FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

EXCLUSIV Cu cine negociază Rapid pentru a-l înlocui pe Horațiu Moldovan » Discuțiile sunt avansate

Marian Aioani (în portocaliu) s-a numărat printre cei mai buni de la Farul pe „Ion Oblemenco” / Sursă foto: farulconstanta.com
Marian Aioani (în portocaliu) s-a numărat printre cei mai buni de la Farul pe „Ion Oblemenco” / Sursă foto: farulconstanta.com

Articol de - Publicat luni, 22 ianuarie 2024 17:08 / Actualizat luni, 22 ianuarie 2024 19:03

Rapid e pe cale de a rezolva problema succesorului lui Horațiu Moldovan între buturi. Din informațiile GSP, alesul e Marian Aioani, iar negocierile cu Farul sunt avansate.

Meciul cu Universitatea Craiova (2-1), din Bănie, s-ar putea să fie ultimul pentru Marian Aioani în poarta Farului. 

Suntem peste tot acasă, dar etichetele costă!
editorial cristi geambașu
Suntem peste tot acasă, dar etichetele costă!

Potrivit unor surse ale Gazetei Sporturilor, conducerea giuleștenilor se află în negocieri avansate cu Farul pentru aducerea goalkeeper-ului în vârstă de 24 de ani, în contextul plecării lui Horațiu Moldovan la Atletico Madrid.

Marian Aioani este cotat la 1,5 milioane de euro

Prețul lui Aioani se anunță unul destul de piperat. Aioani mai are contract cu campioana en titre a României până în vara lui 2025, iar pe transfermarkt.de este cotat la 1,5 milioane de euro în acest moment. De asemenea, e în vizorul echipei naționale

În acest sezon, portarul de 1,87m a bifat 27 de apariții între buturile constănțenilor, în toate competițiile, și a încasat 36 de goluri. În medie, 1,62 per partidă. În 5 meciuri a reușit să-și mențină poarta intactă.

S-a mai vorbit de Silviu Lung jr, de Roland Niczuly, dar Marian Aioani e alesul

Deși s-a discutat inclusiv despre Silviu Lung junior sau Roland Niczuly drept posibili sucesor al lui Horațiu Moldovan, adevăratul obiectiv al finanțatorului Dan Șucu este Aioani. Moldovan a plecat luni dimineață la Madrid, pentru a efectua vizita medicală la „plăpumari”.

Daniel Naumov, de la CSKA Sofia 1948, în vizorul echipei Rapid

O variantă de ultim moment apărută este Daniel Naumov, 25 de ani, căpitanul echipei CSKA Sofia 1948 și fotbalist în naționala Bulgariei. Naumov mai are contract până în iunie 2024. Are 1,88 m și a bifat 10 meciuri pentru echipa națională a Bulgariei, iar ultimele două partide le-a disputat în noiembrie 2023. E cotat la două milioane de euro pe site-ul de specialitate transfermarkt.com

Portarul echipei naționale urmează să semneze cu gigantul iberic un contract pe patru ani și jumătate, iar Rapid va încasa 800.000 de euro în schimbul său, suma stipulată în clauza eliberatoare. Bani pe care îi va folosi la achiziționarea lui Aioani.

Horațiu Moldovan a vorbit despre concurența cu Jan Oblak

În primul sezon, Horațiu va câștiga la madrileni 800.000 de euro, salariu care-i va crește gradual, de la o stagiune la alta. Pe aeroportul Henri Coandă, înaintea plecării spre capitala Spaniei, el a vorbit despre provocarea care-l așteaptă la al treilea cel mai mai mare club din LaLiga, după Barcelona și Real Madrid.

„Sunt cu gândul la ce urmează. Mă bucur că e aproape să se concretizeze această ofertă. Sunt bucuros. E un vis devenit realitate. E un exemplu pentru toți copiii. Au fost multe discuții, dar nu poți refuza Atletico.

A fost cea mai hotărâtă echipă. Cu siguranță va fi cea mai tare concurență pe care am avut-o. Oblak e, probabil, cel mai bun portar din lume”, a comentat goalkeeperul în vârstă de 26 de ani.

VIDEO. Horațiu Moldovan a vorbit despre „provocarea Atletico”

Mai puteți citi:

Motivul pentru care Horațiu Moldovan a refuzat să zboare la Madrid cu avion privat oferit de Dan Șucu

Un președinte din Superligă, atac la Rotaru și Varga: „Ați învins minciunile și falsul! Doi privați, nesprijiniți de partide, bat echipele unor interpuși”

Scene incredibile în stadion, după Hermannstadt - Poli Iași! Sibienii își acuză echipa de non-combat: „Blatiștilor!”

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (4)
m3lku
m3lku  •  22 Ianuarie 2024, 19:23

să vină la rapid

ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  22 Ianuarie 2024, 18:30

...luati l ca i bun ...

VardyParty
VardyParty  •  22 Ianuarie 2024, 18:27

1.62 pe partida. In vizorul echipei naționale. Numai bun de rapid.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează