FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Rapid nu va juca prea curând pe noul stadion din Giulești » Când vor putea evolua alb-vișiniii pe noua arenă

Stadionul Rapid nu va putea fi inaugurat anul acesta.
Stadionul Rapid nu va putea fi inaugurat anul acesta.

Articol de GSP - Publicat duminica, 25 iulie 2021 13:17 / Actualizat duminica, 25 iulie 2021 14:42

Stadionul Rapid, ultimul dintre cele trei pe care le-a construit Compania Națională de Investiții pentru EURO 2020, nu este gata nici acum și va mai dura ceva până când se va putea organiza acolo primul meci de fotbal.

Deși stadionul va fi predat în septembrie celor de la CS Rapid, inaugurarea acestuia va trebui să aștepte, cel puțin până la începerea noului an.

Valentina Caciureac, președinta celor de la CS Rapid, a spus că stadionul va fi predat clubului cel mai probabil în septembrie. Dar, la fel ca la Stadionul Steaua și la Arcul de Triumf va mai trece o bună perioadă până când se va și juca acolo. 

Dacă gazonul, tabela și instalația de nocturnă au fost deja instalate, la interior practic nu s-a făcut mare lucru. În ultima vreme, constructorul a avut probleme cu muncitorii. Mulți dintre aceștia au preferat să plece în străinătate, pe bani mai mulți, astfel că au fost probleme cu mîna de lucru.

„O să facem o predare-primire în trei, între CNI, Erbașu (n.r. - firma care se ocupă efectiv de construcție) și CS Rapid. Vrem să urgentăm lucrurile, pentru ca sportul să revină în Giulești, și aici mă refer la toate secțiile sportive. Cât despre stadion, este foarte frumos. Suporterii vor fi foarte încântați”, a spus Valentina Caciureac, potrivit Digi Sport.

În aceste condiții, Rapid își va disputa meciurile de acasă pe Arena Națională, dar a depus cerere pentru a evolua și pe Arcul de Triumf.

Rapid, start perfect în Liga 1

Rapid are un start ideal. Nou-promovata a câștigat primele două partide din Liga 1. Precedenta echipă venită din al doilea eșalon și care a înregistrat punctaj maxim în acest moment al sezonului a fost Poli AEK Timișoara, în sezonul 2002/2003. În final, bănățenii s-au salvat datorită unui baraj. Antrenor era Basarab Panduru.

Citește alte știri despre Rapid:

Mihai Iosif: „Eu țip, dar nu mă aude nimeni” :D + invitație pentru Ilie Dumitrescu

A murit Fathi Taher, fostul finanțator de la Rapid!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (9)
fibra
fibra  •  26 Iulie 2021, 13:53
Postat de ovidiu1 pe 25 Iulie 2021, 13:37

De ce Giulesti, Arena Nationala direct, fara sa plateasca bani pentru inchirierea arenei pentru ca a fost facuta din banii nostri ai tuturora prin urmare oricine doreste sa poata juca acolo.

Mai omule,dar arenele nu trebuie intretinute?Vrei sa se faca tot din banii oamenilor asa cum se fac si cele personale ale marilor conducatori?

fibra
fibra  •  26 Iulie 2021, 13:49

Mai crede cineva ca suntem pe un curs normal?

cris4co
cris4co  •  25 Iulie 2021, 19:20
Postat de prapadlafcsb pe 25 Iulie 2021, 17:35

Valentina Caciureac e președinte nicidecum președinta

Articol GSP Publicat Duminica,Actualizat Duminica...Corectat Luni...Citit Corect...Poimaine

Vezi toate comentariile (9)
Comentează