FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Mutu pierde teren! Conducerea și liderii galeriei Rapidului și-au ales alt favorit pentru înlocuirea lui Mihai Iosif

Conducerea și suporterii îl vor pe Ianis Zicu, legat de club prin trecutul de jucător
Conducerea și suporterii îl vor pe Ianis Zicu, legat de club prin trecutul de jucător

Articol de - Publicat sambata, 26 februarie 2022 07:58 / Actualizat sambata, 26 februarie 2022 09:42

Rapid i-a transmis un ultimatum lui Mihai Iosif și a alcătuit o listă cu posibili antrenori. Adrian Mutu rămâne în continuare o soluție, dar conducerea și suporterii îl vor pe Ianis Zicu, legat de club prin trecutul de jucător.

Mihai Iosif a fost eroul promovării din vara trecută și a surprins în prima parte a sezonului cu rezultate foarte bune obținute și în prima ligă, dar și-a consumat aproape tot creditul în ultima vreme. 

Echipa nu a jucat foarte slab, dar înregistrează o serie dezastruoasă, cu numai trei victorii în ultimele 22 de partide și mai are numai șanse teoretice să prindă un loc în play-off.

Acționarul principal Victor Angelescu nici nu mai speră: „Eu am spus deja că nu mai cred că ne vom califica în play-off. Putem face tot felul de calcule, dar degeaba socotim ce ar trebui să se întâmple cu vecinele din clasament dacă noi nu câștigăm”.

Primul antrenament pe noua arenă din Giulești » Mihai Iosif, entuziasmat: „Am revenit acasă!” + Nemulţumirea lui Săpunaru: „Ăsta e singurul regret”
Rapid
Primul antrenament pe noua arenă din Giulești » Mihai Iosif, entuziasmat: „Am revenit acasă!” + Nemulţumirea lui Săpunaru: „Ăsta e singurul regret”

Mihai Iosif ia șase puncte sau pleacă de la Rapid

Angelescu a insistat că este exclus ca Iosif să fie demis imediat și că antrenorul va fi evaluat după următoarele trei runde: „Nu știu cum să fac să mă creadă lumea, văd că spun ceva și nu sunt luat în serios! Am zis că Iosif nu pleacă, măcar până la sfârșitul sezonului regulat!”.

Ca să-și poată păstra postul, „Miță” ar trebui să câștige măcar șase puncte din totalul de nouă posibile. Adversarele: Dinamo, FCU Craiova 1948 și Clinceni. Pe ilfoveni ar trebui să-i poată bate, mai greu va fi pentru formația lui Iosif în derby-ul de azi cu Dinamo și în deplasarea din Oltenia, pe un teren pe care trupa lui Mititelu evoluează din ce în ce mai bine.

Zicu a fost rapidist un an

Vișiniii l-au abordat pe Adrian Mutu, pe care îl doresc inclusiv capii galeriei. Și Mutu e interesat să semneze cu Rapid, însă masa suporterilor nu e încântată de aducerea lui și nici nu e toată conducerea de acord cu ideea de a-l angaja pe „Briliant”.

Fanii și oficialii sunt de acord mai degrabă să-l aleagă pe Ianis Zicu. El e pe margine de când a plecat de la Farul Constanța, pe care a condus-o în sezonul trecut din „B”. 

Mutu pierde teren! Conducerea și liderii galeriei Rapidului și-au ales alt favorit pentru înlocuirea lui Mihai Iosif
Ianis Zicu

Zicu are 38 de ani și a petrecut la Rapid un sezon, 2006-2007, în care a marcat 12 goluri doar în campionat. Giuleștenii erau încântați de randamentul său, dar l-au avut doar sub formă de împrumut și Dinamo l-a luat definitiv de la Inter Milano la capătul acelei stagiuni.

Nu m-am întâlnit cu Mutu, nu am negociat cu Laszlo Balint, chiar dacă au apărut știrile acestea. Nu am discutat cu niciun antrenor. Ar fi lipsă de respect să negociem câtă vreme Iosif e în funcție.

- Victor Angelescu, la DigiSport

Cu ce l-a supărat Șumudică

Deși e liber de contract, Marius Șumudică nu a apărut pe lista cu posibili antrenori ai Rapidului. El s-a enervat și i-a criticat și pe conducători, și pe suporteri din cauza aceasta:

„Galeria lui Dinamo l-a impus pe Bonetti antrenor, pe urmă l-a readus pe Rednic. Rapidiștii nu au făcut nimic pentru mine niciodată”. 

Șumi a povestit ieri la ProX că a avut o discuție cu președintele Daniel Niculae: „Mi-a zis că el m-ar angaja imediat, dar Angelescu a tăiat de pe listă numele meu. Cât o să fie Angelescu acționar, eu nu mai calc la Rapid!". 

Finanţatorul giuleştenilor a fost deranjat de declaraţiile făcute de Şumidin primii ani de la repornirea clubului: „Rapidul a murit! Eu nu recunosc clubul acesta nou, nu știu cine este!”.

VIDEO Mihai Iosif, declarații înaintea derby-ului Rapid - Dinamo

Citește și alte știri despre Rapid:

VIDEO + FOTO Primul antrenament pe noua arenă din Giulești » Mihai Iosif, entuziasmat: „Am revenit acasă!” + Nemulţumirea lui Săpunaru: „Ăsta e singurul regret”

Victor Angelescu, răspuns dur pentru Șumudică: „Pe mine nu mă sperie și nici nu poate să mă forțeze nimeni să fac ceva!”

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (16)
sprinjeanul
sprinjeanul  •  27 Februarie 2022, 17:13

a venit mircea lucescu acasa,oare nu-l intreaba nimeni nimic?

189254898748309
Claude SH  •  27 Februarie 2022, 12:10

Zicu, un om care mai mult face, decât vorbește. De aplaudat aceasta propunere

2177161549205487
Daniel Buriu  •  26 Februarie 2022, 11:25

Asa suntem noi, la inceputul campionatului, ne rugam sa nu retrogradam, acum vrem play-off!!! Bine ar fi. Hai Rapiduletul din Giulesti

Vezi toate comentariile (16)
Comentează