FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - FARUL

Începe play-off-ul Superlgii! Când se joacă Rapid-Farul, primul meci al etapei

Articol de - Publicat duminica, 10 martie 2024 19:20 / Actualizat luni, 11 martie 2024 13:09

După 4-0 cu FCSB, Rapid se pregătește de primul meci din play-off, cu Farul.

Formația alb-vișinie a terminat sezonul regulat pe locul 2, ceea ce înseamnă că va debuta în play-off cu locul 4, pe care a terminat Farul, campioana din sezonul trecut.

Rapid - Farul se joacă vineri, 15 martie

Formația alb-vișinie a anunțat pe contul de Facebook când va debuta în noul sezon, deși LPF încă nu a pus programul. Astfel, potrivit anunțului făcut de giuleșteni, Rapid va juca vineri, 15 martie, cu Farul. Meciul de pe Giulești va începe la 20:30. Și va putea fi urmărit în format liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe PrimaSport, OrangeSport și DigiSport.

Dan Șucu își face calculele pentru titlu: „Sper să nu mai avem astfel de episoade”

După victoria entuziasmantă a echipei sale în derby-ul cu FCSB, Dan Șucu, acționarul principal al Rapidului, a vorbit despre lupta la titlu.

„Play-off-ul va fi unul foarte interesant. Mi-e frică de toate adversarele, nu din cauză că nu am încredere în echipa mea, ci pentru că fotbalul este imprevizibil. Fiindcă, să fim corecți, FCSB este o echipă foarte puternică.

Am simțit asta în prima repriză. Iar scorul de pe tabelă nu reprezintă diferența dintre noi și ei, asta e evident. Să privești de sus orice adversar, asta e aroganță. De asta mi-e frică. Și sper ca la noi să nu mai apară”, a spus Dan Șucu pentru Gazeta Sporturilor.

După meciul de la Iași, spuneam că poate suntem prea puțini cei care credem în acest obiectiv, câștigarea titlului. Dar cred că acum suntem mai mulți. Oricum, încă n-am câștigat decât o bătălie. Mai e mult până la titlu. Dar suntem acolo, luptăm

- Dan Șucu, acționar majoritar Rapid

VIDEO. Imagini FABULOASE cu Dan Șucu și Victor Angelescu înainte de Rapid - FCSB 4-0

Citește mai multe știri din Superligă:

Rapid plusează și la imagine » Prezență-surpriză alături de Diana Șucu în lojă: femeia care a salvat România de la un adevărat dezastru!
RAPID
Rapid plusează și la imagine » Prezență-surpriză alături de Diana Șucu în lojă: femeia care a salvat România de la un adevărat dezastru!
Ionel Ganea, după Rapid - FCSB 4-0: „Bergodi l-a surclasat pe Guardiola din Pipera” + „Nu-mi mai amintesc de un derby între cele două echipe în care una dintre ele să nu existe”
Rapid - FCSB 4-0
Ionel Ganea, după Rapid - FCSB 4-0: „Bergodi l-a surclasat pe Guardiola din Pipera” + „Nu-mi mai amintesc de un derby între cele două echipe în care una dintre ele să nu existe”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
fcbs_pcr_ceauseii
fcbs_pcr_ceauseii  •  11 Martie 2024, 18:47

Omenie a fost și cu fcsb 4-0!!! Omenie o să facă fcsb cu craiolguta cu Sepsi cu faru

fcbs_pcr_ceauseii
fcbs_pcr_ceauseii  •  11 Martie 2024, 17:34

Prima omenie cu *** 4 -0 ????

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

soimiisibiu
soimiisibiu  •  11 Martie 2024, 13:21

Prima.omenie a playoful ui anti FCSB

Vezi toate comentariile (4)
Comentează