FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

OFICIAL Rapid l-a prezentat pe Alex Ioniță » Se întoarce după 8 ani

Alexandru Ioniță II va fi din nou coleg cu Cristi Săpunaru, cu care a jucat și la Astra // foto: Instagram @ alexionita31
Alexandru Ioniță II va fi din nou coleg cu Cristi Săpunaru, cu care a jucat și la Astra // foto: Instagram @ alexionita31

Articol de GSP - Publicat joi, 16 septembrie 2021 14:51 / Actualizat joi, 16 septembrie 2021 15:31

Rapid a anunțat oficial transferul mijlocașului Alex Ioniță (26 de ani), venit liber de contract după despărțirea de CFR Cluj. El va putea juca din nou din octombrie, după suspendarea primită în scandalul de dopaj de la Astra. 

Alex Ioniță revine în tricoul formației vișinii după 8 ani și va evolua în următoarele 3 sezoane pentru echipa antrenată de Mihai Iosif.

„Am jucat de la 6 ani la Rapid, pentru Rapid m-am apucat de fotbal, tatăl meu e rapidist și mi-am dorit foarte mult să joc pentru Rapid. A fost o perioadă foarte frumoasă, asta mi-am dorit și totul a venit de la sine. 

Sper să facem o figură foarte bună și de la anul să ne propunem obiective mărețe. Suporterii să aibă încredere în echipă, să ne susțină la fiecare meci, ca și până acum”, a spus Ioniță pentru fcrapid.ro.

Rapid l-a prezentat pe Alex Ioniță » Se întoarce după 8 ani
Alex Ioniță a semnat cu Rapid // foto: Facebook @ FC Rapid 1923

Alex Ioniță revine la Rapid după 8 ani

În vârstă de 26 de ani, Alex a jucat ultima dată pentru Rapid la finalul lui 2013, acesta transferându-se atunci la Astra Giurgiu, formație la care a obținut titlul de campion, în 2016.

Apoi acesta a fost transferat de CFR Cluj cu care a câștigat două titluri de campion. Ioniță a ajuns la clujeni în ianuarie 2018, de la Astra, pentru 1 milion de euro. 

Mijlocașul nu a reușit să se impună în Gruia, fiind împrumutat în două rânduri, la CSU Craiova și Astra.

100.000 de euroe cota lui Ioniță, potrivit transfermarkt

În octombrie poate juca din nou

În urma scandalului de dopaj de la Astra, în care a fost implicat alături de Kehinde Fatai și Takayuki Seto, Ioniță a fost suspendat pentru un an, iar începând cu octombrie 2021 poate reveni pe teren.

Citește alte știri din fotbalul românesc:

România urcă în clasamentul FIFA după meciurile din septembrie » Ce loc ocupă „tricolorii”

Edi Iordănescu, încântat de reacția lui Gigi Becali înainte de FCU Craiova - FCSB: „E un semn puternic de susținere”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (3)
patratel2019
patratel2019  •  16 Septembrie 2021, 16:32

Mâna moartă!

octavianus
octavianus  •  16 Septembrie 2021, 16:16

Varsta imi permite sa-ti spun, bine ai venit acasa copile ratacitor, este ultimul tren sa dai fotbalului ceva din ce poti tu mai mult si mai bine, pentru ca ai cam ramas dator si sa poti face asta imbracat in tricoul rapidului cred ca nu poate fi o sansa mai mare. Iti doresc sanatate si minte multa, ai langa tine niste oameni, Mita, Nico, Sapun de la care ai atatea de invatat si de la care vei primi tot sprijinul. FZR ! si Doamne ajuta !

anatol_karagandici
anatol_karagandici  •  16 Septembrie 2021, 15:41

In toata istoria de aproape 100 de ani a acestui club ne-am straduit sa avem jucatori care sa fie si cu sufletul alaturi de echipa. Asta e Rapidul!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează