FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

EXCLUSIV Dan Șucu, mesaj categoric pentru liderii galeriei: „Eu dau banii, eu decid la Rapid!”

Dan Șucu și Victor Angelescu // FOTO: Imago
Dan Șucu și Victor Angelescu // FOTO: Imago

Articol de - Publicat sambata, 06 mai 2023 12:51 / Actualizat sambata, 06 mai 2023 15:59

Dan Șucu, unul dintre finanțatorii Rapidului, a vorbit la GSP LIVE despre dorința fanilor de a se implica în luarea deciziilor.

Omul de afaceri a avut un mesaj categoric pentru liderii galeriei. În opinia lui, doar cei care investesc în club ar trebui să decidă ce se întâmplă la echipă.

Dan Șucu: „Sunt curios cum îi va mai suna Becali pe arbitrii străini. Ce face e în afara regulamentelor” + Planurile, calculele și dezamăgirile acționarului după 11 luni la Rapid
INTERVIU
Dan Șucu: „Sunt curios cum îi va mai suna Becali pe arbitrii străini. Ce face e în afara regulamentelor” + Planurile, calculele și dezamăgirile acționarului după 11 luni la Rapid

Dan Șucu e categoric: „Există o implicare a fanilor, dar eu decid. Eu dau banii”

- Cum vi se pare încercarea liderilor de galerie de a se implica în procesul decizional al clubului Rapid?
- Există o implicare, dar de cele mai multe ori am văzut că e pozitivă. Câteodată există o…(reformulează) Ce încerc să fac eu aici este ceea ce am învățat toată viața. Să creez o echipă. Într-o echipă, fiecare își are treaba lui. Nu e în regulă să ne băgăm unii peste alții. Eu nu accept lucrul ăsta la Mobexpert. Nu vine cineva să spună: „Ăsta nu e bun, fac eu în locul lui!”. Acolo unde banii sunt ai mei mie îmi rămâne dreptul de a avea decizia finală. Dreptul de prevalare, așa se numește.

- În firma dumneavoastră nu cred că aveți o presiune publică atât de mare ca la Rapid.
- Orice firmă este condusă de cel care semnează dispozițiile de plată. E prima regulă din orice activitate economică de pe pământ.

- Și domnul Negoiță credea la fel și s-a trezit cu fanii punându-i foc la hotel.
- Avem obligația să discutăm cu fiecare în parte, avem o grămadă de lucruri pe care le vedem la fel, dar dreptul de prevalare e al celui care plătește. Dacă lucrurile nu merg bine câteva milioane bune au plecat din buzunarul lui.

- Și domnul Copos a avut acest drept și s-a trezit cu sicrie purtate de fani pe stradă. Presiunea fanilor poate fi uneori deasupra unor intenții de business. 
- Da, OK. Nu suntem aici într-o dorință de încăierare între mine și alții. We’ll deal to that when we get to it. Când o să ajungem acolo o să vedem ce avem de făcut.

- Clubul Rapid are contracte comerciale cu firme deținute de liderii galeriei?
- Clubul Rapid al nostru? FC? FC Rapid nu are. Dar clubul sportiv, CS Rapid, are, da.

- Nu aveți o problemă cu asta?
- Nu este în managementul nostru ce se întâmplă acolo. Noi suntem chiriași.

VIDEO Dan Șucu crede că cei de la Botoșani sunt vasali FCSB-ului: „Dăunează foarte mult vasalitatea economică”

Citește și: 

Delegare cu dedicație anti-Hagi? Farul - Rapid va fi arbitrat de „centralul” care a produs un scandal uriaș în Giulești și despre care Balaj a spus: „Are spatele asigurat”

La 39 de ani, Săpunaru a semnat un nou contract: „Să ducem echipa unde îi este locul!”

Dinamo e condamnată la retrogradare! Nici victoria cu UTA nu îi asigură barajul » Toate CALCULELE: de ce rezultate indirecte au nevoie „câinii”

În 1987 termina în fața lui Hagi în cursa pentru Balonul de Aur, acum e agent imobiliar » Și-a schimbat și look-ul: „Samuraiul a plecat în vacanță!”


Comentarii (11)
Neacsumihaisorin201989
Neacsumihaisorin201989  •  07 Mai 2023, 20:56
Postat de Timofte87 pe 06 Mai 2023, 23:25

Consumatorul decide ...exista sondaje , ce anume vrea etc , o firma , fsbrica fara consumatori ...zero barat .La Madrid se scot batistele , Barca voteaza socios , echipa lui Mutu fara suporteri ...s-ar bate cu Calarasiul

Inteleg ce spui, dar nu are mare putere acel socios. E ca la alegerile in politica.Votul lor si putrea lor conteaza doar la alegeri, in rest presedintele ales face cam tot ce vrea si nu vad un lider al peluzei Barcelonei sa comande el cu banii clubului, cu transferuri, cu cine intra in teren...e absurd.Trebuie sa performezi, sa ai un produs bun pt clientii tai sau suporteri in cest caz, dar asta nu inseamna ca trebuie sa lasi lideri ai peluzei(cu legaturi in mafie) sa decida cu milioanele de euro pe care le investesti anual....e bezna mintii ca cineva crede ca isi permite un asemenea lucru. pai Sucu baga bani ca sa ii lase pe *** ai lui Corsicanu sa decida cum se cheltuie banii?:)))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Timofte87
Timofte87  •  06 Mai 2023, 23:25
Postat de Neacsumihaisorin201989 pe 06 Mai 2023, 22:06

Face referire la modelul de afacere, nu este o comparatie propriu zisa. Cum se conduce Mobexpert, Ikea, Apple, Microsoft asa se conduce si un club de fotbal. Cine plateste decide, nu consumatorul.

Consumatorul decide ...exista sondaje , ce anume vrea etc , o firma , fsbrica fara consumatori ...zero barat .La Madrid se scot batistele , Barca voteaza socios , echipa lui Mutu fara suporteri ...s-ar bate cu Calarasiul

Timofte87
Timofte87  •  06 Mai 2023, 23:13

Nu inteleg de ce Mutu primeste atatea sanse pe la echipele romanesti .A avut o cariera buna afara , in special in Italia , de Romania si-a batut mereu joc de cate ori a venit la Nationala , bautura , batai , conflicte cu antrenorii , meciuri slabe etc .Venea doar sa se distreze si sa-i strice si pe pacalicii aia mici din Nationala . Acum vor sa-l faca mare antrenor .Sucu e pe dinafara total , vrea sa creeze echipa de conducere . O sa creeze un mare fas cu D. Nicolae mare manager si Mutu antrenor . Se mir apoi ca suporterii cer anumitw lucruri .Normal , daca toata conducerea Rspidului e habarnista .Toate rezultatele se datoreaza tribunei in meciurile de acasa .Daca schimba echipa si suporterii cu Voluntari ex , Ciobi se va bate la titlu si Mutu la retrogradare .

Vezi toate comentariile (11)
Comentează