FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - FCSB

Rapid - FCSB se joacă fără spectatori! Cui îi aparține decizia

Articol de , - Publicat miercuri, 01 mai 2024 20:00 / Actualizat miercuri, 01 mai 2024 20:26

Rapid - FCSB, în ultima etapă de play-off, se va disputa fără spectatori.

La partida pierdută acasă de Rapid cu Universitatea Craiova, scor 1-2, suporterii giuleșteni au aruncat cu torțe în teren. După ce rapidiștii au jucat cu 7 sectoare închise meciul cu Farul, din prima etapă de play-off, urmează o decizie și mai dură a Comisiei de Disciplină de la FRF, giuleștenii fiind recidiviști în acest sezon.

Contrariat de transferul pe bani mulți al Rapidului: „Este de neînțeles!”
RAPID
Contrariat de transferul pe bani mulți al Rapidului: „Este de neînțeles!”

Derby-ul cu FCSB ar urma să se dispute cu stadionul închis, din informațiile GSP. Despre acest subiect a scris și playsport.

Rapid - FCSB, fără spectatori

Rapid nu va mai juca cu suporteri pe teren propriu în acest sezon, următoarea întâlnire a rapidiștilor cu fanii pe Giulești va fi în stagiunea viitoare.

Rapid mai are două meciuri în deplasare, cu CFR Cluj și Sepsi, în acest final de sezon, plus derby-ul cu FCSB, cu stadionul gol. Rămâne de văzut unde vor decide cei de la Rapid să joace.

În trecut, când au avut terenul suspendat complet, au preferat să joace „acasă” la Mioveni, datorită chiriei mai mici.

FOTO. Suporterii de la Rapid au dat cu torțe la meciul cu Universitatea Craiova

Galerie foto torțe Rapid - Universitatea Craiova / Foto: Ionuț Iordache
Galerie foto torțe Rapid - Universitatea Craiova / Foto: Ionuț Iordache
Galerie foto torțe Rapid - Universitatea Craiova / Foto: Ionuț Iordache
Galerie foto torțe Rapid - Universitatea Craiova / Foto: Ionuț Iordache
Galerie foto torțe Rapid - Universitatea Craiova / Foto: Ionuț Iordache
+15 FOTO

Haos la Rapid. Dan Șucu schimbă organigrama clubului

Rapid a ratat titlul și mai are șanse doar pur teoretice să mai prindă Top 3, adică un loc de cupe europene. În acest context, Dan Șucu, acționarul majoritar al clubului, a anunțat schimbări majore la finalul sezonului.

„Ceea ce mă interesează, în egală măsură, este ca în următoarele trei săptămâni să decidem noua organigramă și să promovăm manageri responsabili, care vor putea pregăti cum se cuvine sezonul următor.

Am mai spus-o și o repet: manageri băieți buni nu există! Există doar manageri corecți, care mulțumesc celor care merită să primească mulțumiri și care îi sancționează pe cei care merită sancționați, și fac acest lucru constant și echilibrat.

Am apreciat Rapidismul ca un mare beneficiu pentru club. L-am asimilat cu pasiunea, cu dedicația, cu dorința de a lupta până la ultimul strop de energie pentru victorie sau pentru îndeplinirea obiectivelor. De aceea, mă deranjează foarte mult să găsesc colegi care invocă Rapidismul pentru a-și crea avantaje personale, pentru a nu respecta disciplina, regulamentele de ordine interioară sau pentru a se strădui mai puțin decât semenii lor.

Da, este adevărat, toate campioanele din ultimii 6-7 ani sunt cluburi autoritare, care pun accent pe disciplină, în care deciziile se execută și nu se comentează. Dacă ne dorim să le învingem, trebuie, la rândul nostru, să fim disciplinați și hotărâți!", a precizat Dan Șucu pe contul de Facebook al Rapidului.

VIDEO. Sergiu Radu, categoric după ce Rapid a ajuns la 6 înfrângeri în play-off: „Nu există o mână de fier în vestiar”

Citește și:

Cotele au luat-o razna la meciul din Superligă decisiv pentru salvarea de la retrogradare
PLAY-OUT
Cotele au luat-o razna la meciul din Superligă decisiv pentru salvarea de la retrogradare
Rapidiștii se sfâșie între ei: „Nu știu pe ce criterii a fost adus în club!”
RAPID
Rapidiștii se sfâșie între ei: „Nu știu pe ce criterii a fost adus în club!”

