FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

VIDEO Gigi Becali, avertizat de un rival: „E un personaj care uneori spune lucruri amuzante. E simpatic, dar se grăbește”

Gigi Becali FOTO: Ionuţ Iordache
Gigi Becali FOTO: Ionuţ Iordache

Articol de , , - Publicat duminica, 03 martie 2024 09:00 / Actualizat duminica, 03 martie 2024 09:44

Cristiano Bergodi, antrenorul Rapidului, a comentat declarațiile date de Gigi Becali, care spune că e sigur că FCSB va câștiga titlul în Superligă.

Tehnicianul giuleștenilor s-a amuzant când a fost întrebat de declarația patronului FCSB și a spus că acesta s-a grăbit când a declarat cum va sărbători câștigarea titlului.

Cristiano Bergodi, anunț despre Borza și Albu: „S-a terminat”
CSU CRAIOVA - RAPID
Cristiano Bergodi, anunț despre Borza și Albu: „S-a terminat”

VIDEO. Cristiano Bergodi, replică pentru Gigi Becali

„Cred că domnul Becali se grăbește puțin. E simpatic. Se grăbește, dar e un personaj care uneori spune lucruri amuzante. Poate spune ce vrea, dar noi ne continuăm lupta.

Suntem bucuroși că suntem pe locul 2 și vom ataca titlul în play-off. Noi am arătat bine când am jucat bine cu echipele din primele 6. Acum vor fi doar echipe de play-off și sper să arătăm cum am arătat cu echipele foarte bine. Trebuie să fim constanți și să jucăm mai bine. Va fi foarte importantă și pregătirea fizică și trebuie să fim bine pregătiți. Sunt meciuri cu intensitate.

Aș vrea s-o văd pe FCSB două luni fără doi jucători importanți și după să vorbim. Noi am avut trei jucători. Să-i văd pe ei fără doi jucători importanți și după vedem. Dar sunt sigur că ne putem bate la titlu”, a declarat Cristiano Bergodi la conferința de presă de dinainte meciului CSU Craiova – Rapid (luni, 20:00).

Veți vedea cele mai frumoase artificii din viața voastră, vor fi pregătite de la al 4-lea sau al 5-lea meci din play-off, le voi da pe Arena Națională. Vom da la fiecare meci după primele cinci numai artificii, artificii, artificii!

Voi ieși pe Maybach, ca pe vremuri, o să dau comandă de niște artificii care să ajungă până la șinele de tren (n.r. lângă stadionul Rapidului). Eu glumesc, nu e trufie sau mândrie.

- Gigi Becali

Bergodi prefera Rapid - FCSB pe Giulești

Apoi a vorbit despre decizia conducerii de a muta meciul cu FCSB, din ultima etapă de play-off, pe Arena Națională.

„FCSB are puncte de reper pe Arena Națională, joacă mereu acolo acasă. Noi am jucat acolo doar în deplasare. Pentru noi, Giuleștiul e stadionul nostru, dar nu e nicio problemă.

Eu aș fi vrut să jucăm pe Giulești, îmi place foarte mult aici. Dar înțeleg decizia. Pe Arena Națională se pot obține mai mulți bani. Pot fi 40.000 de oameni”, a mai spus Bergodi.

Match Quiz Universitatea Craiova - Rapid

Te pricepi la Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe Universitatea Craiova - Rapid și câștigă premiile puse în joc!

Citește mai multe știri din Superligă

Alex Ioniță, încă un mesaj după plecarea de la Rapid: „Nu am apucat să fac asta cum trebuie”
CHINA
Alex Ioniță, încă un mesaj după plecarea de la Rapid: „Nu am apucat să fac asta cum trebuie”
Rednic „curtează” public jucătorul Rapidului: „Domnul Șucu e om inteligent, știe ce e mai bine pentru el”
UTA
Rednic „curtează” public jucătorul Rapidului: „Domnul Șucu e om inteligent, știe ce e mai bine pentru el”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
laur_gr
laur_gr  •  03 Martie 2024, 13:59

Sau poate FCSB au echipa mai buna (ma refer la kinetoterapeuti, fizioterapeuti, nutritionisti) si nu se accindenteaza ca cei de la Rapid care au avut 3 jucatori accidentati simultan.

ap0klyps3
ap0klyps3  •  03 Martie 2024, 13:32

Sunt mai multe șanse sa îl vedem pe Gigi cu vata în nas la finalul campionatului decât urcat pe maybach

VanBasten2000
VanBasten2000  •  03 Martie 2024, 12:57

Succes, Bergodi!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează