53

Dumitru Dragomir, fostul președinte al LPF, a vorbit despre Gigi Becali, patronul FCSB, a dezvăluit cum acesta a început să facă afaceri cu pământ și cum a încercat să-i convingă și pe alți oameni de fotbal să investească.

" Gigi Becali nu are încredere în nimeni. De asta a făcut avere. Dacă îi dau un pahar de apă și spun că e al lui, zice «Bă, nu e plin». Crede că e furat. Îl cunosc foarte bine. A fost subiect de studiu pentru mine. Gigi Becali e un om de afaceri capitalist. A contat că tatăl lui a fost un negustor de talie. Creștea oi și le vindea. Gigi a învățat mult, îl știu de când nu avea bani și se împrumuta de la toți. Dacă-l ascultam pe Gigi, toți eram pricopsiți.

El a venit de multe ori și îmi zicea «Nea Mitică, hai să cumpărăm pământ! Am 17 hectare». Cumpăram pământul cu 100.000 de euro și acum valora 100 de milioane de euro. Noi îl luam la mișto și îi ziceam «Pleacă dracului de aici, dementule».

La un moment dat eram cu un om politic și cu un arab. Nu am să uit niciodată asta. A venit la noi și ne-a zis «Bă, aveți bani?». Ăia doi aveau, eu nu așa mulți. Ne-a zis «Am 100 de hectare de pământ! Îl luați ieftin și îmi iau și eu 10%». Eu nu m-am băgat, dar cei doi cred că s-au băgat. Acum e 600 de dolari metrul pătrat.

Becali ne-a vrut binele. Dacă ascultam de Gigi și Giovanni, toți eram pricopsiți. Venea mereu și ne zicea «Cumpărați pământ!» și noi râdeam «Ce să facem cu pământul? Băga-l-ai...» Îl luam la mișto. Dar el a văzut afacerea, noi nu", a declarat Dumitru Dragomir la TV Digi Sport.

Citește și: Vrea să-i atragă atenția lui Becali și anunță că e gata să vină la FCSB înainte de meciul direct: "Sper ca interesul să rămână"

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (59)
vlad.dracul.
vlad.dracul.  •  30 Septembrie 2018, 22:47

Dacă sunteţi aşa de interesaţi de Mitică, ia întrebaţi-l dacă FCSB e Steaua, şi cum a acceptat ca echipa lui Becali să fie înscrisă pe locul Stelei în Divizia A.

sorindrag
sorindrag  •  30 Septembrie 2018, 20:40

alta stire sportiva!

259278848199258
Ardelean Notorietate Cosmin  •  30 Septembrie 2018, 17:39

Ahhaahahahah fc5b e la un pas de faliment. Se va muta la fc popesti cu echipa cu tot acolo unde au sediu sa joace in divizia pe sate hahahaah

Vezi toate comentariile (59)
Comentează