FOTBAL  »  Superliga  »  PETROLUL - RAPID 0-0

Răbufnirea căpitanului » Cristi Săpunaru, după remiza cu Petrolul: „Să ne dea și nouă ultimatum!”

Petrolul și Rapid au remizat, scor 0-0, în runda cu numărul 20 din Superligă. Cristian Săpunaru, căpitanul giuleștenilor, spune că vina pentru rezultatele modeste este doar a jucătorilor. +48   FOTO
Petrolul și Rapid au remizat, scor 0-0, în runda cu numărul 20 din Superligă. Cristian Săpunaru, căpitanul giuleștenilor, spune că vina pentru rezultatele modeste este doar a jucătorilor.

Articol de - Publicat vineri, 15 decembrie 2023 22:32 / Actualizat sambata, 16 decembrie 2023 00:05

Petrolul și Rapid au remizat, scor 0-0, în runda cu numărul 20 din Superligă. Cristian Săpunaru, căpitanul giuleștenilor, spune că vina pentru rezultatele modeste este doar a jucătorilor. 

Cristian Săpunaru și-a felicitat colegii pentru atitudine, în condițiile în care Borza a văzut cartonașul roșu în minutul 6. 

Bătăi de cap la Rapid! Eliminarea lui Borza îi complică viața lui Bergodi
RAPID
Bătăi de cap la Rapid! Eliminarea lui Borza îi complică viața lui Bergodi

Cristian Săpunaru, după Petrolul - Rapid 0-0

„A fost dificil pentru că în minutul 5 am rămas în 10 oameni. Am alergat să nu primim gol. E o echipă bună Petrolul, mergem mai departe. Sunt mulțumit de atitudinea băieților, nu sunt mulțumit de rezultat. Aveam nevoie de victorie.

E o perioadă grea, trebuie să trecem peste dacă vrem să ne batem acolo sus. Obiectivele înalte sunt stabilite și de noi, nu doar de conducere. Mai avem un meci la Farul, mergem să câștigăm, apoi vine perioada de iarnă. Revin și accidentați, vom avea lotul întreg și vom ataca podiumul. 

I-am asigurat pe suporteri că atât timp cât voi fi eu aici vom da totul pe teren. Cât sunt eu aici, echipa va da totul pentru a câștiga!”, a spus Cristian Săpunaru, la Prima Sport. 

Cristian Săpunaru a fost deranjat de întrebarea cu privire la posibila plecare a lui Cristiano Bergodi: „Eu n-am auzit de niciun ultimatum, nu știu cine ar da. Noi n-am auzit! Ultimatul pentru antrenor că nu ne facem noi treaba pe teren? Să ne nea și nouă ultimatum, că am fost penibili! Suntem o familie aici”.

VIDEO. PETROLUL - RAPID 0-0. Valentin Țicu, declarații după remiză

Citește și alte știri din Superligă:

MM și Mititelu s-au pus de acord » Fotbalistul comparat cu Crouch: „Va juca la un club mare din Europa! Are toate calitățile”

Hermannstadt vine fără vedete la meciul cu FCSB » De ce au fost lăsați acasă Alhassan și Paraschiv

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (10)
legio.sud
legio.sud  •  16 Decembrie 2023, 09:21
Postat de teleleu_ionel pe 15 Decembrie 2023, 23:03

Eu nu sunt fan Rapid, dar Sapunaru e un imens motor moral. Asta e ca Totti la Roma, a pornit din copil de galerie si a ajuns un zeu al fotbalului.

Zeu-teleleu vrei să ne spui , rapid fără arbitri sunt de locul 5 , în condițiile date ( cu protecția arbitrilor ) termină pe 4 .

zolih
zolih  •  16 Decembrie 2023, 03:49

Respect Cristi Săpunaru!

julea66
julea66  •  16 Decembrie 2023, 01:50

Astia nu joaca decat cu steaua

Vezi toate comentariile (10)
Comentează