FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

VIDEO + FOTO Rapid 100: Cântând în ploaie » Peste 8.000 de fani au sărbătorit centenarul în Giulești, în ciuda furtunii: spectacol cu legende, vedete, drone și artificii

Rapid sărbătorește astăzi 100 de ani de la înfiinţarea clubului. +32   FOTO
Rapid sărbătorește astăzi 100 de ani de la înfiinţarea clubului.

Articol de , , - Publicat duminica, 25 iunie 2023 19:23 / Actualizat luni, 26 iunie 2023 00:06

Rapid a sărbătorit astăzi 100 de ani de la înfiinţarea clubului printr-o serie de evenimente remarcabile la care au asistat 8.000 de fani și legende giuleștene.

Cea mai lungă zi de party în Giulești a început devreme, la 10:00. De la Podul Grant și până la intersecția cu sala polivalentă s-a organizat Street Food Festival, pe unde au trecut mii și mii de fani entuziaști. 

„Ole, ole, la mulți ani Rapidule!”

Copii vopsiți pe față în alb și vișiniu, mame cu odraslele în brațe, tați cu steaguri imense, bunici fericiți că au ajuns să petreacă la centenar. Terasele din zonă au fost și ele luate cu asalt.

După orele 14:00 au început și concertele, în afara arenei. Zdob și Zdup, Dan Ciotoi și al său Generic ori Diana Matei au ridicat temperatura mult peste cele 32 de grade din termometre.

Bozovic a venit la centenarul Rapidului: „Vreau să-i văd în Liga Campionilor! Nici în Serbia n-am văzut așa ceva”
RAPID 100
Bozovic a venit la centenarul Rapidului: „Vreau să-i văd în Liga Campionilor! Nici în Serbia n-am văzut așa ceva”

Aproape de 16:00, pe telefoanele tuturor au venit alerte din partea ISU cum că în următoarea oră peste București se va dezlănțui o furtună cum rar s-a văzut! 

Aproape nimeni însă n-a plecat acasă. S-a adăpostit fiecare pe unde a putut, în special sub umbrelele teraselor. Dorința de a intra pe stadion pentru a asista la show-ul pregătit de organizatori era prea mare.

Rapid 100: dansând în ploaie

"Nu ne-mpiedică nimeni să adorăm Rapidul / Nici ploaia, nici frigul" e parte din versurile lui Rappa, cântărețul de hip-hop îndrăgostit de Rapid. Iar ultrașii au demonstrat din plin acest lucru.

În arenă, spectacolul cu adevărat a început la 19:18, când Felicia Filip a intonat imnul României. Iar la 19:23, aproape 10.000 de oameni în delir au cântat celebrul imn al echipei.

+10 FOTO

Apoi, de-a lungul a mai bine de cinci ore, pe scenă s-au produs Ronna Riva, Connect-R, Horia Brenciu, Delia, Granata Records și Damian Drăghici, totul culminând cu un foc de artificii la miezul nopții

UPDATE 23:55 » Foc impresionant de artificii! Final de sărbătoare în Giulești

Andi Moisescu, prezentatorul evenimentului, și-a luat rămas bun de la fani și a dat startul unui foc de artificii impresionant, fondul sonor fiind asigurat de „We Are the Champions”, melodie celor de la Queen.

UPDATE 23:25 » Damian Drăghici e pe scenă!

Damian Drăghici și orchestra și-au făcut apariția pe scena din Giulești, în aplauzele fanilor rămași. 

UPDATE 23:15 » Distracție maximă pe ritmurile Deliei

Răzvan Raț, Victor Angelescu și celelalte personalități prezente la „oficială” s-au distrat pe melodiile interpretate de Delia. 

UPDATE 23:05 » Cătălin Cîrjan: „Abia aștept să joc un meci în Giulești!”

Cătălin Cîrjan, cel mai recent transfer al giuleștenilor, a fost impresionat de desfășurarea evenimentelor.

