FOTBAL  »  Superliga  »  PLAY-OFF

Radu Banciu îi propune un antrenor lui Gigi Becali: „Dacă deschide scorul, nici Bayern nu-i mai dă gol. Nu-l ia? Să se lase!”

Radu Banciu îi propune un antrenor lui Gigi Becali
Radu Banciu îi propune un antrenor lui Gigi Becali

Articol de GSP - Publicat joi, 18 iunie 2020 17:04 / Actualizat joi, 18 iunie 2020 17:59

Jurnalistul Radu Banciu crede că Dan Petrescu (52 de ani) este antrenorul ideal pentru FCSB. 

Radu Banciu și Gigi Becali au o relație aparte. Jurnalistul de la B1 și-a permis să îi ofere un sfat patronului de la FCSB. Dan Petrescu, antrenorul campioanei CFR Cluj, e considerată persoana potrivită să îi aducă un nou titlu latifundiarului din Pipera. 

Radu Banciu: „Dacă aș fi Becali, aș face orice să îl aduc”

„La FCSB ar fi ideal Dan Petrescu. Eu, dacă aş fi patron la FCSB, asta aş încerca să fac. L-aş aduce pe Dan Petrescu, măcar să stau şi eu un an liniştit. Când deschid scorul acasă cu FC Voluntari, dau 1-0, autogol în minutul 4, să stau liniştit că s-a terminat meciul. Nimeni nu-l egalează pe Dan Petrscu când a deschis scorul. Nu-l ia pe Dan Petrescu? Să se lase! Păi cine altcineva să vină?

A fost stelist, Steaua e viaţa lui, să nu antreneze niciodată acolo mi se pare colosal. De la Ilie Dumitrescu la Lăcătuş toţi foştii mari jucători au fost acolo şi nu au făcut nimic. Adu-l, mă, pe ăsta! E marele antrenor din Liga 1 care, dacă deschide scorul, nu-i mai poţi da gol nici de la Munchen, a spus Radu Banciu la Look Sport. 

VIDEO / Dumitru Dragomir îl apără pe Gigi Becali și vede incert viitorul FCSB-ului

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 1:

EXCLUSIV VIDEO. Se cere VAR-ul în Liga 1: „Vreți să pierdem banii?”

FCSB. EXCLUSIV Cad pe capete: Florinel Coman și un mijlocaș, OUT cu Gaz Metan! Numărul accidentaților urcă la 7

Dinamo e condamnată la retrogradare! Nici victoria cu UTA nu îi asigură barajul » Toate CALCULELE: de ce rezultate indirecte au nevoie „câinii”

În 1987 termina în fața lui Hagi în cursa pentru Balonul de Aur, acum e agent imobiliar » Și-a schimbat și look-ul: „Samuraiul a plecat în vacanță!”


Comentarii (18)
remarque
remarque  •  19 Iunie 2020, 12:00

Daca Petrescu ar antrena la FCSB, nu ar accepta sa-i fie facuta echipa si sa-i fie dictate schimbarile. Nu cred ca Tanase, Man, Coman, Morutan, Nedelcu si alte tinere vedete ar avea mai mult de o sansa sa-si arate valoarea si faptul ca pun osul. Lui Petrescu ii plac jucatorii care se implica si in lotul FCSB sunt putini de acest profil. Cu alte cuvinte, FCSB nu ar mai fi FCSB. Iar Petrescu nu cunoaste alta abordare. Vrei si poti, esti omul lui. Nu vrei sau nu poti.....bye bye. Indiferent cine esti si cum te cheama. Ori Gigi are alta ”viziune”. Si ca atare isi da cu stangul in dreptul

1737176836553023
Vladimir Mihailescu  •  19 Iunie 2020, 10:28

Gigi vrea să ia campionatul cu o marionetă pe post de antrenor, ca apoi să apară la tv să spună că nu-i trebuie vreun specialist, că se pricepe el... asta vrea să demonstreze, de aia se ambitionează .... să arate lumii ce mare antrenor e el.... imediat se fac 5 ani....

144258713378047
Popa Virgiliu  •  19 Iunie 2020, 09:35

Chiar dacă, mărturisesc, dl. Banciu nu se numără printre jurnaliștii pe care îi urmăresc regulat, de astă dată, sunt nevoit să-i dau dreptate ! Actuala echipă a Stelei este depersonalizată, timorată, apatică, lipsită de vlagă... În mod evident, echipa este blocată psihic, nu are zvâc, este" boantă"... Niciodată o asemenea echipă nu va provoca "damage" unei echipe ermetice, plate, stoice, precum CFR-ul lui Petrescu... Acest antrenor, Petrescu, i-ar fi necesar Stelei... O ipotetică venire a lui Petrescu la Steaua, ar fi ceva natural... Fantezia stelistă, altoită pe pragmatismul lui Petrescu, ar fi pariul câștigător ! Oare cum ar fi, d-le Becali?

Vezi toate comentariile (18)
Comentează