FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - DINAMO 3-1

Ce i-a plăcut lui Mutu și ce l-a nemulțumit pe tehnicianul Rapidului în victoria clară cu Dinamo

Adrian Mutu, antrenor Rapid // foto: Cristi Preda - GSP +26   FOTO
Adrian Mutu, antrenor Rapid // foto: Cristi Preda - GSP

Articol de GSP - Publicat duminica, 13 martie 2022 22:50 / Actualizat duminica, 13 martie 2022 23:45

Adrian Mutu (43 de ani), antrenorul lui Rapid, a comentat victoria cu Dinamo, 3-1

Mutu a ajuns la a doua victorie în două meciuri pe banca lui Rapid, dar nu se lasă dus de val. „Briliantul” spune că victoria din această seară, prima a Rapidului împotriva lui Dinamo după aproape 14 ani, este una „de moral”.

Fotbalistul din Rapid - Dinamo care l-a „vrăjit” pe Dragomir: „Datorită familiei mele a ajuns la echipă. Nu sunt mulți așa în Europa!”
RAPID - DINAMO 3-1
Fotbalistul din Rapid - Dinamo care l-a „vrăjit” pe Dragomir: „Datorită familiei mele a ajuns la echipă. Nu sunt mulți așa în Europa!”

Concluziile lui Adrian Mutu după Rapid - Dinamo 

„Am avut un meci liniștit, nu am suferit prea mult. Sunt mulțumit în primul rând de joc și de atitudinea băieților, îi felicit, dar rămâne un simplu joc, chiar dacă a fost cu Dinamo. De mâine îl voi uita, ne așteaptă alte meciuri. E o victorie importantă, de moral, Rapid a așteptat 14 ani această victorie. A venit acum, important e că suntem pe un drum bun. Sper să fim din ce în ce mai bine. 

O văd capabilă pe Dinamo să se salveze de la retrogradare. Pentru ea fiecare meci e capital. Am fost mai pregătiți mental decât ei, s-a văzut pe teren.

Le-am spus jucătorilor să se bucure acum, iar de mâine să se concentreze pe următorul meci. Nu trebuie să facem prea mare sărbătoare, important e să avem continuitate în victorii. Ei știu foarte bine că concentrarea și atitudinea fac diferența”, a spus Mutu la TV Digi Sport. 

Mutu l-a lăudat pe Adrian Bălan, autorul golului 3...

Pe Bălan îl știu din 2018, l-am antrenat la Voluntari. Tot îi spuneam: «bă, poate dai și tu un gol». Până la urmă a venit într-un derby, dar în afară de gol a luptat pentru echipă, a câștigat foarte multe dueluri, aeriene în special, s-a pus în slujba echipei, ceea ce este important. Probabil mingea nu s-a învârtit în aer și a căpătat o traiectorie ciudată pentru portar.

... dar a fost nemulțumit de golul primit:

Am luat un gol pe o greșeală copilărească, nu e în regulă, la ce experiență avem acolo. În repriza a doua, după schimbările făcute de Uhrin, nu am mai avut posesia din prima repriză. 

Despre golul 2, înscris de Kait, Mutu a spus: „Lucrez foarte mult ofensiv, îmi place să le dau libertate jucătorilor la 20 de metri de poartă, acolo treaba antrenorilor se cam termină. Acolo intervine fantezia jucătorilor, iar eu îi las liberi, pentru că sunt jucători plini de talent, să se lase conduși de instinct și să se bucure de fotbal, asta este cel mai important”.

Șumudică n-a avut milă de Dinamo: „Nu-mi explic cum au ajuns astfel de jucători la această echipă”

Alex Ioniță II a deschis scorul cu Dinamo și a dezvăluit la final ce i-a cerut Mutu înaintea meciului

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (3)
ucluj2011
ucluj2011  •  14 Martie 2022, 11:30

Felicitări Mutu! Felicitări Rapid!

10153267892110559
Dumitru Ciobanu  •  14 Martie 2022, 07:34

Ce atâta laudă sa jucat cu o echipă retrogradată din liga 2 meci slab dacă prinde așa o echipă debusolată dai multe goluri Rapid a rămas iar în urma UTEi pentru un gol mai puțin marcat si la clasamentul regulat cât și acum și de aici și bani pierduți.Mutu nu a făcut nimic în plus față de Iosif doar numele care nu joacă și în teren.Să vedem când joacă cu Craiova,Mioveni și atunci să pune-ți poza cu Mutu râzând.

luker
luker  •  14 Martie 2022, 06:44

Isi revine in cateva etape si la vara e pa.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează