FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

CORESPONDENȚĂ GSP DIN TURCIA Rapid, amenințată: „Trebuie să mergem să câștigăm” » Cehii care i-au învins pe giuleșteni îl testează și pe Bergodi

Articol de - Publicat sambata, 14 ianuarie 2023 09:11 / Actualizat sambata, 14 ianuarie 2023 09:58

Echipele românești au început să părăsească Antalya, având în vedere că week-end-ul viitor va marca revenirea în forță a campionatului intern. 

Rapid a plecat din Lara, Sepsi mai are un meci duminică, împotriva celor de la Sigma Olomuc. Tocmai formația de pe locul 4 din Cehia ce-a învins vineri echipa din Grant! 

Vinerea viitoare, de la ora 21:00, în Giulești trupa lui Adrian Mutu se va duela cu covăsnenii lui Cristiano Bergodi. O partidă cu implicații atât în lupta la titlu, cât și pentru configurarea play-off-ului. Jucătorii lui Sepsi au prins și mai mult curaj după 2-1 cu Radom Radomiak și 2-2 cu Gabala. 

Ilegalitate în formă continuată » FRF se ia de Pintilii și Croitoru, dar alți doi tehnicieni cu vechime în Superligă nu ar avea nici ei voie să antreneze
REGULAMENT
Ilegalitate în formă continuată » FRF se ia de Pintilii și Croitoru, dar alți doi tehnicieni cu vechime în Superligă nu ar avea nici ei voie să antreneze

„Acesta este cantonamentul, scurt, dar intens. Pe noi, fotbaliștii, ne bucură că începe mai repede campionatul. Începem cum nu se putea mai bine, cu Rapid, un meci în Giulești. Ne așteaptă o partidă foarte grea și trebuie să mergem să câștigăm", a declarat Marius Ștefănescu, unul dintre jucătorii importanți ai ardelenilor. 

În ceea ce-l privește pe antrenorul Cristiano Bergodi, italianul are un discurs mai așezat.

„Suntem la 50-60 la sută din capacitate. Oricum, nici la meciul cu Rapid nu vom fi la turația maximă. Nici adversarul, adversarii, nu cred că vor fi la turație maximă. Probabil, după primele trei meciuri vom fi!", a precizat Bergodi pentru GSP.ro.

3 goluriși 4 assist-uri a adunat Marius Ștefănescu în 21 de meciuri pentru Sepsi în actuala ediție

VIDEO Cristiano Bergodi, mulțumit de Sepsi - Gabala 2-2: „A fost foarte bine, nu s-a accidentat nimeni”

Citește și: 

Cum îl vede Săpunaru pe antrenorul Adrian Mutu: „Când a venit la noi, era ciudat să-l numesc așa” + ce spune despre retragere

Adrian Mutu surprinde după ultimul amical din Antalya: „Eram mai îngrijorat dacă am fi câștigat”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close