Exod la încă un club din Superligă: 7 jucători sunt OUT » Rapid, U și CFR Cluj luptă pentru mijlocașul rămas liber

Se pregătește o decizie epocală » FIFA este tentată să aprobe modificarea, fanii se revoltă!


Comentarii (22)
CitizenX
CitizenX  •  02 Mai 2024, 08:06
Postat de lefter_popescu pe 01 Mai 2024, 23:59

Amice, zilnic Gigi Valiza calcă în străchini, suspendat fiind, insa echipa ilfoveana nu a fost penalizata din cauza lui ( conform regulamentului ) cu minim 6 meciuri - respectiv 18 puncte și maxim 10 meciuri - 30 de puncte, inventand o sancțiune care nu exista. Voi, însă, o țineți ca surda pe mormânt ca cei din Grant sa fie neapărat suspendați dar ati mers pe burta atunci când grupa lui Mustata- tare-n clanta a introdus în stadion ( în meciul în care va cocoșat Rapid cu 4-0) materiale pirotehnice pe care le -a aruncat pe teren...atenție! în timpul jocului și nici nu ați avut vreun piroman arestat, precum cei de la Rapid....ca asa-i în Liga Gigi Valiza. Apoi, dacă ai citi cu atenție, presa dorește ca Rapid sa joace fără spectatori. Liga sau comisia ( cea de care își bate joc Gigi valiza) încă nu s-a pronunțat. Eu am văzut ca presa "echidistanta "nu a urecheat comisia , pt nepenalizarea echipei ilfovene din cauza derapajelor repetate ale omenitului cu origini albaneze. ...minim 6 meciuri respectiv 18 puncte.

Nu sunt si nu doresc a fi amicul tau. Mai lasa ma cu teoriile conspiratiei. Va cam ofticati toti ca jijinio v a cam făcut

mirstelistu
mirstelistu  •  02 Mai 2024, 07:27

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

lefter_popescu
lefter_popescu  •  02 Mai 2024, 00:09
Postat de VardyParty pe 01 Mai 2024, 21:48

Eu stiu...? Nu e imposibil. Din afara cam asta e impresia. Ce face Sucu azi, îmi aduce aminte de situația unui prieten. A ramas văduv, cu doi baieti de approx 27-28 ani. Omu' nu a vrut sa stea singur si si-a găsit pe una. "Profesoara de pian", tot la 52-54 ani. Si aia cu 2 baieti, cam la fel. Nu pot zice, m-a fraierit 110%. Am uitat sa zic ca prietenul era "pensionar" la 55 ani, nu avea nici o grija. Il interesa stock market, ceva la ce se pricepe/pricepea si mai baga nasul, cand si cand. Grija lui era dacă sa își ia Audi sau sa isi ia Mercedes, anul asta. Cum zic, intra doamna pe fir. Modesta, ascultătoare. Dar "stii, in religia ei nu e OK sa stea l el in casa, nemaritata". Se rezolva si asta; cu rochie alba la malul oceanului. Apoi doamna descoperă ca vede fantome ale fostei soții in casa prietenului. Ciudat, nu a avut problema asta înainte sa se marite. Prietenul vinde casa, care era numai a lui. Iau impreuna o casa 9, pe numele la amandoi deși ea a adus cam 3% din costul noii case. Apoi fac reparații un an de zile pe care numai prietenul le plătește toate. 9 casa de acum e "perfecta". Doamnei ii place mult. Si lui ii place, doar ca a trebuit sa își ia din nou servici. Greu, dupa 10 ani de pauza. Mi-a explicat filozofic: "Am facut-o". Cam asa si cu Nenea Sucu. E un pic pianist.

Amice, ti-ai pierdut hazul. Cauta alta rima . Prin Mogoșoaia și Popesti leordeni se discuta ca Gigi Valiza ar da castelul pt o victorie în fata Rapidului.

Vezi toate comentariile (22)
Comentează