FOTBAL  »  Superliga  »  RESTRICȚII

Primul club din Liga 1 care are de suferit din cauza noilor restricții: orașul a intrat în scenariul roșu!

FC Voluntari e prima echipă din Liga 1 care are de suferit din cauza noilor restricții / foto: GSP
FC Voluntari e prima echipă din Liga 1 care are de suferit din cauza noilor restricții / foto: GSP

Articol de - Publicat luni, 20 septembrie 2021 16:22 / Actualizat marti, 21 septembrie 2021 08:50

FC Voluntari e prima echipă din Liga 1 care are de suferit din cauza noilor restricții cauzate de pandemie. Motivul? Atât județul Ilfov, cât și localitatea Voluntari, au o rată de incidență de peste 3 la mia de locuitori. 

În localitățile unde rata de infectare depășește 3 la mia de locuitori, stadioanele vor fi deschise doar la 30% din capacitate, în loc de 75%, cum e în prezent. Cum incidența cazuriilor de COVID a depășit deja 3,06 în Ilfov, FC Voluntari e primul club care-și va deschide stadionul la o capacitate redusă. 

3.71 la mia de locuitorie rata de incidență în Voluntari

Următorul meci pe care FC Voluntari îl va disputa pe teren propriu e programat pe 3 octombrie, împotriva Farului Constanța.

Un jucător esențial de la CFR Cluj a ajuns piesă de bază în Liga 3 » Dan Petrescu: „Joacă excelent acolo”
CFR CLUJ
Un jucător esențial de la CFR Cluj a ajuns piesă de bază în Liga 3 » Dan Petrescu: „Joacă excelent acolo”

Academica Clinceni, cealaltă reprezentantă a Ilfovului de prima scenă, își dispută meciurile de pe teren propriu, pentru moment, pe stadionul Dinamo din Capitală. Azi, incidența în București era de 2.57 la mie. 

Comitetul pentru Situații de Urgență a hotărât ca certificatul verde să devină obligatoriu în toate zonele din România unde rata de incidență depășește 3 la mia de locuitori. Românii vor avea acces la meciuri, în sălile de sport, la nunți, botezuri ori în cinematografe doar dacă vor prezenta certificatul verde, cel care atestă vaccinarea, testarea sau trecerea prin boală, notează Libertatea.

Restricțiile ce se aplică în România, dacă incidența depășește 3 la mie

– Competițiile sportive organizate în spații închise sau deschise, se pot desfășura cu participarea spectatorilor până la 30% din capacitatea maximă a spațiului, cu purtarea măștii de protecție și asigurarea unei distanțe de minimum 1 metru între spectatori; 

– Activitatea sălilor de sport/fitness în spații închise, poate fi realizată cu participarea persoanelor până la 50% din capacitatea maximă a spațiului, cu asigurarea unei suprafețe de min 7 mp pentru fiecare persoană;

425 de spectatori,aproximativ 10% din capacitatea stadionului, e media de prezență pe arena din Voluntari. Doar Academica Clinceni stă mai slab la acest capitol.

FC Voluntari, deplasare de 5 stele la meciul din Cupa României

FC Voluntari o înfruntă marți, de la ora 15:00, pe Șomuz Fălticeni, în „șaisprezecimile” Cupei României. Rezultatele bune din ultima perioadă aduc și investiții importante din partea conducerii. 

Ilfovenii au plecat spre Suceava chiar în ziua meciului, cu un charter. Se vor întoarce acasă imediat după meci, pentru a pregăti cum se cuvine meciul de vineri, cu Rapid. 

Tot la capitolul investiții intră și un autocar ultramodern care va intra în posesia clubului. 

Citește și alte știri de actualitate: 

EXCLUSIV „A avut febră 39,4! Dinamo nu s-a interesat de starea lui de sănătate” » Ultimele informații despre Dario Bonetti

Autoritățile sunt în alertă! Întâlnire de gradul zero în „16-imile” Cupei: „Spaima voastră noi o să fim!”

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (22)
risc_mix
risc_mix  •  20 Septembrie 2021, 20:04
Postat de je__ pe 20 Septembrie 2021, 19:50

O carte buna, o piesa la National? Hrana spirituala...

Tocmai tu ba PCH-istule te-ai gasit sa vorbesti depre cultura? Cand toata lumea stie ca sunteti niste huligani semidocti? Ba prostule, am citit la viata mea cat a citit tot neamu' tau la un loc. Cat despre teatru, ai dreptate, nu-mi place. Prefer filmul. Dar totusi, daca te dai asa ,,cult in cap'' te rog sa mergi la o piesa de teatru d'asta moderna. Fara decoruri, fara costume, cu limbaj vulgar, etc. Sa ma anunti si pe mine daca ai inteles ceva si daca a meritat timpul pierdut.

je__
je__  •  20 Septembrie 2021, 19:50
Postat de risc_mix pe 20 Septembrie 2021, 19:35

Normal ba prostule ca mananc praz. Pai ce e mai bun decat o paine-n tzast, un fir de praz si-un kil de zaibar?

O carte buna, o piesa la National? Hrana spirituala...

risc_mix
risc_mix  •  20 Septembrie 2021, 19:35
Postat de fcsb_blat_cu_arbitrii pe 20 Septembrie 2021, 17:46

Bah ce grande este asta !! La pariu ca mananca praz !!

Normal ba prostule ca mananc praz. Pai ce e mai bun decat o paine-n tzast, un fir de praz si-un kil de zaibar?

Vezi toate comentariile (22)
Comentează