FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - FCSB

EXCLUSIV Dan Șucu nu uită declarația lui Gigi Becali! Ce i-a transmis în ziua derby-ului Rapid - FCSB

Articol de - Publicat sambata, 09 martie 2024 13:51 / Actualizat sambata, 09 martie 2024 16:12

Dan Șucu, acționarul majoritar al Rapidului, vrea cu orice preț victoria în derby-ul cu FCSB. Și vrea să se câștige duelul cu Gigi Becali.

  • Partida Rapid - FCSB începe la ora 20:00 și este liveTEXT pe GSP.RO. Va fi în direct pe Orange Sport 1, Prima Sport 1, Digi Sport 1

Așa cum Gazeta Sporturilor a anunțat, Dan Șucu le-a promis elevilor lui Cristiano Bergodi o primă de 70.000 de euro euro, la fel ca la meciul tur cu FCSB. La cei 40.000 de euro, cât e prima clasică pentru derby, se adaugă un bonus de 30.000 de euro, reprezentat de prima neîncasată după egalul cu Universitatea Craiova, 1-1.

Fanii Rapidului, promisiune înainte de derby-ul cu FCSB: „Toată lumea o să vadă asta! Ce poate fi mai frumos?”
RAPID - FCSB
Fanii Rapidului, promisiune înainte de derby-ul cu FCSB: „Toată lumea o să vadă asta! Ce poate fi mai frumos?”

Dan Șucu, mesaj pentru Gigi Becali

Înainte de derby-ul de pe Arena Națională, Dan Șucu a făcut o declarație cu trimitere directă la Gigi Becali, patronul FCSB.

Acesta declara înainte de meciul din tur că „Știi de ce dă Șucu primă? Că jucătorii nu o iau. Foarte bine că dă. Are și el orgoliile lui, ambițiile lui. Dar că nu dă banii, îi va ține în buzunar. Eu, dacă dau, dau cu CFR Cluj. Să dau eu cu Rapid? Cine e Rapid să dau primă? Șucu are orgolii cu mine, dar ce orgolii să am eu cu Rapid?”.

Iar acum, rapidistul a venit cu replica. A dezvăluit că le-a transmis jucătorilor săi că-și dorește ca aceștia să o învingă pe FCSB și să le achite primele promise.

Le-am transmis băieților că vreau să câștige și să ne ia banii. Să nu ne lase cu bani în club! Că și așa sunt unii care zic că promitem prime mari pentru că știm că nu vom câștiga și nu le vom plăti.

Dar uite că s-a întâmplat în tur să le plătim. Și am fost foarte fericiți. Iar acum am fi cu atât mai fericiți să dăm primele băieților”, a spus Dan Șucu pentru Gazeta Sporturilor.

Match Quiz Rapid - FCSB

Te pricepi la Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe derby-ul Rapid - FCSB și câștigă premiile puse în joc!

VIDEO. Mesajul lui Horațiu Moldovan pentru fanii Rapidului, înaintea derby-ului cu FCSB

Citește mai multe știri despre Rapid – FCSB:

Ultrașii FCSB, derapaj rasist, înainte de meciul cu Rapid: „Mâine după fier vechi «trebe» să strigați”
RAPID - FCSB
Ultrașii FCSB, derapaj rasist, înainte de meciul cu Rapid: „Mâine după fier vechi «trebe» să strigați”
Claudiu Niculescu și-a ales favorita pentru derby-ul Rapid - FCSB: „Dacă bate, e 99 la sută campioană, deja” » Cine l-a vrut pe Clau-gol în roșu și albastru
RAPID - FCSB
Claudiu Niculescu și-a ales favorita pentru derby-ul Rapid - FCSB: „Dacă bate, e 99 la sută campioană, deja” » Cine l-a vrut pe Clau-gol în roșu și albastru

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (38)
baimareanul
baimareanul  •  10 Martie 2024, 10:04

Azi la biserica, Becali va trebui sa-si ceara iertare pentru lipsa de respect, aroganta si sfidarea aproapelui. Putea sa taca despre primele oferite de Sucu, iar faptul ca el considera ca jucatorii lui nu merita prime in meciul cu Rapid , este o chestiune care il priveste. Dumnezeu i-a dat un semn iar daca va continua cu aceasta atitudine lipsita de fair play, va termina campionatul pe locul trei, in afara cupelor europene !

atthur
atthur  •  10 Martie 2024, 06:37
Postat de 1ianuarie pe 09 Martie 2024, 23:16

Ce spuneai?!?

Ce spuneam ieri,spun și azi: aroganța e păcat cardinal pedepsit de Dumnezeu,dar cardul tău tot pe trei sau patru(Doamne ajută) va termina,iar titlul tot Steaua îl va lua...și la sfârșit să mă întrebi din nou,că-ți voi răspunde și atunci ca și acum...!!!...

1ianuarie
1ianuarie  •  09 Martie 2024, 23:16
Postat de atthur pe 09 Martie 2024, 17:39

Și tu ești...scufita roșie altoita cu albă ca zăpada!!!O să terminati pe trei,ideal ar fi pe patru.Doamne ajută și AMIN...!!!...

Ce spuneai?!?

Vezi toate comentariile (38)
Comentează