„O atmosferă extraordinară, nu am mai trăit așa ceva. Știam că fanii sunt minunați, abia aștept să joc un meci aici! Rapid este una dintre cele mai mari din România, o istorie extraordinară. Sper să fac și eu parte din ea”, a spus Cîrjan.

UPDATE 22:55 » Cel mai așteptat moment al serii: recital Delia

Delia, una dintre cele mai în vogă artiste din România, susține un recital special.

UPDATE 22:45 » Drone deasupra Giuleștiului

Deasupra stadionului sunt proiectate imagini impresionante cu ajutorul unor drone. De la mingi de fotbal, la fotbaliști și până la numele clubului Rapid sau mesajele „Inimi vișinii”, „Aici e Giulești” și „De neclintit”.

+1 FOTO

UPDATE 22:30 » Omagiu în memoria lui Florian Pittiş

Pasărea Colibri a susținut un scurt recital în memoria lui Florian Pittiş, unul dintre cei mai mari rapidiști din toate timpurile. 

UPDATE 22:10 » Show de lumini: 8.000 de brățări luminează Giuleștiul

„Primul moment emoționant al serii”, a fost introducerea făcută de Andi Moisescu. Cei 8.000 de suporteri au fost rugați să ridice brațele, astfel încât brățările primite la începutul evenimentului să lumineze. 

Un joc de lasere colorează arena din Giulești. 

UPDATE 21:45 » Recital marca Horia Brenciu

Horia Brenciu, mare fan al Rapidului, a susținut și el un mini-concert în Giulești. L-a chemat pe scenă înapoi pe Andi Moisescu, MC-ul evenimentului, pe care l-a pus să cânte una dintre melodiile galeriei rapidiste: „De când am venit prima oară pe Giulești”.

UPDATE 21:25 » Bozovic, cel mai așteptat jucător

Vladimir Bozovic a avut parte de cea mai călduroasă primire din partea galeriei Rapidului, care l-a aplaudat copios în momentul în care i-a fost strigat numele. 

Fundașul care a evoluat 5 ani și jumătate în tricoul vișiniu, între 2007 și 2013, e de departe cel mai apreciat jucător străin de către suporteri.

UPDATE 21:15 » Legendele Rapidului, aclamate în Giulești

O incursiune în istoria fotbalului rapidist a început cu generația primului titlu, cel 1967. Doi reprezentanți au fost prezenți la eveniment, golgeterul campionatului, Puiu Ionescu, și Rică Răducanu.

Rapid 100: Cântând în ploaie » Peste 8.000 de fani au sărbătorit centenarul în Giulești, în ciuda furtunii: spectacol cu legende, vedete, drone și artificii

Generația anilor '70, cu două Cupe în '72 și '75, a avut patru reprezentanți, pe Marian Ioniță, Marin Stelian, Tavi Niță și Ilie Rontea.

În continuare, numele tuturor fotbaliștilor importanți, din toate generațiile, au fost pronunțate și aclamate de galerie. 

UPDATE 20:40 » Adrian Mutu: „Mă bucur că sunt pe banca Rapidului în acest moment”

„Încă o sărbătoare frumoasă, multă lume la stadion. Este impresionant, îți dai seama de spiritul de aici. Este o unitate care leagă acest club. Mă bucur mult că am prins acest centenar aici, ca antrenor. . 

Urmează un stagiu de pregătire, vom avea și meciuri amicale. Lucrăm mai mult pe partea tehnico-tactică, partea fizică am lucrat-o deja. Ne concentrăm pe sistemul pe care vrem să îl jucăm anul viitor. Sper ca fanii să ne dea motivația necesară pentru a lupta la titlu. 

Aceste transferuri trebuie să și demonstreze pe teren. La număr suntem bine, jucători buni, dar să îi vedem și în meciuri oficiale”, a spus Adrian Mutu. 

