FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Mihai Iosif, prima reacție despre varianta de a fi înlocuit cu Adrian Mutu: „Ca să vii aici, trebuie să rezonezi cu Rapidul!” + cum explică seria negativă: „A spus-o și Nichita Stănescu”

Mihai Iosif / Sursă foto: GSP
Mihai Iosif / Sursă foto: GSP

Articol de GSP - Publicat marti, 22 februarie 2022 19:52 / Actualizat marti, 22 februarie 2022 19:55

Mihai Iosif (47 de ani), antrenorul celor de la Rapid, a comentat în această seară posibila venire a lui Adrian Mutu în Giulești. Informația a fost publicată în exclusivitate de Gazeta Sporturilor și nu-l sperie pe charismaticul tehnician al alb-vișiniilor. 

Adrian Mutu, 43 de ani, negociază cu Rapid! „Briliantul” e la un pas de a deveni antrenorul giuleștenilor, după ce conducerea și-a pierdut răbdarea cu Mihai Iosif, 47 de ani. Discuțiile nu-l pun deloc pe gânduri pe actualul A1 al nou-promovatei. 

Cine prinde play-off-ul » 6 echipe au rămas în cursă pentru ultimele 4 locuri! Cum arată calculele
PLAY-OFF
Cine prinde play-off-ul » 6 echipe au rămas în cursă pentru ultimele 4 locuri! Cum arată calculele

Mihai Iosif: „Ca să vii la Rapid, trebuie să rezonezi cu tot ceea ce înseamnă rapidismul”

„Ce să vă spun? Rapidul nu e un club normal, e un club special. Toți cei care vin aici trebuie să rezoneze cu tot ceea ce înseamnă rapidismul. Trebuie să rezonezi și cu suporterii, chiar și cu gazonul de pe Giulești.

Nu știu nimic despre zvonurile legate de Adrian Mutu. Sunt conștient că oricine își dorește să vină la acest club. Eu sunt sigur că Victor Angelescu și Daniel Niculae vor discuta în primul rând cu mine, indiferent de situație”, a spus Mihai Iosif, la emisiunea „Fotbal Club”, de la Digi Sport.

Mihai Iosif: „Inspirația nu se antrenează, a spus-o și Nichita Stănescu” 😉

Rapid trece prin cel mai dificil moment de la revenirea pe prima scenă. Giuleștenii n-au mai câștigat din 10 decembrie (2-0 cu FC Argeș), iar Mihai Iosif a încercat să găsească explicații pentru seria negativă din ultimele etape.

„Există o explicație pentru forma noastră. Nu știu ce echipă zburdă în Liga 1. În acest mini-retur, doar cu CSU Craiova nu mi-a plăcut cum am jucat. În foarte scurt timp, am construit o echipă de primă ligă. Ne-am fi dorit să fim mai sus, dar sunt sigur că Rapidul se va bate pentru locurile 1-3 în sezonul următor. 

Am făcut cinci egaluri, am fi avut șanse la play-off dacă am fi câștigat măcar unul. Sigur că sunt și eu vinovat pentru această serie. Inspirația nu se antrenează, vine pe moment. A spus-o Nichita Stănescu, n-o spun eu”, a declarat Miță Iosif, conform sursei citate. 

VIDEO Dumitru Dragomir după victoria lui CFR Cluj cu Rapid: „Am văzut cea mai bună repriză a Rapidului de când a promovat”

Citește și alte știri de actualitate: 

Mihai Iosif, OUT! Rapid pregătește marea lovitură: Adrian Mutu în Giulești!

A refuzat Rapid și Farul pentru a semna cu Dinamo! Motivul din spatele deciziei

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (10)
costir
costir  •  23 Februarie 2022, 09:49

Daca Rapid vizeaza o eventuala participare in cupele europene la vara, NU trebuie sa ajunga in play-off, pt. ca nu ar avea sanse sa termine mai sus de loc 4. Singura lor sansa sa mearga in play-out este sa termine pe locul7 sau 8 si sa mearga la barajul pt. Conference League cu locul 3. Cred ca asa gandeste si Farul, chiar daca s-ar pierde niste bani din cauza pozitionarii pe un loc mai jos clasamentul final.

dragdim
dragdim  •  23 Februarie 2022, 02:12

De câte ori l-au transferat ăștia pe Mbappe la Real sau pe Haaland la Barcelona …..sic si groaza! Mutu la Rapid! Probabil ca cei de la Rapid vor înapoi in liga a 2 a. Iosif nu e Guardiola, dar Rapidul trebuie sa aducă rapidisti, dacă vrea sa facă treaba, in nici un caz pe Mutu, care e dinamovist, stelist, craiovean……de mic.

argus
argus  •  23 Februarie 2022, 00:16

Infatutul Iosif! Auzi la "trebuie sa rezonezi cu Rapdiul"! Nu sa performezi, nici sa ia rezultate, ci doar "sa rezonezi"! Atentie dle Iosif, Fizica nu-i poezie! Daca crezi ca "rezonezi cu Rapidul", atunci spune si "in ce rezonezi" (acustica, mecanica, rezonanta magnetica nucleara)! Cum poti sa fii pe aceiaisi lungime de unda cu "spiritul Rapidului", cu suporterii, investitorul, cand nu esti in stare ca dupa 27 de etape sa ai o echipa inchegata? Cum poti sa pretinzi ca "rezonezi" cu acestia, cand nu astii altceva sa-i inveti decat "mingia lungaaa..."? Vorbesti de spiritul Rapidului, fara sa stii ca acesta se datoreaza calitatii jocului (pase precise, driblinguri, rezultate), nicidecum limbii de lemn "fara de rezonanta"! Sigur ca ai prins gustul "rezonatorului", a celui care intre cinci egaluri si-un meci pierdut, se mandreste doar cu "spiritul" echipei antrenate nu si cu calitatea jocului, din care ideile tactice "sumt sublime, lipsind cu desavarsire". Patronul? Ytrebuie sa-i ramai vesnic recunascator, pentru ca nu ai fi rezistat la nivi o alta echipa in conditile date! Ai demonstrat un singur lucru, ca nu stii sa evluiezi corect valoarea jucatorilor din lot! Mutu nu o "rezona" dar are in schimb o exeprienta in fotbalul mare, a avut antrenori de la carea avut ce sa invete, asa ca are ce sa impartaseasca jucatorilor! Pana una alta, mai citeste cate o poez

Vezi toate comentariile (10)
Comentează