FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Prima reacție a clubului Dinamo din Liga 1 vizavi de sosirea lui Ionuț Lupescu la CS Dinamo: „De bun augur”. Au fost ”discuții exploratorii” între Eugen Voicu și „Kaiser”

Andrei Nicolescu și Eugen Voicu, acționari Dinamo
Andrei Nicolescu și Eugen Voicu, acționari Dinamo

Articol de - Publicat miercuri, 18 octombrie 2023 15:52 / Actualizat miercuri, 18 octombrie 2023 16:48

Fostul mare fotbalist Ionuț Lupescu (54 de ani) s-a înțeles cu CS Dinamo, într-una dintre cele mai surprinzătoare mutări realizate în această toamnă în fotbalul românesc. „Kaiserul” se va ocupa de academia clubului din Liga 3, pe care și-a propus să o transforme într-una de mare succes.

Așa cum a declarat fostul component al Generației de Aur pentru GSP.ro, el va face un audit a situației la CS Dinamo pentru a scana problemele de la Academie, urmând apoi să promoveze un plan de redresare și de revitalizare în Ștefan cel Mare. 

Alarmă la Farul » Se „stinge” perla de 3 milioane a lui Hagi?
FARUL
Alarmă la Farul » Se „stinge” perla de 3 milioane a lui Hagi?

Totodată, a explicat și care a fost stadiul discuțiilor cu cei de la FC Dinamo 1948, grupare din Liga 1, mai ales că foarte mulți suporteri îl așteptau să preia conducerea administrativă a clubului.

La FC Dinamo 1948 nu a fost nicio negociere, nicio discuție, nimic. Doar o discuție lejeră cu domnul Voicu și atât. Nu am discutat niciun moment să mă implic la FC Dinamo. Așa că nu pot discuta despre un subiect care nu există
Ionuț Lupescu, pentru GSP.ro

Andrei Nicolescu despre revenirea lui Ionuț Lupescu și o fuziune la nivelul academiilor

Andrei Nicolescu, administratorul special al dinamoviștilor, a oferit prima reacție vizavi de instalarea lui Ionuț Lupescu la CS Dinamo, în exclusivitate pentru GSP.ro.

„E de bun augur revenirea lui Ionuț Lupescu în România. Noi nu am renunțat la ideea de a avea o academie comună, dar ține de regulamente. Nu schimbă cu nimic relația noastră cu CS Dinamo, suntem interesați, vedem care sunt soluțiile pentru o relație la nivel de academii.

Revenirea lui Lupescu în fotbalul dinamovist, faptul că validează modul de lucru de acolo (n.r. - CS Dinamo), poate să îmbunătățească tot ceea ce ține de suflarea dinamovistă. CS Dinamo va deveni acționat în cadrul clubului nostru de fotbal.

Salutăm revenirea lui Ionuț Lupescu în fotbalul românesc”, a punctat conducătorul grupării din Liga 1.

Reacția lui Nicolescu despre absența fostelor glorii din club: „Discuții exploratorii cu Lupescu”

Andrei Nicolescu, administratorul special al lui Dinamo, a explicat pentru GSP punctul de vedere al clubului vizavi de absența foștilor mari jucători ai „câinilor” din stuctura organizatorică a clubului din prima ligă: „Noi nu suntem pregătiți funcțional ca și club, în acest moment, să beneficiem de expertiza cuiva de genul lui Ionuț Lupescu sau ce altă fostă mare glorie mai puteți aduce în discuție. Trebuie să ne punem la punct ca organizare, mai întâi, ca să vedem cum putem întări toate departamentele.

Discuțiile lui Eugen Voicu cu Andrei Nicolescu au fost exploratorii. Atât. Lucrurile se așează zi de zi la club, ceea ce e acum este consecința anilor de zile, din urmă, în care au fost probleme multiple. Nu era nimeni la Dinamo dintre foștii fotbaliști când am ajuns noi la club. Cei ce erau, precum Iulian Mihăiescu, de exemplu, au rămas, continuă”.

Nu mai vreau să vorbesc despre subiectul Dorin Rotariu. Fiecare își alege drumul cum crede că e mai bine. El și-a ales o altă destinație, e strict alegerea lui
Andrei Nicolescu, administrator special Dinamo

CITEȘTE ȘI ALTE ȘTIRI DESPRE DINAMO: 

De ce nu au loc gloriile la Dinamo din Liga 1? Danciu-gol: „Realitatea deranjează”

Cristi Borcea, reacție după „transferul” lui Ionuț Lupescu la CS Dinamo: „Este o mutare de aur! Clubul din Liga 1 a făcut o greșeală că nu l-a atras de partea lui”

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (2)
creeperno534
creeperno534  •  18 Octombrie 2023, 22:43

Trebuie rezolvata insolventa

sughibughi
sughibughi  •  18 Octombrie 2023, 16:30

mutare logica

Vezi toate comentariile (2)
Comentează