UPDATE 20:40 » Florin Motroc: „Dragostea suporterilor va rămâne ceva special”

„Mă simt extraordinar, tânar, la fel ca Rapidul. Sunt momente deosebite, mă bucur că fac parte din istoria minunată a clubului. O atmosferă nemaipomenită, dragostea suporterilor este și va rămâne ceva special. 

Un merit fantastic pentru tot ce se întâmplă l-a avut și echipa din 1967, cea din care a făcut parte și tatăl meu. Mă bucur atât de tare. Echipa care a cucerit acel prim titlu”, a spus Florin Motroc pentru GSP.ro. 

UPDATE 20:25 » Vladimir Bozovic: „La Rapid, am jucat fiecare meci cu sufletul, fără frică”

Muntenegreanul Vladimir Bozovic, unul dintre cei mai iubiți fotbaliști străini din istoria, Rapidului, nu putea lipsi de la eveniment.

UPDATE 20:15 » Promisiunea lui Dan Șucu

Dan Șucu s-a integrat perfect în peisaj, îmbrăcat în alb-vișiniu. A cântat alături de galerie, nu a vrut să iasă în evidență, dar a făcut o promisiune într-o zi specială pentru Rapid.

„Suntem aici în seara asta ca să onorăm trecutul, o sută de ani de existență a Rapidului. Azi sărbătorim tot ce a fost până acum, de mâine ne ocupăm de prezent și de viitor”, a spus Dan Șucu la „Liga Digisport”.

UPDATE 20:03 » Ronna Riva deschide seria concertelor

Ronna Riva a încins atmosfera în Giulești cu melodia special creată pentru centenarul Rapidului. 

Rapid 100: Cântând în ploaie » Peste 8.000 de fani au sărbătorit centenarul în Giulești, în ciuda furtunii: spectacol cu legende, vedete, drone și artificii

UPDATE 20:00 » E momentul galeriei în Giulești!

Cei 8.000 de fani rapidiști au preluat inițiativa și scandează fără oprire.

UPDATE 19:40 » Mircea Bornescu, emoționat la sărbătoarea Rapidului

Mircea Bornescu, portar cu peste 60 de meciuri în tricoul Rapidului, s-a bucurat ca un copil în momentul intonării imnului: „Sunt mândru că fac parte din istoria acestui club”.

UPDATE 19:35 » Cristi Dulca: „Sunt mândru că fac parte din familia Rapid”

Cristi Dulca, fundaș la Rapid între 1996 și 1999, a fost vizibil emoționat de moment: „Sunt mândru că fac parte din familia Rapid, mi se ridică părul pe mână când mă gândesc unde am jucat și unde sunt acum”,

UPDATE 19:23 » Imnul Rapidului, cântat din 8.000 de piepturi

„Imnul nu a fost repetat, dar nici nu a fost nevoie. Cine simte pentru Rapid, intră în joc!”, a spus Andi Moisescu, prezentatorul galei. Orchestra Simfonică București contribuie la momentul unic din Giulești.

Cristian Săpunaru a trăit la intensitate maximă momentul, fiind surprins cu lacrimi în ochi.

Rapid 100: Cântând în ploaie » Peste 8.000 de fani au sărbătorit centenarul în Giulești, în ciuda furtunii: spectacol cu legende, vedete, drone și artificii
FOTO: Captură TV @Digi Sport 1

UPDATE 19:18 » „Deșteaptă-te, române!”, intonat de Felicia Filip

Organizatorii au pregătit totul în cel mai mic detaliu. Imnul național, „Deșteaptă-te, române!”, va fi intonat de soprana Felicia Filip exact la ora 19:18. Simbolizează anul 1918, cel al Marii Uniri.

UPDATE 19:00 » Ionel Ganea: „Eu cred că toată suflarea giuleșteană așteaptă să câștige campionatul”

„Eu cred că sunt niște amintiri foarte frumoase, am câștigat campionatul în ediția '98-'99. Am ieșit golgeter, am debutat la echipa națională sub comanda domnului Pițurcă. Eu cred că toată suflarea giuleșteană așteaptă să câștige campionatul. Totul depinde de jucători. 

