FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Rapid, afacere de 250.000 de euro cu CFR Cluj » Ar putea juca în această seară, în meciul direct!

Claudiu Petrila a semnat până în vara lui 2026 cu Rapid
Claudiu Petrila a semnat până în vara lui 2026 cu Rapid

Articol de - Publicat sambata, 10 februarie 2024 14:01 / Actualizat sambata, 10 februarie 2024 14:50

La începutul acestui sezon, Rapid l-a transferat pe Claudiu Petrila (23 ani) de la CFR Cluj, sub formă de împrumut inițial, pe un sezon, cu prima opțiune de a-l transfera definitiv, ardelenii urmând să-i oprească un procent de 24% dintr-o eventuală vânzare mai departe. 

Gruparea alb-vișinie a achitat 500.000 de euro, urmând ca ulterior să mai dea încă 250.000 de euro pentru tranzacția definitivă. 

Simona Halep a revenit în țară. Extrem de iritată la aeroport: „Chiar e necesară nebunia asta?!”
PROCES HALEP
Simona Halep a revenit în țară. Extrem de iritată la aeroport: „Chiar e necesară nebunia asta?!”

Acest lucru s-a întâmplat înaintea duelului de campionat dintre cele două formații, programat în această seară, la ora 21:15. 

Claudiu Petrila, definitiv la Rapid. A semnat până în 2026

Mulțumiți de randamentul jucătorului, giuleștenii au activat clauza de cumpărare în această fereastră de mercato, achitând deja diferența către CFR, iar Petrila a semnat un contract valabil până în vara lui 2026. 

1,8 milioane de euroeste cota de transfer a lui Claudiu Petrila, aceasta crescând cu 200.000 euro față de cea pe care o avea la CFR Cluj, înaintea transferului în Giulești

El face parte din lotul bucureștenilor în această seară și ar putea intra pe gazon chiar în Gruia, împotriva fostei sale echipe. A jucat și în partida tur, contribuind cu un gol, ultimul, la victoria cu 3-1 împotriva ardelenilor.

Urmează Emmers, Papeau, Bamgboye și Ioniță II

Petrila devenise un titular incontestabil în tur, reușind să marcheze de 4 ori și să livreze alte 6 assisturi în cele 11 runde cât a jucat. S-a accidentat însă în runda a 14-a, în partida cu Universitatea Craiova, în care a dat și un assist. 

A avut o ruptură musculară mare și dificilă, care l-a ținut în afara terenului din octombrie până acum, când și-a făcut revenirea pe finalul meciului din runda precedentă, cu Oțelul, intrând în minutul 79 în locul lui Jayson Papeau.

În lotul Rapidului mai există și alți jucători aflați în ultimele 6 luni de contract, Xian Emmers, Jayson Papeau, Funsho Bamgboye și Alexandru Ioniță, cărora li se vor activa opțiunile de prelungire în scurt timp.

Match Quiz CFR Cluj - Rapid
Te pricepi la Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe meciul CFR Cluj - Rapid și câștigă premiile puse în joc.

Dan Șucu merge să vadă CFR Cluj - Rapid

Acționarul majoritar al Rapidului, omul de afaceri Dan Șucu, a anunțat că nu va lipsi de la importantul meci din Gruia. Și-a petrecut prima parte a zilei la serviciu, după care va ajunge la Cluj, însoțit de mai mulți colaboratori, cu un avion privat. 

60.000 de euroeste prima de victorie pentru întreaga echipă a Rapidului pentru meciul din această seară cu CFR Cluj

El lipsise de la meciul din Giulești cu Oțelul din cauza unor obligații private, participând la ora jocului cu gălățenii la o ceremonie în mediul de afaceri.

Tot despre CFR Cluj - Rapid:

Adrian Mutu, despre duelul cu Rapid, fosta sa echipă: „Le știu plusurile și minusurile, dar astea sunt chestii de bucătărie internă”
CFR - RAPID
Adrian Mutu, despre duelul cu Rapid, fosta sa echipă: „Le știu plusurile și minusurile, dar astea sunt chestii de bucătărie internă”
10 lucruri pe care să le urmărim în etapa #25. Îi merge lui Burmaz şi cu Mutu? + Olaru e aproape de o performanţă fantastică
LIGA 1
10 lucruri pe care să le urmărim în etapa #25. Îi merge lui Burmaz şi cu Mutu? + Olaru e aproape de o performanţă fantastică

Nu se mai ascund » Fostul fotbalist al Rapidului se iubește cu mama unui titular din Superliga

Lovit în cap cu un recipient din aluminiu, Novak Djokovic nu a participat la conferința de presă și a avut nevoie de îngrijiri medicale » Ce a provocat incidentul


Comentarii (10)
soimiisibiu
soimiisibiu  •  10 Februarie 2024, 20:00

Curios cum au plătit chiar înaintea meciului direct. Pana acum nu au avut timp? Mie îmi miroase a cumpărături de jocuri!!!!

Tzunnny
Tzunnny  •  10 Februarie 2024, 18:42

Clar, kefura v-a castiga 200%

dodo001
dodo001  •  10 Februarie 2024, 17:27

M-am mirat toamna trecuta cand l-au dat la Rapid. Oricum 750k e mult mai putin fata de cat cereau cei de la CFR Cluj pe el. S-au interesat multe echipe si la toate s-au cerut milioane. Apoi sa mergi la Rapid pentru doar 750k, pot sa spun ca e afacere.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează