FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

CORESPONDENȚĂ DIN SLOVACIA A salvat-o pe Rapid în primul amical, apoi a discutat cu reporterul Gazetei: „Vrem să implementăm lucruri noi”

Paul Iacob a înscris în Rapid - Dunajska Streda 1-1 // foto: Cristi Preda, GSP +44   FOTO
Paul Iacob a înscris în Rapid - Dunajska Streda 1-1 // foto: Cristi Preda, GSP

Articol de - Publicat miercuri, 28 iunie 2023 17:23 / Actualizat miercuri, 28 iunie 2023 18:38

Paul Iacob, 27 de ani, și-a exprimat gândurile vizavi de ceea ce va urma în campionat de la mijlocul lunii iulie, după ce a marcat golul egalării, în minutul 90, în amicalul Rapid - Dunajska Streda 1-1.

  • Reporterul Eduard Apostol și fotoreporterul Cristi Preda se află în cantonamentul Rapidului din Slovacia, de unde transmit corespondențe pentru GSP.

Paul Iacob a urcat în careu la ultima fază a amicalului cu Dunajska Streda (1-1), a reluat cu capul, dintre doi apărători adverși, aducând remiza. Integralist, fotbalistul este gata să se lupte pentru un post de titular sub comanda lui Adrian Mutu, mai ales că va avea concurență acerbă, cu „clasicii” Săpunaru, Dragoș Grigore și Iulian Cristea, dar și cu Cristi Ignat, 20 de ani. 

Revanșa „Bursucului”: Petrescu a spulberat echipa care i-a stricat debutul la Jeonbuk
COREEA DE SUD
Revanșa „Bursucului”: Petrescu a spulberat echipa care i-a stricat debutul la Jeonbuk

VIDEO. Concluziile lui Paul Iacob după amicalul Rapid - Dunajska Streda 1-1

Iacob este pregătit de duelurile ce vor urma, în condițiile în care Rapid vrea să se bată pentru titlu.

„Am văzut și declarația lui Gigi Becali, și pe cea a patronului nostru. Nu mai are rost să comentez eu aceste lucruri. Dacă va fi război în Liga 1? Să fie război în sensul bun, în spiritul de luptă, să nu se treacă peste limita regulamentului. Sunt mai multe echipe puternice. Aștept cu nerăbdare meciurile oficiale, care te fac să devii mai bun”, a precizat apărătorul Rapidului.

Paul Iacob: „Vrem fotbal frumos la Rapid” 

Adrian Mutu vrea să schimbe abordarea echipei sale, s-a observat și la primul amical că Rapid vrea să înceapă să construiască de la linia careului de 6 metri, fără degajări.

„Am încercat lucruri noi, pe care vrem să le implementăm la echipă. Încercăm să practicăm un fotbal cât mai frumos, iar ceea ce se joacă presupune și să începem calm, cu mingea, din propriul careu”, a adăugat Paul.

Paul Iacob: „Acesta este spiritul Rapidului”

Stoperul nu este mirat de faptul că Rapid a reușit să egaleze la ultima fază, după ce antrenorul le-a cerut în ultimele 10 minute să nu se grăbească, ci să construiască inteligent. 

„Am egalat pentru că este ceva ce definește clubul Rapid: spiritul nostru. A fost bine că n-am renunțat până la ultima fază”, a replicat Iacob.

Deocamdată, suntem în cantonament, înaintea sezonului. Ne pregătim cât mai bine, apoi vrem să facem impresie bună la meciurile oficiale. Am văzut multe transferuri la toate echipele, să vedem cum se va adapta fiecare la noua formație.

Arbitrii vin să-și facă treaba, dar, din păcate, n-a fost cel mai OK "central" cu slovacii. A lăsat jocul foarte, foarte liber, chiar peste limita regulamentului. Mă bucur că am ieșit sănătoși, fără accidentări. Un arbitru atipic, cred că era mai interesat de vorbit decât de ceea ce impunea meseria lui.

- Paul Iacob, fundaș Rapid

Citește și: 

Fotbalist istoric pentru Rapid, poveste emoționantă în direct: „Tata a vândut casa pentru a-mi îndeplini visul. La o săptămână debutam contra lui Dinamo în Liga 1”
GSP LIVE
Fotbalist istoric pentru Rapid, poveste emoționantă în direct: „Tata a vândut casa pentru a-mi îndeplini visul. La o săptămână debutam contra lui Dinamo în Liga 1”
3 detalii din cantonamentul Rapidului » „Atu-ul” lui Cîrjan și mesajul lui Braun: „L-am salvat pe Florinel Coman”
RAPID
3 detalii din cantonamentul Rapidului » „Atu-ul” lui Cîrjan și mesajul lui Braun: „L-am salvat pe Florinel Coman”

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează