FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - FARUL 1-2

VIDEO + FOTO Scene incredibile în Giulești » S-au revoltat împotriva ultrașilor din Peluza Nord, imediat după golul Rapidului

Înaintea meciului cu Farul, fotbaliștii Rapidului au purtat un mesaj de susținere pentru Liviu „Bocciu” Ungurean. +13   FOTO
Înaintea meciului cu Farul, fotbaliștii Rapidului au purtat un mesaj de susținere pentru Liviu „Bocciu” Ungurean.

Articol de , , - Publicat vineri, 15 martie 2024 22:22 / Actualizat sambata, 16 martie 2024 00:41

Înaintea meciului cu Farul, fotbaliștii Rapidului au purtat un mesaj de susținere pentru Liviu „Bocciu” Ungurean. Liderul galeriei giuleștene a fost reținut de autorități pentru 30 de zile, acuzat de constituirea unui grup infracțional organizat.

Rapidiștii din Peluza Nord au fost alături de liderul ultrașilor giuleșteni și au ales să nu susțină echipa. Liviu Ungurean, aflat în custodia autorităților, nu a putut fi prezent la meciul cu Farul.

FOTO. Mesaje de susținere pentru Liviu „Bocciu”Ungurean, la Rapid - Farul

+4 FOTO

Înaintea fluierului de start, la poza oficială, elevii lui Cristiano Bergodi au avut în față mesajul „Bocciu liber”.

Peluza a protestat pe durata întregului meci și a refuzat să cânte. Mai multe mesaje de susținere au apărut în stadion: „Libertate pentru suporteri”, „Bocciu liber” sau „ultrași liberi”.

La un moment dat, Paul Iacob, fundașul Rapidului, a făcut semne disperate către ultrașii din peluză, cerând sprijinul suporterilor, dar doar Tribuna 2 a ales să susțină echipa.

Scene incredibile au avut loc în repriza secundă, imediat după golul marcat de Rrahmani din penalty. Ultrașii din Peluza Nord au strigat: „Libertate pentru suporteri”, moment în care suporterii de la tribune au început să huiduie și să le reproșeze fanilor de la peluză că nu susțin Rapidul!

FOTO. Daniel Niculae, prezent în tribune la Rapid - Farul

Rapid - Farul
Rapid - Farul
Rapid - Farul
Rapid - Farul
Rapid - Farul
+9 FOTO

Președintele Rapidului a avut o zi plină. A participat la ședința Comitetului Executiv al FRF, iar la câteva ore distanță și-a făcut apariția în tribunele arenei din Giulești.

Niculae s-a salutat cu Robert Niță, apoi și-a ocupat locul în lojă lângă finanțatorii Dan Șucu și Victor Angelescu. Atmosfera a fost degajată, cei trei au discutat cu zâmbetul pe buze. Pare că dosarul nu s-a numărat printre subiecte.

La un moment dat, grupului i s-a alăturat și Nicolae Cristescu, fostul finanțator al Rapidului.

Rapid și FRF, alături de Daniel Niculae

Dan Șucu, principalul finanțator al Rapidului, și Răzvan Burleanu, președintele FRF, îi acordă prezumția de nevinovăție lui Daniel Niculae și nu iau în calcul nicio posibilă sancțiune.

Nu știu ce a cerut Jandarmeria, nu a ajuns la mine nicio solicitare. Ce pot să spun despre cazul Rapid, pentru că Daniel Niculae a fost prezent astăzi în ședința CEx, este că s-a numărat printre subiectele de pe ordinea de zi.

În momentul de față, ca Federație, așteptăm mai multe informații din partea instituțiilor abilitate. În momentul de față, Daniel Niculae se bucură de prezumția de nevinovăție. Nu a fost foarte comod ca astăzi să participe la o ședință a CEx. Sper să fie suficient de puternic pentru a face față și lumină, pentru a reveni cât mai devreme la viața normală.

Așteptăm mai multe informații cu privire la evoluția acestui dosar. Urmărim ce se întâmplă, dacă se începe sau nu urmărirea penală în cazul lui

- Răzvan Burleanu, președinte FRF

Detalii esențiale din cazul care a zguduit clubul Rapid și fotbalul românesc:

  • Este vorba despre un dosar penal de amploare instrumentat de procurorii DIICOT;
  • Daniel Niculae e suspectat că ar fi complice cu liderii de galerie de la Rapid în vederea introducerii materialelor pirotehnice în stadion;
  • Procurorii au pus în aplicare 28 de mandate de aducere și au percheziționat locuințele suspecților;
  • Au fost găsite arme de foc, puști și pistoale!
  • La audieri au fost aduși până acum mai mulți lideri de galerie de la Rapid.
  • Daniel Niculae a părăsit sediul poliției după două ore de audieri și va fi cercetat în stare de libertate. Ce riscă (AICI), dacă va fi găsit vinovat
  • Surse judiciare, pentru GSP: Daniel Niculae, urmărit penal în calitate de suspect! Are același statut cu „Bocciu”
  • Liderul galeriei Rapidului a fost reținut pentru 30 de zile.

Citește și alte știri din Superligă:

Răzvan Burleanu, vești importante pentru formațiile din primele două ligi » Au fost anunțate datele
CEx
Răzvan Burleanu, vești importante pentru formațiile din primele două ligi » Au fost anunțate datele
FCSB vs. Rapid, comparație amplă în direct » 7 criterii esențiale au stabilit o diferență URIAȘĂ!
FCSB vs. Rapid
FCSB vs. Rapid, comparație amplă în direct » 7 criterii esențiale au stabilit o diferență URIAȘĂ!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (37)
istet10
istet10  •  17 Martie 2024, 16:25
Postat de 88gore88 pe 16 Martie 2024, 11:20

Nu inteleg atitudinea galeriei.Prin probele adunate de autoritati e clar ca Rapid trebuie sa gaeasca inlocuitori pt Bocciu si Niculae.In cazul lor,cea mai favorabila pedeapsa va fi de interdictie pe stadioane ani de zile.Faptul ca au tacut mâlc in semn de protest a fost cea mai nefericita alegere.

Adica nu se desolidarizeaza de infractori.

88gore88
88gore88  •  16 Martie 2024, 11:20
Postat de istet10 pe 15 Martie 2024, 23:09

Un dinamovist cu care sunt de acord in acest caz.

Nu inteleg atitudinea galeriei.Prin probele adunate de autoritati e clar ca Rapid trebuie sa gaeasca inlocuitori pt Bocciu si Niculae.In cazul lor,cea mai favorabila pedeapsa va fi de interdictie pe stadioane ani de zile.Faptul ca au tacut mâlc in semn de protest a fost cea mai nefericita alegere.

red.1
red.1  •  16 Martie 2024, 08:04
Postat de allez.les.rouges pe 15 Martie 2024, 23:52

Se trag toate sforile că clona FCSB sa fu.re cu orice chip campionatul! Nu vă duceți după fentă! Aceste 3 pcte se vor duce fără luptă la FCSB. Fotbal gigist de cumetrie!

Esti prost? Au jucat prost. Si gata. Capul sus. Mergem inainte.

Vezi toate comentariile (37)
Comentează