Dacă am făcut istorie la acest club, înseamnă ceva foarte mult. Va rămâne tot timpul în sufletul meu. Sunt împărțit în două sezonul acesta, mai e și echipa unde joacă fiul meu (n.r. George, la FCU Craiova)”, a spus Ionel Ganea.

UPDATE 18:50 » Echipa Rapidului e în tribune

În frunte cu Cristian Săpunaru, actuala echipă a Rapidului și-a ocupat locurile în tribunele din Giulești. 

UPDATE 18:40 » Gloriile Rapidului, prezente la eveniment

Foștii mari jucători ai Rapidului și-au ocupat locurile în tribune, printre ei Vladimir Bozovici, Ionuț Mazilu, Ovidiu Herea, Mircea Bornescu, Vasile Maftei, Marius Constantin, Cristi Dulca, Robert Ilieș, Adrian Iencsi, Florin Motroc, Ștefan Nanu, Robert Niță, Ionel Ganea, Rică Răducanu, Iulian Chiriță, Dorel Mutică sau Cesinha.

Rapid 100: Cântând în ploaie » Peste 8.000 de fani au sărbătorit centenarul în Giulești, în ciuda furtunii: spectacol cu legende, vedete, drone și artificii

UPDATE 18:20 » Ovidiu Herea: „Sunt momente de neuitat pe care le-am trăit aici, Rapid este clubul pe care îl iubesc”

Rapid este clubul meu de suflet, unde am trăit cele mai frumoase clipe ca fotbalist. Va fi mereu în inima mea. Am foarte multe amintiri de acolo, am petrecut 6 ani frumoși acolo, poate cei mai frumoși din cariera mea. Mi-au rămas în suflet meciurile importante, împotriva rivalelor, am și reușit să înscriu în acele meciuri și mi-au rămas în suflet
- Ovidiu Herea

UPDATE 18:10 » Accesul, din nou blocat. Fluierături la porți

Accesul în incinta arenei a fost din nou blocat. Oamenii sunt nemulțumiți. Fluieră și scandează împotriva Jandarmeriei.

UPDATE 18:00 » Surpriză pentru fani

Fiecare spectator primește o brățară care luminează, pentru un spectacol de lumini programat mai târziu.

Rapid 100: Cântând în ploaie » Peste 8.000 de fani au sărbătorit centenarul în Giulești, în ciuda furtunii: spectacol cu legende, vedete, drone și artificii

UPDATE 17:55 » Nemulțumiri la porțile arenei

Sute de fani așteaptă să intre pe stadion. Au apărut și câteva semne de nemulțumire. Organizatorii au reacționat rapid și au permis accesul. 

Rapid 100: Cântând în ploaie » Peste 8.000 de fani au sărbătorit centenarul în Giulești, în ciuda furtunii: spectacol cu legende, vedete, drone și artificii

UPDATE 17:50 » Dan și Diana Șucu, pregătiți de sărbătoare

Dan și Diana Șucu au ajuns la stadion. Principalul finanțator al Rapidului a oferit și o scurtă declarație: „La mulți ani, Rapid, pentru cei 100 de ani! Nu vreau să vorbesc pentru că sunt nou aici. Depinde de mine ce se va întâmpla în viitor!”.

Rapid 100: Cântând în ploaie » Peste 8.000 de fani au sărbătorit centenarul în Giulești, în ciuda furtunii: spectacol cu legende, vedete, drone și artificii

UPDATE 17:45 » Tăriceanu a ajuns în Giulești

Fostul premier Călin Popescu Tăriceanu, fan recunoscut al Rapidului, a ajuns în Giulești. 

