FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID-DINAMO 3-1

Daniel Niculae, surprins după victoria cu Dinamo: „Nu m-am gândit că le putem da multe”

Rapid s-a impus cu 3-1 în derby-ul cu Dinamo
Foto:GSP
Rapid s-a impus cu 3-1 în derby-ul cu Dinamo Foto:GSP

Articol de GSP - Publicat luni, 14 martie 2022 09:05 / Actualizat luni, 14 martie 2022 09:18

La Mioveni, în prima etapă din play-out, Rapid a învins-o pe Dinamo, scor 3-1, într-un derby fără spectatori. Daniel Niculae, președintele giuleștenilor s-a declarat surprins de lejeritatea cu care echipa sa a câștigat.

Cornel Dinu dă de pământ cu jucătorii lui Dinamo după eșecul cu Rapid: „De cascadorii râsului! Sub valoarea echipelor din Liga 2”
RAPID-DINAMO 3-1
Cornel Dinu dă de pământ cu jucătorii lui Dinamo după eșecul cu Rapid: „De cascadorii râsului! Sub valoarea echipelor din Liga 2”

„Un meci cu Dinamo este întotdeauna un derby, nu i-am bătut până acum în acest sezon, iar în Ștefan cel Mare am egalat târziu cu o super execuție. Aveam nevoie de 3 puncte și de rezultate bune. Acum pregătim următorul meci, sperăm să fim pe prima poziție. 

2-0 e periculos, nu m-am gândit că le putem da multe, trebuie să fii cu picioarele pe pământ, pentru că se poate schimba jocul de la o fază la alta, ați văzut cum ne-au egalat (n.r. - Dinamo nu a egalat). Voiam să mai dăm goluri pentru că asta lucrăm mereu la antrenament. 

Felicit băieții și stafful tehnic. Am văzut lucruri bune, dar sunt și lucruri de pus la punct și sunt sigur că Mutu și colaboratorii săi le-au văzut și le vor remedia. O victorie cu Dinamo rămâne o victorie cu Dinamo”, a declarat Daniel Niculae la digisport.

Daniel Niculae: „Le doresc să rămână în prima ligă”

Președintele Rapidului și-a lăudat jucătorii pentru prestația avută, dar a avut și un mesaj pentru rivalii de la Dinamo, cărora le dorește să se salveze de la retrogradare.

„Niciun meci nu e ușor, noi am dovedit-o în acest campionat, de exemplu în Stefan cel Mare, când am egalat in ultimul minut, apoi la Clinceni. Am făcut meciuri foarte bune cu echipele foarte bune, care se bat și acum la campionat. Dar ne trebuie puncte, indiferent de adversar. 

E luptă mare, sunt echipe importante, dar trebuie să luăm pas cu pas și așa vom face până în ultima etapă. Am remarcat toți jucătorii, echipa, e meritul întregii echipe, ne bucurăm că am bătut Dinamo după o perioadă lungă de secetă. Le doresc să rămână în prima ligă”, a mai spus Niculae.

VIDEO Rapid - Dinamo 3-1 // Adrian Bălan: „Am obținut o victorie importantă”

Citește și alte știri din Liga 1:

Șumudică n-a avut milă de Dinamo: „Nu-mi explic cum au ajuns astfel de jucători la această echipă”
RAPID - DINAMO 3-1
Șumudică n-a avut milă de Dinamo: „Nu-mi explic cum au ajuns astfel de jucători la această echipă”
„Knuckleball”, procedeul à la Cristiano Ronaldo prin care Rapid a făcut 3-1 cu Dinamo
RAPID - DINAMO
„Knuckleball”, procedeul à la Cristiano Ronaldo prin care Rapid a făcut 3-1 cu Dinamo

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (1)
ucluj2011
ucluj2011  •  14 Martie 2022, 11:55

Daniele (Niculae) , în turul și returul sezonului regular nu i-ați bătut pe Dinamo pentru că așa ați vrut voi , să nu câștigați. Am impresia că nici golul egalizator din minutul 90 al meciului din Tur , al lui Carnat , nu era în "scenariu"!!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează