FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - DINAMO 4-0

VIDEO Săpunaru, discurs de lider în vestiar, la Rapid - Dinamo: „Asta își doresc! Hai, strong!”

Cristi Săpunaru, în centru // sursă foto: captură video RapidTV
Cristi Săpunaru, în centru // sursă foto: captură video RapidTV

Articol de - Publicat sambata, 02 septembrie 2023 09:28 / Actualizat sambata, 02 septembrie 2023 09:38

Cristian Săpunaru (39 de ani), căpitanul lui Rapid, a ținut un discurs mobilizator în vestiar, de față cu coechipierii și staff-ul tehnic, chiar înainte de meciul cu Dinamo. Vorbele fundașului par să fi avut efect, giuleștenii au câștigat derby-ul fără drept de apel, 4-0.

Seara trecută, Rapid a primit vizita rivalei locale Dinamo, în unul dintre meciurile cu mare încărcătură din etapa a opta a SuperLigii.

Începutul de meci echilibrat nu i-a ajutat prea tare pe oaspeți. Ușor, ușor, Rapid s-a descătușat și a înscris de 4 ori în poarta dinamovistă, pentru un scor final usturător, 4-0.

În această dimineață, Rapid a publicat pe contul oficial de Facebook un video cu discursul pe care l-a ținut căpitanul Cristian Săpunaru înainte de meci. Căpitanul alb-vișiniu a încercat să-și mobilizeze colegii, astfel încât aceștia să fie conectați la miza partidei încă din primul minut.

Cornel Dinu, intervenție furibundă după Rapid - Dinamo: „L-au adus direct de la Carnaval” + „Mă trec fiorii când îl văd la TV”
RAPID - DINAMO 4-0
Cornel Dinu, intervenție furibundă după Rapid - Dinamo: „L-au adus direct de la Carnaval” + „Mă trec fiorii când îl văd la TV”

VIDEO. Cristi Săpunaru, discurs de lider înainte de Rapid - Dinamo 4-0

Spiritul Rapidului

🎥 Spiritul Rapidului ✊

Publicată de FC Rapid 1923 pe Vineri, 1 septembrie 2023

„Nu cred că e nevoie să vă spun ce meci e ăsta de astăzi. Nu trebuie să vă spun cum trebuie să intrați pe teren fiecare, cum trebuie să jucăm de la început până la sfârșit. Astea sunt cele mai importante meciuri pentru noi, sunt derby-uri, și nu avem voie niciodată să le pierdem.

Intrați cum am intrat până acum, la 100%, dați tot ce aveți mai bun, și ăștia din tribune o să aplaude la sfârșit. Pentru că asta își doresc: tare de la început, 95 sau 100 de minute. O familie, o singură familie trebuie să fie aici, Rapid București.

Hai, strong, from the beginning! (n.r. - tare de la început). Noi suntem Rapid București, îi reprezentăm pe ăia din tribune și trebuie să luăm 3 puncte azi. 1, 2, 3, și... Hai, Rapidul!”, a spus Săpunaru, în timp ce se bucura de atenția colegilor și staff-ului.

Titular, Săpunaru a jucat 79 de minute cu Dinamo. Accidentat și cu cartonaș galben, Cristiano Bergodi a ales să-l schimbe cu Iulian Cristea.

Mai multe știri despre Rapid - Dinamo:

Scenografia interzisă dinamoviștilor reprezenta un mesaj cu conotații rasiste la adresa rapidiștilor

Notele GSP, după Rapid - Dinamo: 7 „câini” au luat 3

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
lefter_popescu
lefter_popescu  •  02 Septembrie 2023, 14:42
Postat de planetfun pe 02 Septembrie 2023, 10:27

Sunt strong, da penaltyul ala a fost...soft. Din oficiu.

Amice iar ai vorbit ca Gigi Valiza? Sa nu-mi spui ca Istvan e de vina ...ca doar e " la moda" sa dam în el pt ca asa vor fcsbistii.

lefter_popescu
lefter_popescu  •  02 Septembrie 2023, 14:40
Postat de sevilla_19.86 pe 02 Septembrie 2023, 10:41

Bunicuța sapu uita ca titlu se pierde cu echipele mici...nu in derby.uri.

Ai dreptate amice, se mai pierde și cu ajutorul lui nea Bricheta și Mitica Dragomir.

81mada
81mada  •  02 Septembrie 2023, 12:05

No comment…

Vezi toate comentariile (6)
Comentează