FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

video+FOTO // update WOW! Imagini de azi: coadă imensă la casa de bilete a noului stadion Rapid! Va fi SOLD OUT din prima zi

WOW! Imagini de azi: coadă imensă la casa de bilete a noului stadion Rapid! Va fi SOLD OUT din prima zi +6   FOTO
WOW! Imagini de azi: coadă imensă la casa de bilete a noului stadion Rapid! Va fi SOLD OUT din prima zi

Articol de - Publicat vineri, 18 martie 2022 18:08 / Actualizat vineri, 18 martie 2022 19:09

Suporterii Rapidului au intrat deja în febra inaugurării stadionului pe care l-au așteptat atât de mult timp. Sâmbătă, 26 martie, alb-vișiniii dau piept, pe noua arenă din Giulești, cu ASU Poli Timișoara.

Goana suporterilor după bilete a început deja. În ultimele 24 de ore, tichetele au putut fi achiziționate online, unde abonații au fost cei care au avut prioritate, aceștia rezervându-și bilete la prețuri speciale. Începând de azi, suporterii își pot achiziționa tichete de la casele amplasate în Giulești. 

UPDATE 19:00 - Au mai rămas peluzele

Toate biletele scoase la vânzare la Tribuna a 2-a a stadionului Rapid s-au epuizat. La această oră, mai există doar 11 tichete disponibile la Tribuna 1. Singurele bilete disponibile în număr mai mare sunt la Peluza Nord, cea dedicată galeriei, dar organizatorii preconizează că și acestea se vor vinde în această seară, ținând cont de numărul mare de persoane de la coadă. Până în 300 de bilete mai sunt acum la Peluza Sud.

UPDATE 18:00 - Interes major pentru bilete

Coada pentru bilete se menține la 250-300 de persoane, chiar dacă a trecut o oră de când s-au deschis casele. Mai sunt mai puțin de 20 de locuri la Tribuna a 2-a, sub 50 la Tribuna 1 și câteva sute la peluze.

Imagini de la stadion:

Știrea inițială: Rapid se pregătește pentru inaugurarea noului stadion

Cu mai bine de 30 de minute înainte de startul vânzărilor, peste 300 de oameni se instalaseră deja la cozile din fața noului stadion.

+2 FOTO

Timp de 6 zile, casele de bilete ale arenei din Giulești vor fi deschise în intervalul orar 17:00 - 20:00. Sâmbătă, 26 martie, în ziua meciului, tichetele rămase vor putea fi cumpărate în intervalul 11:00-17:00. Organizatorii se așteaptă ca toate cele 14.000 de bilete să fie vândute. 

  • Peluza Nord: 45 RON
  • Tribuna a II-a (central): 55 RON
  • Tribuna a II-a (periferic): 50 RON
  • Tribuna I (central): 60 RON
  • Tribuna I (periferic): 55 RON
  • Tribuna 0: 120 RON

Adrian Mutu, despre inaugurarea noului stadion din Giulești: „Ar trebui să fie un moment de bucurie pentru întreg fotbalul românesc”

La conferința de presă premergătoare meciului dintre Academica Clinceni și Rapid, tehnicianul Adrian Mutu a vorbit și despre inaugurarea noului stadionul Giulești.

„Nu se simt emoțiile acum, mai este o săptămână. Eu și jucătorii nu stăm să ne gândim la asta. Vrem să rezolvăm meciul de mâine. Apoi, putem avea un eveniment așa cum trebuie, liniștit, plin de bucurie, pe noul stadion Giulești. Ar trebui să fie un moment de bucurie pentru întreg fotbalul românesc”, a declarat Adrian Mutu.

Citește și alte știri despre Rapid: 

VIDEO Adrian Mutu, despre inaugurarea noului stadion din Giulești: „Ar trebui să fie un moment de bucurie pentru întreg fotbalul românesc”

VIDEO Adrian Mutu, despre inaugurarea noului stadion din Giulești: „Ar trebui să fie un moment de bucurie pentru întreg fotbalul românesc”

Dinamo e condamnată la retrogradare! Nici victoria cu UTA nu îi asigură barajul » Toate CALCULELE: de ce rezultate indirecte au nevoie „câinii”

În 1987 termina în fața lui Hagi în cursa pentru Balonul de Aur, acum e agent imobiliar » Și-a schimbat și look-ul: „Samuraiul a plecat în vacanță!”


Comentarii (28)
ucluj2011
ucluj2011  •  18 Martie 2022, 21:20
Postat de legendavisinie pe 18 Martie 2022, 20:39

Dintre cluburile importante, cu performanțe sportive, înființate în perioada antebelică, Rapidul este singurul care mai joacă în prima ligă.

Nu antebelică ci INTERBELICĂ , adică între primul și al-2-lea Război Mondial.

legendavisinie
legendavisinie  •  18 Martie 2022, 20:39

Dintre cluburile importante, cu performanțe sportive, înființate în perioada antebelică, Rapidul este singurul care mai joacă în prima ligă.

ucluj2011
ucluj2011  •  18 Martie 2022, 20:11

Să-l stăpâniți sănătoși (stadionul) și la cât mai multe bucurii și performanțe pe acel frumos stadion!!! Păcat că Tribuna a-2-a nu este la nivelul restului stadionului , și asta din cauza ra-ha-turilor alea de șine pe care trebuia să le desființați. Vă mai trebuiau vreo 20 de metri și arăta stadionul ÎNTR-UN MARE FEL.... nu că așa nu arată superb . Și asta ar mai fi adăugat și vreo 3.000 de locuri în plus.

Vezi toate comentariile (28)
Comentează