Rapid 100: Cântând în ploaie » Peste 8.000 de fani au sărbătorit centenarul în Giulești, în ciuda furtunii: spectacol cu legende, vedete, drone și artificii

UPDATE 17:10 » Se fac ultimele pregătiri 

Se pun la punct ultimele detalii înaintea spectacolului din Giulești. Artiștii sunt pregătiți, în ciuda ploii de afară. Au locuri speciale pregătite pe marginea gazonului.

Rapid 100: Cântând în ploaie » Peste 8.000 de fani au sărbătorit centenarul în Giulești, în ciuda furtunii: spectacol cu legende, vedete, drone și artificii
FOTO: Vlad Nedelea (GSP.ro)

UPDATE 16:37 » Pasiunile depășesc orice obstacol în Giulești!

„Nu ne-mpiedică nimeni să adorăm Rapidul / Nici ploaia, nici frigul”, e unul dintre versurile lui Rappa, cântărețul de hip-hop îndrăgostit de Rapid. Fanii demonstrează din plin acest lucru.

GSP.ro a surprins câteva cadre elocvente de la aniversarea rapidiștilor. Fanii n-au plecat spre case nici după startul „reprizei” de ploaie torențială. Din contră, au rămas în fața stadionului și continuă să trăiască la intensitate maximă ziua Rapidului. 

UPDATE 16:01 » A început ploaia în Giulești! Mesaje primite prin RO-ALERT

Rapidiștii n-au scăpat de ce se temeau cel mai tare. A început să plouă puternic în Giulești, unde sunt indicii că urmează o furtună în toată regula. De altfel, bucureștenii au fost înștiințați prin intermediul sistemului RO-ALERT că urmează intemperii serioase. Cu toate acestea, petrecerea din Giulești continuă! Solistul trupei Generic, Dan Ciotoi, a urcat pe scenă, iar momentele artistice programate continuă deocamdată după planul stabilit inițial. 

Rapid 100: Cântând în ploaie » Peste 8.000 de fani au sărbătorit centenarul în Giulești, în ciuda furtunii: spectacol cu legende, vedete, drone și artificii
Alerta primită de bucureșteni duminică după-amiaza

UPDATE 15:30 » S-au strâns norii deasupra Giuleștiului, dar petrecerea continuă

Suporterii rapidiști au umplut bulevardul din fața stadionului și continuă să cânte, să sară și să scandeze lozinci pentru culorile favorite. Asta în ciuda norilor amenințători care s-au strâns deasupra Bucureștiului în ultimele zeci de minute. Fanii speră că ploaia îi va ocoli pentru a putea sărbători așa cum se cuvine într-o zi de o asemenea importanță.

Rapid sărbătorește astăzi 100 de ani de la înfiinţarea clubului. / Sursă foto: Andrei Petrescu
Rapid sărbătorește astăzi 100 de ani de la înfiinţarea clubului. / Sursă foto: Andrei Petrescu
Rapid sărbătorește astăzi 100 de ani de la înfiinţarea clubului. / Sursă foto: Andrei Petrescu
Rapid sărbătorește astăzi 100 de ani de la înfiinţarea clubului. / Sursă foto: Facebook@ Baschet Rapid
Rapid sărbătorește astăzi 100 de ani de la înfiinţarea clubului. / Sursă foto: Facebook@ Baschet Rapid
+28 FOTO

UPDATE 14:15 » Rapidul petrece: show pe scenă, sute de oameni prezenți

Petrecerea e în toi în Giulești, iar în zona de lângă stadionul Rapidului încep să se adune din ce în ce mai mulți suporteri. Au început și momentele artistice, pe scenă au intrat primii interpreți.

UPDATE 12:50 » Nu l-au uitat pe Geamgiu'!

Fanii rapidiști sunt intervievați de reprezentanții clubului, iar aceștia rememorează diverse povești cu celebrul Constantin „Mincea Geamgiu'”, unul dintre cei mai cunoscuți suporteri ai clubului, cel mai longeviv șef de galerie din România, decedat în 2005. În urmă cu mai mulți ani, peluza îi dedica un banner memorabil: „Să cânte stadionul, să se audă până-n cer / Să audă și Geamgiu' glasul roților de tren”.

UPDATE 12:00 » Fanii Rapidului au blocat Calea Giulești

Sute de persoane au început să se strângă în fața stadionului Giulești, zonă care a devenit pietonală astăzi. Fanii se relaxează la terasele improvizate, iar organizatorii pregătesc scena pentru concertele de diseară. Mai jos, desfășurarea live a evenimentelor din Grant:

Rapid sărbătorește astăzi 100 de ani de la înfiinţarea clubului. / Sursă foto: Facebook@ Baschet Rapid
Rapid sărbătorește astăzi 100 de ani de la înfiinţarea clubului. / Sursă foto: Andrei Petrescu
Rapid sărbătorește astăzi 100 de ani de la înfiinţarea clubului. / Sursă foto: Andrei Petrescu
Rapid sărbătorește astăzi 100 de ani de la înfiinţarea clubului. / Sursă foto: Andrei Petrescu
Rapid sărbătorește astăzi 100 de ani de la înfiinţarea clubului. / Sursă foto: Facebook@ Baschet Rapid
+28 FOTO

UPDATE 10:00 » Poftiți la Street Food Festival!

Sărbătoarea Centenarului a început pe Calea Giulești. 

De la Podul Grant și până la intersecția cu sala polivalentă Rapid, se organizează cu Street Food Fesival, cu tonete de mâncare și diverse preparate gătite la fața locului: de la hamburgeri la fructe de mare, clătite și alte dulciuri.  Accesul la Street Food Festival este liber.

***

Istoria uitată a Giuleștiului: Rapid, creația a doi strungari » Cine sunt oamenii care au pus bazele clubului
RAPID 100
Istoria uitată a Giuleștiului: Rapid, creația a doi strungari » Cine sunt oamenii care au pus bazele clubului

Începând cu ora 10:00 se organizează un Street Food Festival în cartier, iar de la ora 18:00 vor fi mai multe concerte, printre invitaţi fiind Horia Brenciu, Connect-R, Felicia Filip, Delia şi Damian Drăghici. La miezul nopţii, pe cerul Giuleștiului va „exploda” un foc de artificii. 

Pentru a celebra acest eveniment, Gazeta Sporturilor a scos o revistă de colecţie, „Rapid 100. O sută de motive să iubești Rapid", care poate fi comandată online, dar va fi spre vânzare şi la fan-shop-ul de la stadion

VIDEO Daniel Pancu, emoționat după ce a răsfoit revista dedicată giuleștenilor: „Rapid e despre agonie și extaz”

Materiale speciale despre Rapid, la împlinirea a 100 de ani:

Istoria uitată a Giuleștiului: Rapid, creația a doi strungari » Cine sunt oamenii care au pus bazele clubului

Cea mai controversată poveste din istoria Rapidului - Cine l-a omorât pe Dan Coe?

Povestea culorilor clubului Rapid: violet sau vișiniu? De la perdelele vagoanelor de tren la peste 10 ani de tricouri atipice

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (117)
argus
argus  •  08 Decembrie 2023, 21:31

100 de ani de la infiintarea FC Bucuresti 1923 ! Cu intarziere, semnalez o contradictie intre aniversarea a 100 de ani de existenta a unui club, faraa ca acesta sa aiba un stadion cu numele unuia din jucatorii sai emblematici. Este o rusine sa sarbatoresti 100 de ani de existenta, intr-o casa straina" (am numit numit stadionul "Superbet Arena - Giulești")a! Patroni din Giulesti, au dat cinstea pe rusine! Au vandut sufletul rapidului lui "necuratu"! Ca vor primi timp de cinci ni 600 mii de euro, este mai important decat sa onorez "giulestiul" cu numele unui fost jucator, intrat in istoria clubului? Cum de s-a "evaporat" si cine "la fiert" pe Valentin Stanescu, ca peste nopate din "Stadionul Valentin Stanescu" sa devina "Stadionul Giulesti" iar acum "Superbet Arena - Giulești"? Rica Raducanu se auto-propusese, numai ca dupa ce i s-a spus ca nu poate purta numele celui in viata, s-a suparata asa de tare, incat a lasat-o moarta"! Interesant nu, sa uiti ca ai devenit cunoscut, antrenat, de cel cu care ai catigat primul tau titlu de campion (editia1996/1997) si sa vrei sa-l dai uitarii! Cu tot respectul, cred ca se confunda importanta editarii unei reviste (cinste lor pentru initiativa) drept omagiu adus istorie clubului, cu omagiul adus unuia din jucatorii emblema, macar a unuia din istoria contemporana, dat stadionului. Aveti ceva cu "nea Tinel" (Valentin Stanescu), aveti d

Stefan09
Stefan09  •  27 Iunie 2023, 15:49
Postat de anatol_karagandici pe 27 Iunie 2023, 14:50

P(r)ostache, numai un individ batut de Dumnezeu ca tine poate sa scrie chiar si pe bani ineptiile pe care le scrii tu despre masacrul de la Grivita. Si fac pariu ca pe alte conturi si pe alte site-uri prestezi la greu cu "represiunea de pe 10 August", pentru ca numai in halul asta iti poti castiga painea mizera de p(r)ostac. Chiar si ziarele epocii (exceptandu-le pe cele taraniste desigur) au descris corect evenimentele de la Grivita. Liberalii nu puteau fi banuiti de simpatii bolsevice iar partidele de dreapta nici atat. Speta e FOARTE clara si repet, sunt ferm convins ca vei primi de Sus fix ce meriti pentru ticalosiile pe care le-ai *** aici la adresa unor oameni ucisi pentru ca isi cereau bucata lor de paine muncita, fara sa fi incercat nici macar sa marsaluiasca pe strazi, darmite sa faca insurectie sau mai stiu eu ce. AMIN!

Te-am nimerit bine ca esti un pensionar bolsevic/psd-ist/aur-ist, plin de ura si de blesteme. ***. Vezi, voteaz-o pe Firea sa te trimita gratis la Paralia.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

anatol_karagandici
anatol_karagandici  •  27 Iunie 2023, 14:50
Postat de Stefan09 pe 27 Iunie 2023, 12:01

Pe tine te-a batut deja, uite in ce hal esti, nostalgic bolsevic, mai mult ca sigur nostalgic ceausist, probabil fost secretar de partid, actualmente presedinte de scara de bloc, votant traditional psd, probabil aurist mai nou......auzi la el, abjectii, cand asta era modul de actiune al Kominternului, sa provoace revolte sociale, sau sa se lipeasca pe unele poate justificate(ca sa-ti dau si tie putina satisfactie) si sa le transforme in revolte comuniste. In fine, esti o relicva a trecutului comunist, la fel ca Rapiduletul tau, singura diferenta e ca ala e ingropat deja.

P(r)ostache, numai un individ batut de Dumnezeu ca tine poate sa scrie chiar si pe bani ineptiile pe care le scrii tu despre masacrul de la Grivita. Si fac pariu ca pe alte conturi si pe alte site-uri prestezi la greu cu "represiunea de pe 10 August", pentru ca numai in halul asta iti poti castiga painea mizera de p(r)ostac. Chiar si ziarele epocii (exceptandu-le pe cele taraniste desigur) au descris corect evenimentele de la Grivita. Liberalii nu puteau fi banuiti de simpatii bolsevice iar partidele de dreapta nici atat. Speta e FOARTE clara si repet, sunt ferm convins ca vei primi de Sus fix ce meriti pentru ticalosiile pe care le-ai *** aici la adresa unor oameni ucisi pentru ca isi cereau bucata lor de paine muncita, fara sa fi incercat nici macar sa marsaluiasca pe strazi, darmite sa faca insurectie sau mai stiu eu ce. AMIN!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (117)
Comentează