FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Probleme pentru CFR Cluj » O companie controlată de maghiari cere falimentul echipei lui Varga

Articol de - Publicat marti, 13 februarie 2024 11:58 / Actualizat marti, 13 februarie 2024 13:17

Problemele din ultima vreme de la CFR Cluj nu se mai opresc! Iar oficialii „feroviarilor” vor ajunge în instanță săptămâna viitoare cu o firmă controlată de statul maghiar, care cere falimentul echipei patronate de Ioan Varga.

Compania MVM Future Energy Technology SRL a cerut în noiembrie falimentul CFR-ului. Iar abia acum judecătorii au stabilit primul termen în instanță, pentru data de 21 februarie 2024.

Fostul patron din Superliga a divorțat în secret de soția cu 20 de ani mai tânără
RELAȚIE
Fostul patron din Superliga a divorțat în secret de soția cu 20 de ani mai tânără

Compania MVM Future Energy Technology SRL solicită falimentul lui CFR Cluj

MVM este o companie deținută în totalitate de statul maghiar și furnizează energie electrică.

Conform datelor depuse la Ministerul Finanțelor, compania are o cifră de afaceri netă declarată pentru 2022 de aproximativ 22 de milioane de euro.

Veniturile care au intrat în contabilitate se ridică la 36,5 milioane de euro. Dar chiar și așa, firma este pe pierdere, aproape 3 milioane de euro în 2022.

Gigi Becali dă de pământ cu rivalii: „Kadouri şi Maduri şi ăla care are părul ăla aşa în sus. Te doare capul!”
FCSB
Gigi Becali dă de pământ cu rivalii: „Kadouri şi Maduri şi ăla care are părul ăla aşa în sus. Te doare capul!”

Compania care cere falimentul CFR-ului pentru datorii face parte din grupul MVM, al doilea cel mai mare grup de companii din Ungaria și al patrulea ca mărime din Europa Centrală.

Iar conform prezentării de pe site-ul oficial, „obiectivul grupului românesc este de a produce și furniza energie sigură și durabilă și de a deschide căi către afaceri noi și inovatoare”.

Conform celor de la economica.net, „MVM a intrat în atenția opiniei publice din România pentru că a intenționat să cumpere activele CEZ din România, dar a pierdut în fața giganticului fond australian de investiții Macquarie”.

Citește și:

Mutu nu e în control la CFR? „Se contrazic la TV, jucătorii n-au înțeles ce vrea!” » Ce probleme au remarcat Panduru și Răducioiu: „Asta îmi dă de gândit”
CFR CLUJ - RAPID 0-1
Mutu nu e în control la CFR? „Se contrazic la TV, jucătorii n-au înțeles ce vrea!” » Ce probleme au remarcat Panduru și Răducioiu: „Asta îmi dă de gândit”
Ovidiu Ioanițoaia a taxat vedeta CFR-ului: „S-a născut talent și moare speranță” + „El s-a răzbunat pe Becali”
GSP LIVE
Ovidiu Ioanițoaia a taxat vedeta CFR-ului: „S-a născut talent și moare speranță” + „El s-a răzbunat pe Becali”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (23)
daniaania
daniaania  •  14 Februarie 2024, 18:38

Nu am înțeles nimic din material. Ce legătură are firma cu CFR??? Daca nu știi speța de ce te apuci sa scrii așa de obsesie pt CFR???? Nu ai scris nimic .

armand
armand  •  14 Februarie 2024, 01:51
Postat de dandana pe 13 Februarie 2024, 15:50

Provincia este jignită și umilita de acești reporteri și ziariști. De câte ori nu vezi ca CFR sau Craiova sunt ajutate de arbitri, bai și vuir toate ziarele 3 luni pentru o greșeală. Dacă greșește pro fcsb bai sunt ca miei, zâmbesc și a 2-a zi nu mai zice nimeni nimic. Asa ca te întreb, de ce te deranjează astea. Ce putem face noi din provincie? Este sa renunțăm la a mai citi aceste mizeri în presă. Sa renunțăm la abonamente, al meu al bătrân încă plătește abonament la gsp. Și știți de câte ori este dezamăgit de tot ce se scrie, iar el vede absolut toate meciurile cu Craiova în principal. Asa ca eu i-aș întreba și pe reporteri ăștia. Cat ne mai luați la mișto pe ăștia din provicincie? Dsr poate au dreptate și ei azi, hai sa așteptăm și sa sperăm că niciuna din echipele din România sa nu mai aibe probleme. Și sa fim cât mai corecți, sa stam uni lângă alți ca adversari și sa ne bucurăm de un spectacol. Ce ar fi dacă la un film am tine cu x și alți cu u și ne luăm la înjurături și bătaie acolo. Asta este și la fotbal, cel mai bun trebuie sa câștige, ***

E un singur raspuns: o reactie ! :)

conicor2008
conicor2008  •  13 Februarie 2024, 22:30

Articolul nu merita nici un ban ... din partea redactiei! Lipsit de informatia initiala, motivul pentru care firma respectiva cere falimentul. Practic duomnul craitoiu face publicitate mascata acestei firme, descriindu-ne in amanunt "performantele" companiei, practic fara nici o legatura cu titlul articolului. La mai mare, craitoiule! Vin bani buni din publicitate!

Vezi toate comentariile (23)
Comentează