FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Dan Șucu, dezvăluiri de impact despre Daniel Niculae: „Asta crede. Are o doză de dreptate” + Îl „absolvă” pe „Bocciu”: „Sunt convins!”

Daniel Niculae și Dan Șucu / FOTO: Cristi Preda (GSP.ro)
Daniel Niculae și Dan Șucu / FOTO: Cristi Preda (GSP.ro)

Articol de - Publicat marti, 19 martie 2024 20:00 / Actualizat marti, 19 martie 2024 20:14

Dan Șucu (60 de ani), acționarul majoritar de la Rapid, a dezvăluit cum se simte în prezent președintele clubului, Daniel Niculae, cercetat în libertate în dosarul privind introducerea materialelor pirotehnice pe stadioanele de fotbal ♦ Șucu a comentat și demersul galeriei de la ultimul meci acasă, 1-2 cu Farul, în care rapidiștii nu și-au încurajat favoriții.

Pe 14 martie, Daniel Niculae a fost audiat vreme de două ore într-un dosar penal în care procurorii anchetează constituirea unui „grup infracțional organizat care avea drept scop introducerea și folosirea materialelor pirotehnice în incinta stadioanelor de fotbal, în timpul desfășurării meciurilor, tulburarea ordinii și liniștii publice prin violențe asupra bunurilor și distrugerea suprafeței de joc prin folosirea materialelor pirotehnice”.

Adrian Mutu, la operație în Turcia: „Zici că-i aveam pe Robert Niță și Messi pe extreme! Nu e dureros”
INEDIT
Adrian Mutu, la operație în Turcia: „Zici că-i aveam pe Robert Niță și Messi pe extreme! Nu e dureros”

Dan Șucu: „Daniel Niculae este foarte afectat, crede că i-a fost afectată credibilitatea”

Niculae nu a fost reținut, este cercetat în libertate, dar situația a lăsat urme. La 5 zile distanță, acționarul majoritar al Rapidului, Dan Șucu, a dezvăluit că președintele clubului este „foarte afectat”.

„Daniel este foarte afectat, îl văd afectat. Din punctul lui de vedere, și are o doză de dreptate, credibilitatea lui este afectată. Este mai greu acum să susțină el ceva personal. Probabil va dura puțin până vom putea lămuri toate problemele astea”, a afirmat Șucu la „Fotbal Club”, pe DigiSport.

Dan Șucu: „Sunt convins că decizia de a nu încuraja echipa nu a venit de la Liviu”

Referitor la demersul galeriei de a nu încuraja echipa la prima partidă din play-off, 1-2 cu Farul, în semn de protest față de arestul preventiv al liderului ultrașilor, Liviu „Bocciu” Ungurean, Șucu a afirmat:

„Galeria, pentru Rapid, este extrem de importantă. Legătura dintre public și echipă este probabil mai importantă decât la orice alt club din România. Echipa are nevoie seriosă de încurajările publicului. Că încurajările se întâmplă la Iași, pe Giulești, la Cluj sau Arad, ele trebuie să se întâmple, pentru echipă este foarte, foarte important, pentru imaginea clubului, este un factor diferențiator.

Despre faptul că Liviu este în clipa de față arestat nu știu ce să zic. Este o povară psihologică într-o oarecare măsură, pentru că noi simțim nevoia existenței unei galerii.

Decizia de a nu încuraja echipa cu Farul nu consider că a fost o decizie bună. Sunt convins decizia că nu a venit de la Liviu, nu cred că el personal ar fi încercat să transmită un mesaj. Puteam să transmitem 10 minute mesajul respectiv și după aceea să începem din nou cu încurajările, cum s-a mai întâmplat.

Galeria este un organism viu, complet independent și, din câte înțeleg eu acum, pe măsură ce avansez, într-un oarecare conflict permanent cu conducerea. Nu intenționăm să intervenim în niciun fel acolo, nu suntem bineveniți în deciziile și în viața galeriei”.

Auzisem că ar fi fost luat [la audieri] cu mascații. Nu, au fost 2 oameni care au mers acolo, l-au convocat într-un mod - înțeleg eu - civilizat.

- Dan Șucu, acționar majoritar Rapid

VIDEO. Dan Șucu și Daniel Niculae au refuzat dialogul după Rapid - Farul 1-2

Mai multe știri din Superligă:

I-au obținut semnătura lui Paul Papp, intrat în ultimele 6 luni de contract
ANUNȚ
I-au obținut semnătura lui Paul Papp, intrat în ultimele 6 luni de contract
Adrian Mititelu îi dă replica lui Basarab Panduru » Ce se întâmplă cu Nicolo Napoli
FCU CRAIOVA
Adrian Mititelu îi dă replica lui Basarab Panduru » Ce se întâmplă cu Nicolo Napoli

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (18)
mcorneli46
mcorneli46  •  20 Martie 2024, 16:59

saracul sucu nu vrea sa inteleaga galeria si antrenorul de copii al rapidului a facut poza cu arme si a postat niste cuvinte, baga in stadion petarde cu acordul clubului prin nico fiind interceptate convorbiri tlf si sustine ca nu sa intamplat nimic. eu din cauza la golanii din galerie nu mai merg la stadion de aprox 7 ani. si apropo cat e de corect fata de competitie luis munteanu mai are un meci cu rapidul si el a contactat fiorentina pt transfer mai si facand anuntul. CREDEAM CA SUCU E ALTFEL DE PATRON DAR E SI EL UN FEL DE BEECALI.

babinu
babinu  •  20 Martie 2024, 09:37

Plin de pilde si povetze nea Cap de Dop precum dosul de gaze. Sper ca mai are timp si sa vanda canapele, ca nu-i un efort scurt sa bagi atatia bani in echipa, ca sa mai dea jucatori si pe la altii, in galerie, ca sa nu-l injure birjarii de fata cu nevasta si la presa, ca sa-l perie si sa scrie articole lungi si dese. Ca altfel ajunge ca Rotaru, sa se milogeasca de unu' si de altu' sa mai cumpere un procent-doo sau ca Varga, sa deschida scoli de fotbal prin curtile bisericilor din Africa, doar doar o mai gasi vreunu' pe acolo sa dea 5 goluri cu vecinii din Voluntari si sa i-l vanda lui nea Shucu pe 1 milion.

freddy
freddy  •  20 Martie 2024, 09:13

RapidTV? SucuTV? Omul e destept. Daca nu era la Rapid ramanea 1 ron la o emisiune fara rating. Asa, a devenit vedeta nationala. Asteptam cu interes primele declaratii despre cum ar trebui sa joace echipa, ce transferuri ar trebui sa faca, cine ar trebui sa plece si cine cu cine ar trebui schimbat la pauza :))))) Inca putin. E pe drumul cel bun :)))

Vezi toate comentariile (18)
Comentează