FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FOTO+VIDEO Faza care a „aruncat în aer” banca FCSB: intrare brutală asupra lui Florinel Coman, roș-albaștrii au cerut cartonașul roșu

Protestele roș-albaștrilor / Captură Digi Sport 1 +9   FOTO
Protestele roș-albaștrilor / Captură Digi Sport 1

Articol de - Publicat duminica, 23 aprilie 2023 20:49 / Actualizat duminica, 23 aprilie 2023 23:30

Minutul patru al derby-ului dintre Rapid și FCSB a adus o fază intens contestată de roș-albaștri.

Faza litigioasă s-a petrecut în momentul în care elevii lui Charlambous încercau să declanșeze un contraatac-fulger spre poarta oaspeților. În tentativa de a-l bloca pe Florinel Coman, care sprinta spre jumătatea adversă, Răzvan Onea, fundașul gazdelor, a avut o intrare violentă asupra „șeptarului” de la FCSB, pe care l-a „secerat”, pur și simplu, chiar sub privirile băncii de rezerve a oaspeților. 

Onea îl „pulverizează” pe Florinel Coman, dar scapă cu „galben” / Captură Digi Sport
Onea îl „pulverizează” pe Florinel Coman, dar scapă cu „galben” / Captură Digi Sport
Onea îl „pulverizează” pe Florinel Coman, dar scapă cu „galben” / Captură Digi Sport
Onea îl „pulverizează” pe Florinel Coman, dar scapă cu „galben” / Captură Digi Sport
Onea îl „pulverizează” pe Florinel Coman, dar scapă cu „galben” / Captură Digi Sport
+5 FOTO

Oamenii de pe banca FCSB au sărit spre teren și i-au cerut vehement lui Feșnic să-l elimine pe rapidist. „Centralul” a dus mâna spre buzunar, însă a scos de acolo doar cartonașul galben, spre stupefacția FCSB-iștilor. Rezerva Omrani a protestat și s-a ales și el cu „galben”. 

VIDEO cu intrarea violentă a lui Onea asupra lui Florinel Coman

În minutul 20, Dawa a văzut și el cartonașul „galben”, după o intrare în forță asupra lui Bamgboye. Ce-i drept, nu de intensitatea faultului lui Onea, dar suficient de dur pentru a-l determina pe Feșnic să-i acorde „galben” camerunezului.

„Grigore să nu se mai lamenteze, trebuia eliminat!”

Faza care a „aruncat în aer” banca FCSB: intrare brutală asupra lui Florinel Coman, roș-albaștrii au cerut cartonașul roșu
Faultul lui Dragoș Grigore

O altă fază la limită a avut loc în minutul 28, când Dragoș Grigore i-a pus lui Andrea Compagno talpa pe gleznă, în zona tendonului. Stoperul Rapidului a scăpat doar cu „galben” din partea lui Horațiu Feșnic. Faza a fost analizată în camera VAR, însă nici Rareș Vidican și Vasile Marinesc, nu au considerat să se impunea eliminare.

„Din punctul meu de vedere, e roșu! Are noroc că rămâne pe teren și scapă doar cu cartonașul galben, Grigore să nu se mai lamenteze”, a opinat comentatorul Ionuț Angheluță.

„Avem următoarele elemente: intenția de a-i face rău adversarului, intensitatea intrării, a pus în pericol integritatea fizică a jucătorului advers. VAR trebuia să intervină pentru a-l ajuta pe Horațiu Feșnic și, în opinia mea, Grigore trebuia eliminat”.
- Marius Avram, fost arbitru 

Citește și alte știri de actualitate: 

Rapid - FCSB, derby incendiar cu 13.000 de oameni în Giulești. Florinel Coman scapă teafăr după atacul violent al lui Onea

VIDEO Imagini nemaivăzute în Liga 1: ultrașii FCSB, izolați în peluză cu o pânză uriașă! » Scandări rasiste ale roș-albaștrilor, în replică

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (28)
grigs1981
grigs1981  •  24 Aprilie 2023, 21:48
Postat de muzica pe 24 Aprilie 2023, 05:26

Revazand la rece fazele din min 4 ,intrare criminala la Coman,si cea a lui Dr. Grigore la Compagno intrare crimunaka la tendon ,ambele sanctionate cu ROSU ,(parerea unanima a tuturor arbitrilor de la televiziunile noastre,INTARESC IDEA STELISTILOR,CA ARBITRAJUL TENDENTIOS ,AL CLUJEANULUI,CU GRESELI INTR-O SINGURA DIRECTIE ,!ACEST FAPT RAR INTALNIT IN ULTIMII ANI,SUPORTA O RECLAMATIE LA C C A aarbitrilor,apoi la comisia de arbitraj a FIFA,ptr A SE LUA MASURI SEVERE IMPOTRIVA ACESTUI ARBITRU CARE NU ESTE LA PRIMA ABATERE DE ACEST FEL,DAR CARE IN ACEST MECI , PRIN GRAVITATEA DECIZILOR LUATE,A INCURAJAT JOCUL EXTREM DE DUR AKL RAPIDULUI,CARE A PUS IN PERICOL VIITORUL FOLBALISTIC AL ADVERSARILOR !!Daca nu se vor lua masuri urgente,la noi,atunci FIFA,poate sa aduca sanctiuni severe ca acest arbitru sa nu mai faca parte din lotul Romaniei de arbitraj,cu ecuson FIFA !Cum este posibil.ca nici VAR-ul sa nu reactioneze la aceste masuri incredibile si sa in curajeze astfel timp de peste 6O de min. acest macel fotbalistic!Intaleg, ambitie,presiunea galeriei,a conducerii clubului Rapid,a lui Mutu....dar domnilor,daca ptr voi, acest joc periculos,admis premeditar de acest inconstient arbitru,nu va interesat urmarile care ,din fericire n-au avut loc,atunci unde este probitatea profesionala de fotbalist,care nu ia in calcul pericolul iminent care poate sa duca la accidentari grave ale unor jucatori din Nationala Romaniei !!!

Bai,fratilor,cate conturi are MM aici?Omul asta mai are si alta treaba,familie,ceva?

grigs1981
grigs1981  •  24 Aprilie 2023, 20:49
Postat de catalin.palcu pe 24 Aprilie 2023, 09:37

Adevarul e ca ne meritam ca suporteri arbitrajele astea proaste, tendentioase. Pt ca atunci cand beneficiem de decizii gresite luam partea arbitrilor si ridiculizam adversarii cand se plang de aceste decizii. Vreau sa vad si eu cati suporteri sau conducatori ai oricarei echipe au taria sa spuna 'da domne ,azi am primit un penalty gratuit sau fundasul nostru central ar fi meritat un rosu samd' .Iar apoi cand echipa favorita e dezavantajata clar, se schimba rolurile. De exemplu daca in meciurile urmatoare o sa intre adversarii cu talpile pe tibiile rapidistilor, cat de credibili vor mai fi daca o da ceara cartonas rosu?

Corect,ai dreptate...de exemplu nimeni nu a vorbit de faulturile tari ale fecesebistilor si mai ales de simularile lor,multe...Da ,daca Fesnic revedea faza,Grigore lua ROSU...da,fecesebistii au jucat mai bine,da,au avut ocazii de trei ori mai mult ca RAPID,da,au luat gol la singurul sut pe poarta,da,RAPIDISTII au jucat cu mai mult suflet,da no9i,rapidistii stim ca nu avem echipa de cupe europene si nici nu vrem,ca sa nu ne facem de ras ca altii...si da,in patru meciuri adversarii meritau ROSU si nu s-a dat,iar intrun caz,Papeau a stat pe tusa 5 luni!Majoritatea RAPIDISTILOR incercam sa fim cat putem de obiectivi,mai ales cu echipa noastra,de la care nu vrem decat sa joace cu ambitie,sa ne mandrim cu ea...FRZ RAPID!

bunicu
bunicu  •  24 Aprilie 2023, 19:32

Câtă zarvă în lipsa lor de rezultat de juca fotbal dau vina pe arbitru ei câștigau meciul dacă era eliminat rapidistul dar Coman a jucat tare momentul teatral după care a jucat foarte bine până la final fiind lăudat de comentatori dar nu au fost în stare să dea măcar un gol a fost poarta prea mică pentru ei,

Vezi toate comentariile (28)
Comentează